10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
g00fy_qa se popolnoma strinjam s tabo. moje srce se s to logiko ne strinja
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- norolescentka
- Kofetarica
ni važno, kaj drži, važno je, zakaj se z njo strinjaš (ali pač ne). sej ti je sama povedla...da se to mišljenje odraža v družbi
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
norolescentka napisal/-a:isto lohk rečemo fantje v večini obožujejo plavolaske. tut tip, ki v anketi odgovri, da ma blondinke najraje, je morda v vezi s temnolasko. vsi tipi bi mogoče želeli mlade bejbe, pa jih nimajo. prihaja do razhajanj med željami in ideali in tistim, kar te doma čaka. pa so eni vseeno srečni.
V raziskavi niso imeli le neke ankete ampak dejstva. Tako da bi po tvoje morali podati anketo kakšne barve las ima njihova partnerka in ne kakšna barva las jim je pač najbolj všeč.
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
Horus napisal/-a:Glede tržne vrednosti pa - lahko se ženske tolažite z raznimi članki in filozofijo, da je dandanes starejša ženska bolj zaželena od mlade, ampak če bi lahko moški prosto izbirali in to tudi dobili, bi večina zelo verjetno izbrala 25-letnico veliko raje kot 30 ali 35-letnico.
Ampak očitno ne morejo prosto izbirat, ker ne dobijo. In če bi dobili bi spet jamrali, da ženska hoče dobit gospodinjsko pomožnico s penisom.
In koliko stare ženske si izbirajo moški od 35-40 let?
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
še jaz na temo zakaj niso vse 30+ ženske samske.Če odštejemo tiste, ki so jih fantje že našteli bi dodala še, da je potrebno upoštevati zelo dobro razvito sposobnost vsakega od nas, da samemu sebi laže.Zadeva je popolnoma biološka in brez "selfdeception" kot obrambnega mehanizma bi zelo težko preživeli, je pa ta lastnost vrjetno tudi odgovorna za to, da se človek v končni fazi zadovolji z manj(tukaj izključujem tudi posameznike, ki kasneje zgruntajo da good look in denar nista vse kar partner potrebuje) in je kljub temu srečen...Nekako podobno kot Huxley in njegov Krasni novi svet kjer so vsi rečni na svojem položaju ker jim to vbijajo v podzavest celo življenje samo, da si v tem primeru lažemo sami.
Bi reka, da s tem ni nič narobe ker omogoči normalno nadaljevanje življenja namesto, da se človek presekira še do 70-ga zakaj ni izkoristil šanse ko jo je imel, obstaja pa.
Kljub temu, da smo zelo napredovali in da nekateri menijo, da smo blazno razvitejši od živali vse kar počnemo bazira na enakih primitivnih mehanizmih samo v malo drugačen papir je zavito
Bi reka, da s tem ni nič narobe ker omogoči normalno nadaljevanje življenja namesto, da se človek presekira še do 70-ga zakaj ni izkoristil šanse ko jo je imel, obstaja pa.
Kljub temu, da smo zelo napredovali in da nekateri menijo, da smo blazno razvitejši od živali vse kar počnemo bazira na enakih primitivnih mehanizmih samo v malo drugačen papir je zavito
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
^^lepo si to povedala.
In kar jaz vem so tudi fantje med 30-35 samski, tako da problema ni. In ne glede na leta se folk razhaja in se tako najde samski folk vseh let.
Me pa zanima nekaj, in sicer zakaj se recimo 28 letniki mečejo za 33letnicami?
In pa drugo vprašanje, koliko stare fante naj izbirajo punce, ki zgledajo ful mlajše?
In kar jaz vem so tudi fantje med 30-35 samski, tako da problema ni. In ne glede na leta se folk razhaja in se tako najde samski folk vseh let.
Me pa zanima nekaj, in sicer zakaj se recimo 28 letniki mečejo za 33letnicami?
In pa drugo vprašanje, koliko stare fante naj izbirajo punce, ki zgledajo ful mlajše?
- norolescentka
- Kofetarica
malo za hec, malo OT na temo naših razlik je pa zabavno
Dear Wife,
I'm writing you this letter to tell you that I'm leaving you forever. I've been a good man to you for 7 years and I have nothing to show for it.
These last 2 weeks have been hell. Your boss called to tell me that you quit your job today and that was the last straw.
Last week, you came home and didn't even notice I had a new haircut, had cooked your favourite meal and even wore a brand new pair of silk boxers. You ate in 2 minutes, and went straight to sleep after watching all of your soaps. You don't tell me you love me anymore; you don't want sex or anything that connects us as husband and wife.
Either you're cheating on me or you don't love me anymore; whatever! the case, I'm gone.
Your EX-HusbandP.S. Don't try to find me. Your SISTER and I are moving away to West Virginia together! Have a great life!
Dear Ex-Husband,
Nothing has made my day more than receiving your letter. It's true you and I have been married for 7 years, although a good man is a far cry from what you've been. I watch my soaps so much because they drown out your constant whining and griping. Too bad that doesn't work. I DID notice when you got a hair cut last week, but the first thing that came to mind was 'You look just like a girl!' Since my mother raised me not to say anything if you can't say something nice, I didn't comment. And when you cooked my favourite meal, you must have gotten me confused with MY SISTER, because I stopped eating pork 7 years ago.
About those new silk boxers: I turned away from you because the $49.99 price tag was still on them, and I prayed it was a coincidence that my SISTER had just borrowed $50 from me that morning.
After all of this, I still loved you and felt we could work it out. So when I hit the lotto for $ 35 million, I quit my job and bought us 2 tickets to Jamaica But when I got home you were gone.
Everything happens for a reason, I guess. I hope you have the fulfilling life you always wanted. My lawyer said that the letter you wrote ensures you won't get a dime from me.. So take care.
Signed,Your Ex-Wife, Rich As Hell & Free!
P.S. I don't know if I ever told you this, but my SISTER Carla was born Carl.I hope that's not a problem.
Dear Wife,
I'm writing you this letter to tell you that I'm leaving you forever. I've been a good man to you for 7 years and I have nothing to show for it.
These last 2 weeks have been hell. Your boss called to tell me that you quit your job today and that was the last straw.
Last week, you came home and didn't even notice I had a new haircut, had cooked your favourite meal and even wore a brand new pair of silk boxers. You ate in 2 minutes, and went straight to sleep after watching all of your soaps. You don't tell me you love me anymore; you don't want sex or anything that connects us as husband and wife.
Either you're cheating on me or you don't love me anymore; whatever! the case, I'm gone.
Your EX-HusbandP.S. Don't try to find me. Your SISTER and I are moving away to West Virginia together! Have a great life!
Dear Ex-Husband,
Nothing has made my day more than receiving your letter. It's true you and I have been married for 7 years, although a good man is a far cry from what you've been. I watch my soaps so much because they drown out your constant whining and griping. Too bad that doesn't work. I DID notice when you got a hair cut last week, but the first thing that came to mind was 'You look just like a girl!' Since my mother raised me not to say anything if you can't say something nice, I didn't comment. And when you cooked my favourite meal, you must have gotten me confused with MY SISTER, because I stopped eating pork 7 years ago.
About those new silk boxers: I turned away from you because the $49.99 price tag was still on them, and I prayed it was a coincidence that my SISTER had just borrowed $50 from me that morning.
After all of this, I still loved you and felt we could work it out. So when I hit the lotto for $ 35 million, I quit my job and bought us 2 tickets to Jamaica But when I got home you were gone.
Everything happens for a reason, I guess. I hope you have the fulfilling life you always wanted. My lawyer said that the letter you wrote ensures you won't get a dime from me.. So take care.
Signed,Your Ex-Wife, Rich As Hell & Free!
P.S. I don't know if I ever told you this, but my SISTER Carla was born Carl.I hope that's not a problem.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
debata se je razživela, tokrat se morm strinjat z moškim delom na forumu, saj imajo še kako prav glede tržne vrednosti in tega da si moški večinoma izberejo mlajše.
Horusov ideal me je pa nasmejal, kajti tut sama sm ravno za toliko mlajša od svojega tipa, menim pa da tip mora bit starejši vsaj 2, 3 leta. Mlajši me ne zanimajo, me nikoli niso in me tut nikoli ne bodo. Štejejo starejši izkušeni moški, ki so nekaj dali čez (pa ne mislim tu sam na sex ampak nasplošno), ne pa pobi, z baby facom, kateri so ravno šli ven iz plenic in poslovili se od mlečnih zobekov.
Horusov ideal me je pa nasmejal, kajti tut sama sm ravno za toliko mlajša od svojega tipa, menim pa da tip mora bit starejši vsaj 2, 3 leta. Mlajši me ne zanimajo, me nikoli niso in me tut nikoli ne bodo. Štejejo starejši izkušeni moški, ki so nekaj dali čez (pa ne mislim tu sam na sex ampak nasplošno), ne pa pobi, z baby facom, kateri so ravno šli ven iz plenic in poslovili se od mlečnih zobekov.
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Jaz bi pa rekla, da je to spet nek predsodek, ki ženskam velikokrat onemogoči dobro zvezo z dobrim fantom...je pa res da me tako posploševanje razjezi predvsem zato ker imam mlajšega in v primerjavi s prejšnjimi, ki so bili vsi starejši je ta zveza čist druga liga.Mogoče imam samo srečo ali pa sem prej izbirala neprimerne..
-
Gossamer - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2010
In seveda bi vsi tipi radi bili rich bastards. Vse ženske pa bi rade imele rich bastarde xD[/quote]
To pa ne bo res. Mislim (upam), da bi marsikatera ženska zbežala stran od npr. Donalda Trumpa, ne glede na ves njegov denar.
To pa ne bo res. Mislim (upam), da bi marsikatera ženska zbežala stran od npr. Donalda Trumpa, ne glede na ves njegov denar.
He who has a why to live can bear almost any how.
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Nesanica napisal/-a:
9.Iščete princa na belem konju
če te kaj tolaži nas večina dobi konja v belem bmw-ju. jz sem se žesprijaznila,čebo kdaj notri sedel princ pa bo to prijetno presenečenje.
Pa si že mogoče razmišljala, da si sama kriva, da dobivaš konje v belem bmw-ju?
Dokler boš trdila, da "nedosegljivost pali" (pali že, ampak samo pri tipu, ki išče izključno seks), da vsak išče svojjo Angelino, da pali, če si "prasica", da kompatibilnost ni važna (seks je zelo važen, ampak čeni kompatibilnosti, razmerja ne more biti), drugače ne more biti.
.
se pravi da dejansko je teb bl zanimiva bejbaki te nonstop gnjavi in seksa s teboj že takoj oz. ti že od zaćetka kaže da želi biti steboj in da želi da si center njenega sveta? - to je tvoja točka 1 by the way.
Mahagonij napisal/-a:Zenska hodi z raznimi man-childi in je pol pametna o moskih. Funny shit.
ne hodim z raznimi pač pa se dobivam samo z enim že zelo dolgo - vendar ne ustreza tvojemu opisu. Če se kdaj dobim skom drugim pa so to navadno zreli, zabavni, samski, situirani tipi ki bi bili mogoče kandidati za resno zvezo.
barbie_girl_85 napisal/-a:Mah kakšna nedosegljivost.....kako lahko ženska "igra" nedosegljivost, če ji na čelu piše "jebi me"? Kot da kdo kupi zgodbico o poštenju... Je ne kupi, sam sprejme igro, da dobi to, kar se mu očitno ponuja....
ne igram nedosegljivosti < načeloma. Pravim pa da pali.
barbie_girl_85 napisal/-a:
Kaj je nesanica, ko ni seksi in zapeljiva? Maš kej za ponudit tudi brez tega? Če imaš, dej kdaj tud to na reklamiranje, niso vse tvoje vrline zapakirane med tvojimi nogami in pod majčko.... Če se v trenirki, brez pet, slabo počutiš, ti priporočam, da mal pošlihtaš podstrešje in notranjost. Zapeljivost je lahko tudi v tebi, ni nujno, da jo izražaš navzven. In ne rabiš biti (vizualno) zapeljiva, da si zanimiva in posebna. Think about that...
Barbie - Nesanica je oseba ki bo šla nekoč s tvojim možem na dopust (mogoče čez deset let) ko boš pazila na otroke in sama sebe prepričevala da seksi in zapeljiv izgled ni pomemben in da je pomembno da si predana žena in da se z možem spoštujeta - strast pa je tako ali tako nekaj kar zbledi. In seveda da je neverjetno kako se imata še vedno rada oin da ti je vsa ta leta bil popolnoma zvest.
Zapeljivost je v osebi - ni potrebno biti nek blazen opazovalec da to ugotoviš vendar je videz tisto kar poudari celoto oz. naredi zapeljivost opazno.
Verjemi da mi je popolnoma jasno kdo sem - se ne iščem že dolgo ne več. Ampak vem da mi je všeč da uživam z moškim in imam vso njegovo pozornost, hodim na dopuste, pijačke, žuram in se ne sprašujem kaj bo. Uživam v službi in uživam s prijatelji. Rekla bi da imam res srečo da je tako kot je in se tega zavedam. Če pa se konj kdaj spremeni v princa pa bom še bolj srečna - ampak tudi če se to ne zgodi nimam razloga za jok. Bom pač po tridesetem spustila kriterije inkončala z oslom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov