3 opcije

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 12:24

Ok zadeva je taka. Pri punci sem odkril, da si dopisuje z nekim svojim bivšim frendom, s katerim naj ne bi imela več stikov. (ne bom šel v detaile zakaj ne)

Po pogovoru z njo in o zaupanju na sploh sem jo tut še enkrat vprašu če si z njim dopisuje in je rekla da ne.

V glavnm ne sprašujem vas po moralnih vprašanjih gre za enostavno tri opcije

1. ji povem da vem ker sem prebral sms-e (imo najslabša ker gre lahk zveza v franže, četudi pa ne gre, sem namesto zaupanja in iskrenosti ki sem jo iskal lahko vse skup zagonil, ker si bo misnla hey zdej mi bo skos brskal po mobiju etc)

2. Ji ne povem in probam pač pridt čez fazo obremenjevanja, da mi to skriva in laže (dejstvo je da si z njm tko ali tko dopisuje samo zato ker je njen bivši frend, bil je pa nek incident in nekako je blo pol dogovorijen da nauta pol mela več stikov)

3. Najboljša opcija a najtežja (za kar sem vas pravzaprav prišel vprašat)
- ker mi očitno sama noče povedat, se lahko o tem pogovoriva le tako da ji jaz povem da vem. Zdaj trik je da bi nekako moral to narediti brez tega da bi ji rekel da sm prebral njegove sms-e na njenem mobitelu (btw model je bil shranjen pod žensko ime)
Torej če bi bila neka opcija v kateri sem jaz prišel do informacije legalno, bi bilo to najboljše, saj bi mi potem enostavno lahko povedala zakaj in pa bi se lahk za naprej dogovorila, da je neumno meti neke take skrivnosti, sploh če ni nič takega, razn to da misl, da bo mene obremenjevalo če se ona z njim meni in to reši tako da se še naprej meni ampak da jst pač ne vem.

Torej nisem prišel po moralne nauke, vem da brskanje po mobitelih ni kul, vem tut da skrivnosti niso kul, vem tut da zveza temelji na zaupanju. Prišel sem vas vprašat če je tretja opcija izvedljiva, če ste jo že kdaj izvedli oziroma kako bi jo izvedli.

Pa hvala v naprej za cajt in trud.
Zadnjič spremenil NoComment, dne 28. Maj. 2010 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Maj. 2010 12:27

sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 28. Maj. 2010 12:28

Jaz mislim, da opcija 3 ne obstaja, ampak samo 1 in 2. Če obstaja opija 3 potem si isti kot ona.
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 12:30

Najlepša hvala za link do tiste teme. Ampak saj pravim, ne sprašujem jaz za moralne zadeve glede zveze. Samo glede opcij na dano situacijo.

Bom si vmes ko čakam na odgovore z veseljem prebral tisto temo.

Pa hvala ane
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 28. Maj. 2010 12:38

Če izbereš 3 opcijo pol boš ti skor isti kot ona. Kar pa verjetno nočeš bit? Tak da se strinjam z sanjaanja kar je napisala. Sicer nam nisi nič napisal, tak da nevemo kaka zgodba je s tem frendom ampak kolk sem razbrala se ne gre za varanje? Sam v vsakem primeru je po mojem najboljše, da si odkrit pa ji poveš kar veš oz. kaj te moti pa razčistita zadevo. Ker drugače te bo sam obremenjevalo to.
Yada, yada, yada...
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 12:43

Ne ne gre se za varanje
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 28. Maj. 2010 12:49

Gre se za problem zaupanja. Če izbereš opcijo 3 boš ravno tako lagal kot ona. Sicer se mi zdi sumljivo, da ga ima shranjenega pod žensko?
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 12:51

Razumem ja, prvič je ona dobila message in rekla naj preberm pa sem pod sms-om vidu njegovo ime, tako da sva mela debate, na to temo, očitno je sprememba imena zaradi tega.

Jaz že razumem zakaj to dela. Pač ne želi izgubiti prijatelja, hkrati pa noče da bi se fant sekiral. Ampak to je bilo že vse predebatirano, ni to niti namen te teme...
Zadnjič spremenil NoComment, dne 28. Maj. 2010 13:01, skupaj popravljeno 2 krat.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 28. Maj. 2010 12:54

NoComment napisal/-a:Ja ta prvič je ona dobila message in rekla naj preberm pa sm zravn sm pa še spodi vidu, njegovo ime, tako da sva mela debate, očitno je sprememba imena zaradi tega.

In ni to mal čudno, da ti jih prvo pokaže, nato pa skriva.
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 12:59

Ne saj nikoli ni marala da bi ji brsku po mobitelu, z veseljem mi ga da da pogledam kake fotke al grem na ent etc, sam za sms-e ne mara da se gleda, pa svoje kode za različne forume ne mara dajat, pa kake take recmo temu osebne stvari, je na tak človek. Pač določen folk hoče met neki svojga, določeni pa to ne rabijo. Tko da že takrt ni želela, da bi ji gledal telefon, sam za dotični sms ker je vedla od koga je.

Sploh, pa bi bilo neumno, mi pokazat telefon , če ima pa to skrivnost hehe, saj po svoje je "čisto nedolžno in smešno" po drugi strani pa bi rad imel zvezo kot neko odprto knjigo brez takih skrivnosti, raje vidim, da mi pove zakaj se z njim dopisuje, me magar še napizdi, da se nje zdi čist kul da se in predstavi svoje argumente zakaj, kot pa da skriva, ker misli da če ne vem, se ne sekiram
Zadnjič spremenil NoComment, dne 28. Maj. 2010 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
zalafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2010
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a zalafa » 28. Maj. 2010 13:01

mislim, da je tukaj nekaj več.če ga ima pod drugim imenom in te v oči gleda medtem, ko ti laže...jaz bi na tvojem mestu rekla adijo še preden bi zabredla globlje
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 28. Maj. 2010 13:02

Ja a dotični sms ni bil od njega?
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 13:04

A ne tist sms je bil od čist druge osebe. Sam je bil malce spodaj pod prejeta še njegov(ki ga nisem niti pogledal, samo vidu pač da ji je pisu)

Drgač pa za 99,999% kokr sm pač lahk zihr ni tukaj nič več, hvala za skrb vseeno
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 28. Maj. 2010 13:08

Torej potem vse skriva. Izberi opcijo 1 in se pogovori z njo.
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 13:18

Ja seveda da skriva, problem je samo, da sm bil jst tut titi fant ki sm šu gledat njene SMSe, zveza je pa resna in punca tista ta prava, tko da opcija 1 da uničim cel razmerje samo zard tega imo ne pride v poštev

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov