A se v študentskem domu kaj seksa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 18. Okt. 2008 20:55

Kot osebo, ki ni nikoli bivala v študentskem domu, me je vedno zanimalo, če se v "študentih" dogajajo tudi posteljen aktivnosti.Je sploh možnost za kaj takega, ko so vendar v sobi nastanjene osebe istega spola?

Tiste, ki ste bivale ali bivate v študentu, poročajte! :D
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Okt. 2008 20:59

Oh kako se dogajajo :D vsaj koliko slišim kolegice hehe.. ja pač sexaš takrat, ko si sam v sobi :P ponavadi se za cimre ve kdaj približno pridejo domov.. ali pa se tudi kr dogovorijo kdaj bi kdo rad bil sam :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 18. Okt. 2008 21:04

o ja, midva sva tudi že izkoristila prazno stanovanje.

se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 18. Okt. 2008 21:08

Haha, kakšno vprašanje, pa še kako se seksa :D Na vrata daš napis "ne moti" ali pa kaj podobnega, pa cimra ve, koliko je ura :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 18. Okt. 2008 21:33

Uf...that brings back some memories...Pa še kako se sexa!
Sva s cimro mele ene fejst sosede - no, eden je bil še posebi fejst...in jst seveda ne bodi-ga-len...sm izkoristila usako priliko, hehe Pr teh sosedih so ble zmeri najboljše žurke, in k so se usi vn spokal žurat naprej, sva midva še mal ostala, a ne :) No, če je bla nuja, je bla tut kopalnica dobra (naj omenim, da je usaka soba mela svojo kopalnico) Ah ja...to so bli cajti...razvrata :D
Sicer pa...zakaj se u študentih ne bi sexal? U študentih se po moje največji razvat dogaja...pa se sploh ne ve zato :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Okt. 2008 21:33

rammsteingirl napisal/-a:se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.

Potem je ista dilema s starši, če so doma, ti pa nimaš drugega kot svoje sobe doma ali v študentu. Kje pa naj, če ne tam? :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 18. Okt. 2008 21:35

Seveda se seksa v študentskem ... Imam kolegice, ki bivajo tam. :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 18. Okt. 2008 22:28

MsN napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.

Potem je ista dilema s starši, če so doma, ti pa nimaš drugega kot svoje sobe doma ali v študentu. Kje pa naj, če ne tam? :?

ne vem, meni se ne zdi isto. doma je vseeno malo več placa in verjetno ne bodo starši kar uleteli v sobo. cimra pa ima le enako pravico do sobe kot ti, tako da lahko uleti not kadar koli hoče. osebno pa ne bi rada bila zasačena oz. sama koga zasačila.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Okt. 2008 22:30

rammsteingirl napisal/-a:
MsN napisal/-a:

ne vem, meni se ne zdi isto. doma je vseeno malo več placa in verjetno ne bodo starši kar uleteli v sobo. cimra pa ima le enako pravico do sobe kot ti, tako da lahko uleti not kadar koli hoče. osebno pa ne bi rada bila zasačena oz. sama koga zasačila.

Aja, eno je, če nimaš svoje sobe. V tem primeru zna biti res neprijetno.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 19. Okt. 2008 0:01

tudi v dijaškem domu se to že dogaja :D če bi rada kera tipa pripeljala, se pač zmeni s cimrami da takrat pa takrat rabi sobo in nobena ne hodi not ... :D
če se to grejo že srednješolci, nevem zakaj se ne bi še študenti :P samo s sostanovalci se je treba zmenit, da je takrat soba zasedena, da ne bi kdo slučajno uletel ob nepravem trenutku :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Okt. 2008 8:34

MsN napisal/-a:Aja, eno je, če nimaš svoje sobe. V tem primeru zna biti res neprijetno.

Svoja soba v študentu :/ ? Zelo redke so, najbrž...
Jaz sem velikokrat izkoristila odsotnost cimre in takrat je prišel k meni prespat tip, valda da sva seksala, za drugi dve cimri v apartmaju pa se nisem nikol sekirala... :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 19. Okt. 2008 8:41

ahaaaam pa kako se seksa. :P

ja v večini primerov nimaš svoje sobe, ampak se dogovoriš c cimri kdaj boš sam pa je. :wink:
Jaz sicer ne bivam v študentu, ampak mam veliko kolegov in kolegic in bivših spešl kolegov tam... In po večini nimajo problemov z usklajevanjem s cimri. Pa ko so kakšni žuri tam okol, majo eni prov dogovorjeno od katere do katere ure lahko kdo kako prpelje itd.. :D

Mi mamo privat stanovanje, pa mamo s cimro prov tko dogovorjeno, kdaj bo kaka sama doma pa tko... V vsakem primeru se treba mal prilagajat..
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 19. Okt. 2008 9:58

Sama sicer nisem bivala v študentskem domu. Mi je pa kolegica razlagala, kako je bila presenečena enkrat. Šla je spat, cimra je še žurala nekje v študentu. Zjutraj pa se je moja kolegica zbudila in videla cimro (pijano seveda), ki veselo sexa na sosednji postelji. Bilo je toliko bolj opazno, ker je bila ona zgoraj. Jaz sem vsa 4 leta bivala v privat stanovanju. Moj je pri meni prespal takrat, ko nobene cimre ni bilo v sobi (3 smo bile). Itak sva takrat izkoristila priložnost :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 19. Okt. 2008 10:08

moja sošolka je prejšnji tedn šla v študentski s tipom k tm živi.. cimra ni blo doma tko da sta izkoristla
2 tedna nazaj je lih tko šla spat h enmu ob 6 al 7h zjutro in se je cimr hitro odstranu (ful prijazno od njega :D ) brez da bi mu kakroli rekla..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 19. Okt. 2008 10:54

Se seksa, se. Vem , iz lastnih izkušenj. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]