A bi vas prizadelo ali pretiravam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ferplej » 22. Jan. 2012 2:41

avtorici teme:

nam, ki smo to prebrali, se zdi to zelo smešno, kar je rekel.
razumem pa, da je tebe prizadelo.
vseeno se mi zdi malo primitivno, kar je pa itak logično, ker je štajrec, dddd.
probaj se ne sekirat zarad tega.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 22. Jan. 2012 4:31

Heruur napisal/-a:*Lani* - upal bi staviti, da si ga že kdaj z raznimi ženskimi metodami "prepričala" v pogovor, ki ga on ni hotel ;)

@barbie_girl_85's zadnji post - moj point sploh ni, da bi moral kdorkoli seksat/govorit s komerkoli, ko ji/mu ni do tega. Moj point je, da je *Lani* cela vzvišena nad tem, da kao njen tip ne spoštuje njenih potreb, medtem ko se da isto stvar njej očitati, če fokus pomembne osebe premakneš iz nje stran.

Podžiganje ženske, ki ji ni do tega == siljenje, če si zelo striktno razlagamo vse skupi ;) Sploh pa, če je takrat obstajala možnost, da bi jo tipo "podžgal", to pomeni, da je vso tole njeno jamranje tule ne samo svetohlinsko ampak tudi BS :P

Ne vem, kakšne naj bi bile te takoimenovane ženske metode. Mar naj bi se vse ženske obnašale čisto isto, da si ti bi upal za eno, ki je niti najmanj ne poznaš, trditi, da veš kako se obnaša v intimnem odnosu? :D Ne vem zakaj mi ne verjameš, da se ne šalim, ko sem že tolikokrat poskušala najočitneje kot zmorem napisati, da če bi jaz imela željo po spolnem odnosu, po crkljanju, po čemerkoli kar bi se zadevalo partnerjevega telesa in kaj in kako naj bi se delalo s tem telesom, partner pa ne bi imel te želje, ga ne bi nadlegovala le zato ker bi se meni luštalo. Tu ne bi imelo nobene veze, če sem jaz ženska, partner pa moški. Ne glede na spol si vsak enako zasluži spoštovanja do svoje svobode in določanja svojih meja. Ne vem zakaj ti takoj sklepaš, da to samo tipkam in ne upoštevam, in da naj bi mi bilo namesto tega nekaj najlepšega mučiti partnerja z neprenehnimi dotiki in zahtevami po pogovoru točno takrat, ko bi si jaz vse to želela, tudi če njemu takrat ne bi niti najmanj ustrezalo. :eek: Ti si mogoče imel kakšne slabe izkušnje, ki so ti povzročile take predsodke proti vsem ženskam ali se ti jaz kar tako malo zdim posebej sadističen primerek človeka? :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 22. Jan. 2012 17:34

*Lani* očitno tega ne razumeš, kaj ti hoče Heruur povedat
medtem ko se da isto stvar njej očitati, če fokus pomembne osebe premakneš iz nje stran.

Ti si cela zgrožena, ker fant sili vate, ko tebi ni do tega. Le kako te ne razume. Boga revca -
Obrni situacijo. On je cel zgrožen, ker ti nočeš met nič z njem. Bogi revček. Le kako ga ne razumeš.

Razumeš point? Kdo zdaj koga ne razume? Ti njega, ali on tebe? :zzz:
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 22. Jan. 2012 18:31

White_Widow napisal/-a:*Lani* očitno tega ne razumeš, kaj ti hoče Heruur povedat
medtem ko se da isto stvar njej očitati, če fokus pomembne osebe premakneš iz nje stran.

Ti si cela zgrožena, ker fant sili vate, ko tebi ni do tega. Le kako te ne razume. Boga revca -
Obrni situacijo. On je cel zgrožen, ker ti nočeš met nič z njem. Bogi revček. Le kako ga ne razumeš.

Razumeš point? Kdo zdaj koga ne razume? Ti njega, ali on tebe? :zzz:

Ne, saj razumem, kaj mi pravi, ampak ne razumem zakaj sta mu ta dva primera ista in zakaj me ima za egocentrično, ko enostavno ne delim tega njegovega mnenja. Mar sem egocentrična zato ker bi svojega partnerja pustila pri miru, tudi če bi si neskončno želela biti z njim, če njemu takrat nikakor ne bi pasalo? :eek: Ne gre se za to, da mislim, da naj bi jaz bila pomembnejša od partnerja, saj bi takoj opustila svoje želje v zvezi z njim, če njemu ne bi ustrezalo sodelovati v njih, ampak da mislim, da je neskončno pomembnejše ne poskušati nekoga posiliti kot nekomu ne ponuditi vsega kar si v določenem trenutku želi. Ne vem kako naj bi to bila taka nenavadna ideja. Kakor jaz vidim stvari, se v enem lepem odnosu spoštujejo partnerjeve meje, ne glede na to kaj se meni lušta. Lahko mu seveda predlagam nekaj kar bi rad izvedla, lahko previdno preizkusim, če bi bil za to, in lahko se končno tudi odločim, da si nisva kompatibilna in se lepo razidem z njim, če mi prepogosto ne ponudi te stvari in če mi je ta stvar dejansko pomembna, ampak nikakor mu ne morem in mu nočem neprenehno težiti ali ga nadlegovati z raznimi neprijetnimi dotiki. To bi se mi zdelo nepravično, neuvidevno in bi v končni fazi le njemu in meni obema dalo neprijetne občutke. :?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 22. Jan. 2012 18:54

lej sej se ne rabiš brant v usakem postu pa cel spis napisat.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 22. Jan. 2012 19:21

Ne vem, no. Meni se ne zdi, da kaj tako neprimernega pišem. Poskušam obrazložit mnenje pač, povprašat po obrazložitvi drugačnega mnenja, mogoče kaj novega izvedet ali komu kaj novega pokazat, da je vsaj neko napredovanje pri razumevanju drugačnih perspektiv, tudi če se na koncu nikomur mnenje ne bo čisto spremenilo. :? Jaz pa res sanjam o tem, da bi se za spis štelo nekaj tako kratkega. Bi imela dosti manj dela. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jan. 2012 9:49

Lani, sej maš prov. Pa pust Horsa pa WW :D

Ni bilo prav, da te je verbalno prizadel. Je pa mel ranjen ego (tvoja zavrnitev) in dost promilov v krvi, vzam v zakup.

WW:

Ja. Od fanta pričakujem, da je zadosti moški, da razume, da mi ni vedno do seksa. Pa naj bodo to skrbi, vnetje al pa slaba volja. Nima veze. In od njega pričakujem, da bo to, kar mu govorim (ni mi do seksa) slišal, sprejel in spoštoval.

On zgrožen, ker parnterki ni do seksa? Naj si prebere kakšno knjigo, mogoče bo doumel, da je to naravno in ne bo zgrožen. Kako ga ne razumem? Ker mi ni jasno, da se nekdo zgrozi ob temu. To je tako, kot če bi rekla, oprosti, nisem lačna, ne bi jedla. Ja, OK, če si idiot pač zameri, vzami osebno, mogoče ne kuhaš dobro, lohk tud u zavetišče odneseš :) Lahko pa enostavno sprejmeš, da nisem lačna :D In siljenje v hrano mi je ....za zgrozit se :evil:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 23. Jan. 2012 14:04

Jah, vsak ma svoj pogled na situacijo. Zato si pa tut take partnerje zberemo, ki nam bojo ustrezal, mel podobno mišljenje kot mi. Ni tako? Vsak ma prov po svoje.
Sicer pa jaz nikjer nisem napisala, da *Lani* nima prav, samo objasnila sem ji, kar je nekdo mislil..pa pustmo to...

To je tako, kot če bi rekla, oprosti, nisem lačna, ne bi jedla. Ja, OK, če si idiot pač zameri, vzami osebno, mogoče ne kuhaš dobro, lohk tud u zavetišče odneseš smile Lahko pa enostavno sprejmeš, da nisem lačna biggrin In siljenje v hrano mi je ....za zgrozit se evil

Spet, kakor za koga. Jaz hrano vsaj probam, tudi če nisem lačna. In je zadovoljstvo iz obeh strani. Drugič, ko bom jaz hotla, da on je, pa ne bo lačen, bo naredil isto kot jaz. Probal bo. In tako sva zadovoljna jaz in on. Midva se prilagodiva, nevem kako je pri vas :P
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jan. 2012 19:56

Ja, ti se pretvarjaš, da zadovoljiš njega, on se pretvarja, da zadovolji tebe. Fajn mata to zrihtan. In kako je prežvekovat grižljaj, ki ne gre ne gor ne dol? Najverjetneje oba uživata...in ko žvečita, da zadovoljita drugega in ko drugi prežvekuje, da zadovolji vas. Pa čeprav samo z gesto, saj veste, da se hrane pravzaprav ne veseli.

No, midva sva mela tko, da jst nisem vihala nosu, če njemu ni pasal jest, niti on, ko meni ni. PA sva bila spet oba zadovoljna, sam brez neprijetnega žvečenja :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 23. Jan. 2012 20:07

Ja men se to ne zdi neprijetno žvečenje...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Jan. 2012 20:14

poanta je na tem, da ti ne paše (jest, seksat). Pri prijetnih zadevah ni panike, se ti ne zdi?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 23. Jan. 2012 21:18

Ma sploh brezveze razpravljam o tem, ker meni je sex zelo prijetna stvar, in še nisem bila v situaciji, da nebi hotla sexat s svojim partnerjem. Tudi, če mi ne paše takoj, se malo "posilim" (sama sebe, nihče drug), ker vem, da bom kasneje uživala.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jan. 2012 21:22

ferplej napisal/-a:vseeno se mi zdi malo primitivno, kar je pa itak logično, ker je štajrec, dddd.

Khm khm... :evil:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 23. Jan. 2012 22:01

^^emanuela ne tega komentirat.... We're better than this. :twisted:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka