3 opcije

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Maj. 2010 17:29

Zenske rade varajo. S tem, da pod tem pojmom ne mislim nujno seksa, ampak predvsem manjse stvari. In ne bit tok preprican, da ne. Ne mislit, da bos zaznal, da se je odnos spremenil, ker vecinoma najprej izkazujejo ista custva do tebe in enak odnos, tko da teb sploh ne bo potegnil, da je kaj narobe. S tem ne mislim rect, da sta se ze dala dol, ampak dost gotovo ima do tega tipa prevec custev, kot bi se spodobilo, za zensko v zvezi. Najbrz ji ugaja njegova pozornost in ji je vsaj rahlo vsec. Zato si ne zeli nehat z njim pogovarjat in zato skriva na polno. Ce mislis, da bos z vprasanji predlaganimi v tej temi kaj izvedel, se motis. Ona bo vse zanikala. Zenske, ki varajo vse zanikajo (zelo prepricljivo, ker dajo ful custev v to laz) in ne popustijo, razen ce imas videoposnetek, kako se z enim tipom drzita za rokce v kaficu. In kaj bos potem, ko ti bo zanikala? Stvar je pac taka, da se ne smes ravno ful navezat na zenske pred doloceno starostjo ali tocko v zivljenju, ker imas 50/50 sanse, da bo kako sranje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Maj. 2010 17:33

^^
pri tem pozabljaš da podobno privablja podobno ... torej ona ni nič kaj bolj ali manj zrela kot on in dokler on ne bo bolj zrel, tako dolgo bo naletaval na sebi podobne.
Vprašanje je ... pri kateri točki se bo to zgodilo in ne, to ni odvisno od žensk, ampak od njega ;)
NoComment
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a NoComment » 28. Maj. 2010 19:09

s0nckic4 napisal/-a:glede na to, da pišeš, da je najverjetnejši vzrok njenega početja da ne bi bil tisti fant jezn nanjo.. ahh, nekateri ljudje pač ne prenesejo, če jih nimajo vsi radi in se želijo izognit konfliktom za vsako ceno. očitno je tvoja punca ena izmed teh. in tudi praviš, da te ne vara in da je edini problem, ker ti to prikriva. prikriva ti verjetno, ker noče, da se kregata zaradi tega. jaz ti svetujem opcijo 2. pozab na vse skup, nehi bit drama queen in get over it :D
kar se pa zveze tiče pa glede na to, da se ti punca raje zateka v prikrivanje kot pa da bi imela manjši konflikt s tabo, ti svetujem, da ne znoriš za vsako stvar ki jo naredi in ti ni po volji, pa bo, po mojem mnenju tud ona počas nehala prikrivat stvari :)

Evo tole bo kar zadel bistvo razn morda zadnjega dela.
Naj tudi povem, da sem izbral opcijo tri in se je vse srečno končal. Povedala mi je zakaj je sploh skrivala (zgornj odstavek recimo da zadane bistvo...ker je nekonfliktna oseba in se ne mara kregat) no ko je priznala, da sta si pač neki dopisvala sem ji tudi rekel, da sem zlo vesel da je povedala da kar se pa njega in mene tiče, pa me ne moti več kar je pač takrat zasral, sem pač rabil čas, da se je glava spucala.
Skratka, zdle trenutno sem res mega volje po kar nekaj cajta, morda ker se je to rablo spucat že kr neki časa

Kar se tiče varanja pa probite bit malce bolj pozitivni, seveda se zgodi, no v tem primeru definitivno ne in kdo ve, morda boste komu kdaj s tem klatenjem o varanju dal napačno idejo in mu sfukal nek odnos (čeprv nakonc še zmeri on uporablja svoje možgane pa svoj jezik)

Hvala vam vsem za mnenje in pomoč, sem se vpisal na ta forum da ga dobim , pa bom morda še kdaj pa kdaj pogledal pa dal svoj pogled na neko stvar, morda pa komu pride prav.

Skratka hvala vam
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Maj. 2010 19:24

konec dobr vse dobro :D

teme pa le ne zaklent, tud bull se je vedno znova in znova vračal :D
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Maj. 2010 21:32

Kaj si sploh delal preplah, če si pa vedel, da te ima punca rada, in da je prava zate.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov