A bi vas prizadelo ali pretiravam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 20. Jan. 2012 21:50

^^ Pa Ajčin komentar je bil ironija! :D
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Jan. 2012 4:00

Baby* napisal/-a:no torej ko sva prišla domov sva se hecala potem sma šla spat ko me je moj neki začeu otipavat in tak naprej uglavnem hotu je seksat pa sm rekla da sm zaspana pol je pa reku pa daj no pa me lubčkau pa božau pa se mi res ni dalo niti premaknat kr se mi je use motlo pol je uglaunem enih 3krat mi je rek pa sm rekla pol ne ne pa je rek ok te bom pa šel na kurbe

Mene bi prizadelo mogoče edino to, da mi toliko teži, ko vidi, da očitno nič nočem imeti. :?
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 21. Jan. 2012 4:41

*Lani* napisal/-a:Mene bi prizadelo mogoče edino to, da mi toliko teži, ko vidi, da očitno nič nočem imeti. :?

Egocentrizem do neba.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Jan. 2012 7:41

Heruur napisal/-a:
*Lani* napisal/-a:Mene bi prizadelo mogoče edino to, da mi toliko teži, ko vidi, da očitno nič nočem imeti. :?

Egocentrizem do neba.

Ne vem, če misliš na njegove izjave ali na mojo, ampak če misliš mogoče na mojo :D, mi ni jasno zakaj naj bi to bilo egocentrično. :? Meni je na primer absolutno nepredstavljivo, da bi jaz partnerja imela za egocentričnega, če bi mu bilo neprijetno, če bi se ga jaz neprenehno dotikala in mu neštetokrat ponavljala kaj in kako bi jaz zdaj delala z njim, ko bi mi bilo očitno, da njemu ni do tega. Mislim, da mora biti kakršenkoli odnos med partnerjema osnovan na temu, da oba uživata v njemu, ne pa na temu, da eden privoli vanj le zato, da bi mu drugi končno dal mir. Meni na primer nikoli ne bi moglo biti lepo, če bi poskušala partnerja prisliti v to, da naj pozabi na to kako se on trenutno počuti in naj se raje takoj prilagodi mojim potrebam. :eek:
Zadnjič spremenil *Lani*, dne 21. Jan. 2012 8:01, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 21. Jan. 2012 7:44

Heruur napisal/-a:

Egocentrizem do neba.

Halo? Orto pijan je bil? :D
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Jan. 2012 8:03

Jaz sem se pa že spraševala, če sem jaz ponovno kako čudno kaj napisala :D, ker nisem bila prepričana, če je meni rekel, da sem nekaj egocentričnega izjavila ali če je mislil, da je egocentričen tip, ki je svojo partnerico nadlegoval, da bi imela odnos z njim. Zdaj se mi zdi, da je najverjetneje dal pripombo na tipova dejanja, le da sem jaz tako navajena, da nekaj čudnega napišem ali pozabim na kakšno besedico ali vejico, da se mi takoj dozdeva, da sem jaz ponovno nekaj čudnega napisala in da bi morala malo obrazložit. :oops:
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 21. Jan. 2012 13:25

Egocentrično je to, da bi jemala to, da si te želi tudi takrat, ko tebi ni do tega, kot nekaj slabega. Na njegova čustva seveda ne pomisliš :P

(In ne, ne pravim, da morš seksat, če ti ni :P)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jan. 2012 15:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Jan. 2012 16:42

Heruur napisal/-a:Egocentrično je to, da bi jemala to, da si te želi tudi takrat, ko tebi ni do tega, kot nekaj slabega. Na njegova čustva seveda ne pomisliš :P

Tega, da si me želi, ko si jaz njega ne, ne bi jemala kot nič slabega, temveč to, da mi ne da miru zato ker si me on želi, ne ustavi ga pa, da si jaz njega ne. :? Jaz pač ne bi partnerja nadlegovala, ko bi si ga želela, če si on mene ne bi, ker se mi ne zdijo moje potrebe pomembnejše od njegovih in tudi uživati ne bi mogla v odnosu, če ne bi tudi on užival v njem. Če je to egocentrično, pa nujno potebujem egocentričnega partnerja, ki bi se mu nadlegovanje drugega tudi zdelo moteče. :eek:
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 21. Jan. 2012 21:05

To, da njega ne ustavi, da si ti njega ne želiš, je isto, kot ko tebe to, da si on tebe želi, ne spodbudi.

Skratka na istem sta. In ja, tvoja potreba po tem, da te pusti pri miru, se ti zdi pomembnejša, očitno, kot njegova potreba po seksu.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Jan. 2012 21:41

A tebi se ne?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 21. Jan. 2012 22:44

mi ne da miru zato ker si me on želi, ne ustavi ga pa, da si jaz njega ne.

sej ti tut ne upoštevaš njegove želje :D
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Jan. 2012 23:11

Heruur napisal/-a:To, da njega ne ustavi, da si ti njega ne želiš, je isto, kot ko tebe to, da si on tebe želi, ne spodbudi.

Skratka na istem sta. In ja, tvoja potreba po tem, da te pusti pri miru, se ti zdi pomembnejša, očitno, kot njegova potreba po seksu.

Ni mi jasno kako naj bi to bilo isto. Naj bi se potem žrtve posilstev vedle čisto isto kot posiljevalci, ker ravno tako kot posiljevalec ne spoštuje njihovih, tudi one ne spoštujejo posiljevalčevih želja? :D Menim pač, da ima vsaka oseba pravico do upravljanja svojega telesa in svoje svobode kakor želi, seveda dokler z njo ne ogroža svobode drugega, in da je ta pravica pomembnejša od česarkoli kar bi se lahko zaluštalo drugim osebam. Če bi me motilo, da me partner nadleguje, ko mu je očitno, da ne bi nič imela z njim, bi me to motilo zato ker se mi zdi, da je ta pravica pomembnejša, ne pa ker bi se mi zdelo, da so moje potrebe pomembnejše od partnerjevih. Je zelo daleč od tega. Meni so partnerjeve potrebe isto toliko pomembne kot moje in ga nikoli ne bi poskušala pripraviti do tega, da bi bil z mano, če bi se meni zaluštalo biti z njim, njemu pa nikakor ne bi bilo do tega, ker se mi zdi, da je njegova pravica, da ga ne silim v nekaj kar mu očitno sploh ne paše dosti pomembnejša od moje želje, da bi malo bila z njim. Tudi preveč všeč mi je občutek vzburjenosti in uživanja partnerja, da bi lahko na kakršenkoli način uživala v tem, da sem z njim, če ne bi tudi on užival v tem, da je z mano. :eek:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Jan. 2012 23:19

Nekaj je, ne silit se v seks, ko ti ni do tega (in fantu odrečt), nekaj drugega pa, da te ljubljena oseba sili v seks. Vsaj jst mam taka načela. In nisem "na žetone".
Sploh pa, mam raj zavrnitev, k da me tip "prežvekuje k zadnji grižljaj", ker mu pač ni in dela čist lih tok, da opravi dolžnost.

Hmmmm Horus, a ni naloga fanta, da "spodbudi" žensko? Ne ona samo sebe zarad njegove želje. ni ona kriva, da je tip ne zna "podžgat" :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 22. Jan. 2012 2:19

...
Zadnjič spremenil Heruur, dne 25. Jan. 2012 1:28, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov