3 opcije

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 28. Maj. 2010 13:23

NoComment napisal/-a:Ja seveda da skriva, problem je samo, da sm bil jst tut titi fant ki sm šu gledat njene SMSe, zveza je pa resna in punca tista ta prava, tko da opcija 1 da uničim cel razmerje samo zard tega imo ne pride v poštev

Potem ne naštevaj 3 opcij, če jih ni. Zame ni resna zveza in prava punca, če vse skriva pred tabo.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Maj. 2010 13:24

@NoComment
lol resna zveza in ta prava punca, ona tebi skriva, ti za njo vohuniš .. hehe ... le kako zgledajo tvoje neresne zveze in neprave punce :D
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Maj. 2010 13:25

Potem ostane samo še opcija 2. Opcija dve pa je"ne kompliciraj".
Nivea
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 13:31

Ej vsi delamo napake v zvezah, ene so take ene drugačne, za ene se zve za nekatere ne. Kakorkoli že, prosim ne mi sodt zveze to bom že sam ;)

Ja z mojega vidika sta najbolj vrjetni opcija 2 ali pa 3.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Maj. 2010 13:34

^^
čemu ta drama :D ... povej da veš in kako veš ... sooči sebe (s svojim dejanjem) in njo z njenim prikrivanjem ...
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 13:41

Hehe, morda par let nazaj v kaki drugi zvezi z lahkoto ;)
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Maj. 2010 13:44

NoComment napisal/-a:Ej vsi delamo napake v zvezah, ene so take ene drugačne, za ene se zve za nekatere ne. Kakorkoli že, prosim ne mi sodt zveze to bom že sam ;)

Ja z mojega vidika sta najbolj vrjetni opcija 2 ali pa 3.

Opcija 3 :eek: Čemu se potem pritožuješ?
Nivea
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 28. Maj. 2010 14:11

1) zakaj naj ona sploh ne bi smela imeti stikov z njim?
2) to je njen bivši frend in ne če prav razumem ne bivši fant, torej kje je problem?
3) skriva najbrž zato ker ve da bi ji težil če bi izvedel... in če bi v resnici pisala kaj kar bi te res prizadelo, bi jo že pustil
4) relax in ne kompliciraj. pusti punci malo zasebnosti. ni vedno vse tako hudo kot se na prvi pogled zdi
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Maj. 2010 14:47

Če js prov razumem, punca si dopisuje z bivšim, ti si to ugotovil, ona ti to prikriva, vidva imata resno zvezo, z bivšim sta samo prijatelja, ti jo razumeš zakaj ti prikriva, da te ne bi prizadela, bojiš se, da bi šla zveza v franže, če bi vedela, da si bral njene smse, zdej se pa sprašuješ kaj narest.
vrž karte na mizo ;)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Maj. 2010 15:04

[quote="softTouch"]1) zakaj naj ona sploh ne bi smela imeti stikov z njim?
2) to je njen bivši frend in ne če prav razumem ne bivši fant, torej kje je problem?/quote]

Evo točno tole sm tudi jaz hotla napisat. Ker tole tudi meni ni jasno...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Maj. 2010 15:08

pa res, bivši frend :lol:
ja no pa vseen, prikrivanje, da ima stike z nekom, je pa tud kr neki al ja?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Maj. 2010 15:17

Ja meni je to hecno, da je ta tip bivši frend...ker jaz se z 'bivšimi frendi' sploh ne bi dopisovala :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Maj. 2010 15:26

glede na to, da pišeš, da je najverjetnejši vzrok njenega početja da ne bi bil tisti fant jezn nanjo.. ahh, nekateri ljudje pač ne prenesejo, če jih nimajo vsi radi in se želijo izognit konfliktom za vsako ceno. očitno je tvoja punca ena izmed teh. in tudi praviš, da te ne vara in da je edini problem, ker ti to prikriva. prikriva ti verjetno, ker noče, da se kregata zaradi tega. jaz ti svetujem opcijo 2. pozab na vse skup, nehi bit drama queen in get over it :D
kar se pa zveze tiče pa glede na to, da se ti punca raje zateka v prikrivanje kot pa da bi imela manjši konflikt s tabo, ti svetujem, da ne znoriš za vsako stvar ki jo naredi in ti ni po volji, pa bo, po mojem mnenju tud ona počas nehala prikrivat stvari :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 28. Maj. 2010 15:29

Ne vem, zakaj mu moralizirate, če pa ni prišo po moraliziranje in je to tudi izrecno povedal.

Kaj bi jaz naredla na tvojem mestu, je naslednje:
Najprej bi se vprašala, zakaj mi skriva prijatelje. Očitno mi ne zaupa/ima slabe izkušnje iz prejšnjih zvez/sem jaz kdaj (zavedno ali nezavedno) zamorila glede prijateljstva z nasprotnim spolom. Ko bi sama pri sebi glede tega razčistla in ugotovila, da ji nimam kaj za gnjavit, koga ma lahk za prijatelja koga pa ne, šele takrat bi se spustila v razpravljanje z njo.

In sicer bi začela z nedolžnim, bajdvej vprašanjem: "Kaj pa unga, Tomaža, še vidiš kaj?" Ker bi mogla v enem od naslednjih korakov pojasnit, kak sm se spomnla na njega, bi si naredla backup plan za to vprašanje. Rečeš, da si ga srečal v mestu/bi ga nekaj rabil/videl na FB/ali pa preprosto poveš, da sta se včasih več čula, zdaj pa ti že dolgo ni nič o njem povedala. In debato nadaljuješ v tej smeri, da naj ga pozdravi, če se kaj slišita, ali pa ji daš vedet, da nimaš nič proti, če ima prijatelje, samo naj ti pove, ker pač ne maraš skrivanja itd...seveda vse na zelo načelni ravni.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Maj. 2010 15:48

NoComment napisal/-a:Ne ne gre se za varanje
Lepo, da si tolk prepričan.
Za vsak slučaj si pa še enkrat preberi bull-ovo temo (ki jo je nalepla sirova štručka).

sirova štručka napisal/-a:vrž karte na mizo ;)
To.
positive vibration napisal/-a:In sicer bi začela z nedolžnim, bajdvej vprašanjem: "Kaj pa unga, Tomaža, še vidiš kaj?" Ker bi mogla v enem od naslednjih korakov pojasnit, kak sm se spomnla na njega, bi si naredla backup plan za to vprašanje. Rečeš, da si ga srečal v mestu/bi ga nekaj rabil/videl na FB/ali pa preprosto poveš, da sta se včasih več čula, zdaj pa ti že dolgo ni nič o njem povedala. In debato nadaljuješ v tej smeri, da naj ga pozdravi, če se kaj slišita, ali pa ji daš vedet, da nimaš nič proti, če ima prijatelje, samo naj ti pove, ker pač ne maraš skrivanja itd...seveda vse na zelo načelni ravni.
Predvsem pa to. Casully omeni kako kej un in da se ti zdi fajn, da sta spet nazaj prijatelja, ker prijatelji so kul in tralala..pa mal jo glej kako bo reagirala (zihr nau fajn, če bo vrgla ven kej v smislu "joj, zakaj pa zdej to?"). Ni treba omenjat, da si prebral SMSe; oz., če bi bla jz na tvojem mestu in bi mi druga stran začela ga preveč burno srat s čim takim, bi nazaj vrgla, da sem pač mogla preverit sume in prebrala SMSe. :D
Ker prikrivanje v resni zvezi zihr ni fajn, še bolj je pa neumno prikrivanje nečesa, kar naj bi bilo kao nedolžno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov