A se v študentskem domu kaj seksa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Kot osebo, ki ni nikoli bivala v študentskem domu, me je vedno zanimalo, če se v "študentih" dogajajo tudi posteljen aktivnosti.Je sploh možnost za kaj takega, ko so vendar v sobi nastanjene osebe istega spola?
Tiste, ki ste bivale ali bivate v študentu, poročajte!
Tiste, ki ste bivale ali bivate v študentu, poročajte!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Oh kako se dogajajo vsaj koliko slišim kolegice hehe.. ja pač sexaš takrat, ko si sam v sobi ponavadi se za cimre ve kdaj približno pridejo domov.. ali pa se tudi kr dogovorijo kdaj bi kdo rad bil sam
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
o ja, midva sva tudi že izkoristila prazno stanovanje.
se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.
se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Uf...that brings back some memories...Pa še kako se sexa!
Sva s cimro mele ene fejst sosede - no, eden je bil še posebi fejst...in jst seveda ne bodi-ga-len...sm izkoristila usako priliko, hehe Pr teh sosedih so ble zmeri najboljše žurke, in k so se usi vn spokal žurat naprej, sva midva še mal ostala, a ne No, če je bla nuja, je bla tut kopalnica dobra (naj omenim, da je usaka soba mela svojo kopalnico) Ah ja...to so bli cajti...razvrata
Sicer pa...zakaj se u študentih ne bi sexal? U študentih se po moje največji razvat dogaja...pa se sploh ne ve zato
Sva s cimro mele ene fejst sosede - no, eden je bil še posebi fejst...in jst seveda ne bodi-ga-len...sm izkoristila usako priliko, hehe Pr teh sosedih so ble zmeri najboljše žurke, in k so se usi vn spokal žurat naprej, sva midva še mal ostala, a ne No, če je bla nuja, je bla tut kopalnica dobra (naj omenim, da je usaka soba mela svojo kopalnico) Ah ja...to so bli cajti...razvrata
Sicer pa...zakaj se u študentih ne bi sexal? U študentih se po moje največji razvat dogaja...pa se sploh ne ve zato
- Gost
rammsteingirl napisal/-a:se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.
Potem je ista dilema s starši, če so doma, ti pa nimaš drugega kot svoje sobe doma ali v študentu. Kje pa naj, če ne tam?
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
MsN napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.
Potem je ista dilema s starši, če so doma, ti pa nimaš drugega kot svoje sobe doma ali v študentu. Kje pa naj, če ne tam?
ne vem, meni se ne zdi isto. doma je vseeno malo več placa in verjetno ne bodo starši kar uleteli v sobo. cimra pa ima le enako pravico do sobe kot ti, tako da lahko uleti not kadar koli hoče. osebno pa ne bi rada bila zasačena oz. sama koga zasačila.
- Gost
rammsteingirl napisal/-a:MsN napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:se mi pa ne zdi to uvidevno, če so cimre tudi v stanovanju.
ne vem, meni se ne zdi isto. doma je vseeno malo več placa in verjetno ne bodo starši kar uleteli v sobo. cimra pa ima le enako pravico do sobe kot ti, tako da lahko uleti not kadar koli hoče. osebno pa ne bi rada bila zasačena oz. sama koga zasačila.
Aja, eno je, če nimaš svoje sobe. V tem primeru zna biti res neprijetno.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
tudi v dijaškem domu se to že dogaja če bi rada kera tipa pripeljala, se pač zmeni s cimrami da takrat pa takrat rabi sobo in nobena ne hodi not ...
če se to grejo že srednješolci, nevem zakaj se ne bi še študenti samo s sostanovalci se je treba zmenit, da je takrat soba zasedena, da ne bi kdo slučajno uletel ob nepravem trenutku
če se to grejo že srednješolci, nevem zakaj se ne bi še študenti samo s sostanovalci se je treba zmenit, da je takrat soba zasedena, da ne bi kdo slučajno uletel ob nepravem trenutku
Let's swim to the moon .....
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
MsN napisal/-a:Aja, eno je, če nimaš svoje sobe. V tem primeru zna biti res neprijetno.
Svoja soba v študentu ? Zelo redke so, najbrž...
Jaz sem velikokrat izkoristila odsotnost cimre in takrat je prišel k meni prespat tip, valda da sva seksala, za drugi dve cimri v apartmaju pa se nisem nikol sekirala...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
ahaaaam pa kako se seksa.
ja v večini primerov nimaš svoje sobe, ampak se dogovoriš c cimri kdaj boš sam pa je.
Jaz sicer ne bivam v študentu, ampak mam veliko kolegov in kolegic in bivših spešl kolegov tam... In po večini nimajo problemov z usklajevanjem s cimri. Pa ko so kakšni žuri tam okol, majo eni prov dogovorjeno od katere do katere ure lahko kdo kako prpelje itd..
Mi mamo privat stanovanje, pa mamo s cimro prov tko dogovorjeno, kdaj bo kaka sama doma pa tko... V vsakem primeru se treba mal prilagajat..
ja v večini primerov nimaš svoje sobe, ampak se dogovoriš c cimri kdaj boš sam pa je.
Jaz sicer ne bivam v študentu, ampak mam veliko kolegov in kolegic in bivših spešl kolegov tam... In po večini nimajo problemov z usklajevanjem s cimri. Pa ko so kakšni žuri tam okol, majo eni prov dogovorjeno od katere do katere ure lahko kdo kako prpelje itd..
Mi mamo privat stanovanje, pa mamo s cimro prov tko dogovorjeno, kdaj bo kaka sama doma pa tko... V vsakem primeru se treba mal prilagajat..
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Sama sicer nisem bivala v študentskem domu. Mi je pa kolegica razlagala, kako je bila presenečena enkrat. Šla je spat, cimra je še žurala nekje v študentu. Zjutraj pa se je moja kolegica zbudila in videla cimro (pijano seveda), ki veselo sexa na sosednji postelji. Bilo je toliko bolj opazno, ker je bila ona zgoraj. Jaz sem vsa 4 leta bivala v privat stanovanju. Moj je pri meni prespal takrat, ko nobene cimre ni bilo v sobi (3 smo bile). Itak sva takrat izkoristila priložnost .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
moja sošolka je prejšnji tedn šla v študentski s tipom k tm živi.. cimra ni blo doma tko da sta izkoristla
2 tedna nazaj je lih tko šla spat h enmu ob 6 al 7h zjutro in se je cimr hitro odstranu (ful prijazno od njega ) brez da bi mu kakroli rekla..
2 tedna nazaj je lih tko šla spat h enmu ob 6 al 7h zjutro in se je cimr hitro odstranu (ful prijazno od njega ) brez da bi mu kakroli rekla..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Se seksa, se. Vem , iz lastnih izkušenj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]