10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 24. Avg. 2010 21:26

Nesanica napisal/-a:seks je boljpomembenod kompatibilnosti. Če bom potrebovala kompatibilnost bom poklicala najboljšo prijateljico. Jz rabim moškega ob katerem se bom počutila seksi nagajiva njegova mačkica.

Slika
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 24. Avg. 2010 21:52

:respekt:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 24. Avg. 2010 22:28

Nesanica napisal/-a:5."Če bom nedosegljiva, me bo bolj spoštoval"
to pali..

8."Tipi so prasci-zato bom prasica"
to pali. tako je.

9.Iščete princa na belem konju
če te kaj tolaži nas večina dobi konja v belem bmw-ju. jz sem se žesprijaznila,čebo kdaj notri sedel princ pa bo to prijetno presenečenje.

Se mi zdi, da ravno zaradi citiranih točk dobivaš konje v BMW-ju.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 24. Avg. 2010 22:54

Džeki napisal/-a:
Seveda, podoben spisek lahko sestavimo tudi za tipe, ki skoz jočejo, kakšne so ženske.Seveda ne takšnega, kot je spisek claire, saj moški nismo ženske in razmišljamo/delujemo popolnoma drugače.

Vsekakor si super napisal .. in da bi zadeva bila še za odtenek zanimivejša, bi bilo zanimivo, če bi napisal spisek, ki velja za tipe ... potem takem bi korelacije privlačnosti bile veliko bolj vidljive.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 25. Avg. 2010 0:03

maniac napisal/-a:Kako že pravi Horus? Tista, ki zase trdi, da ni taka kot druge, je točno taka kot druge. :P

H. pravi tudi, da špilam igrice. So it cancels out. :P
Because I can.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Avg. 2010 0:11

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Avg. 2010 7:26

jah sej - in potem ni čudno da se ljudje varajo, če iščejo najboljše prijatelje, v postelji pa se zadovoljijo z povprečjem oz včasih še slabše kot to. In potem se na forumu pojavi vprašanje - partner me ne zadovolji v seksu nevem kako naj mu povem kaj mi paše.... WTF - sej je tvoj partner, a ni logično da se bosta o vsem pogovarjala.

Nevem kaj je tako čudnega v izjavi da je seks partnerstvu najbolj pomemben? Če pa leti to na zadnji stavek pa samo opisuje moj občutek ob večini moških. Prijateljev imam dosti, v postelji pa so mi všeč moški...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 25. Avg. 2010 8:02

Nesanica napisal/-a:

če te kaj tolaži nas večina dobi konja v belem bmw-ju. jz sem se žesprijaznila,čebo kdaj notri sedel princ pa bo to prijetno presenečenje.

Pa si že mogoče razmišljala, da si sama kriva, da dobivaš konje v belem bmw-ju?

Dokler boš trdila, da "nedosegljivost pali" (pali že, ampak samo pri tipu, ki išče izključno seks), da vsak išče svojjo Angelino, da pali, če si "prasica", da kompatibilnost ni važna (seks je zelo važen, ampak čeni kompatibilnosti, razmerja ne more biti), drugače ne more biti.

Moj spisek velja za ženske, ki si želijo resnega razmerja in so zato pripravljene pri sebi tudi kaj spremeniti. Uporabnice, ki iščejo f-frende, ljubimce, ONS-je, ki rabijo adrenalin in napetost, igrice,so izvzete.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 25. Avg. 2010 8:13

Zenska hodi z raznimi man-childi in je pol pametna o moskih. Funny shit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 25. Avg. 2010 8:21

Mah kakšna nedosegljivost.....kako lahko ženska "igra" nedosegljivost, če ji na čelu piše "jebi me"? Kot da kdo kupi zgodbico o poštenju... Je ne kupi, sam sprejme igro, da dobi to, kar se mu očitno ponuja.

Za občutek "seksi nagajive njegove mačkice" al kako si že napisala, pa lahko sama poskrbiš. Za to ne rabiš moškega in njegovih sposobnosti :wink: Se je pa za vprašati, zakaj potrebuješ ta občutek zapeljivosti tudi izven postelje. Zakaj je tako pomombno, da imaš npr petke, da se počutiš seksi, v službi ali na kavi recimo. Kaj ti ta občutek da, oziroma česa ti manjka, če tega občutka ni.

Kaj je nesanica, ko ni seksi in zapeljiva? Maš kej za ponudit tudi brez tega? Če imaš, dej kdaj tud to na reklamiranje, niso vse tvoje vrline zapakirane med tvojimi nogami in pod majčko.... Če se v trenirki, brez pet, slabo počutiš, ti priporočam, da mal pošlihtaš podstrešje in notranjost. Zapeljivost je lahko tudi v tebi, ni nujno, da jo izražaš navzven. In ne rabiš biti (vizualno) zapeljiva, da si zanimiva in posebna. Think about that...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Avg. 2010 8:44

fajn napisano barbi_girl_85! :respekt:
ker če se ženska ne more dobro in sexy počutit v trenirki, je potem z njeno samozavestjo nekaj narobe, oz. jo ni dovolj. Kaj manjka trenirki in kaj imajo petke da se v njih počutih zapeljivo? Jz se čisto fajn počutim v lepi trenirkici, ne rabim 3 kg ličil, petke in kiklo da mi pol riti vn gleda da bi se počutila dobro in sexy in da bi se na meni ustavljali pogledi. Sicer malo karikiram in pretiravam z opisom pa vseeno. Mislim da se razumemo na kaj namigujem.
Kar se pa točk tiče, večina je zame veljala tam pri 15,16-ih mejbi. Potem mi je prišlo iz riti v glavo da princa ni, da nobenega ne moreš spremeniti in tako naprej. Se pa strinjam da so navedene točke problem večine žensk.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 25. Avg. 2010 9:45

joj, nesanica, pa kakšni otročji tipi so to, da moraš igrat hladno nedosegljivo princesko in prasico? a drugače ti jih ne rata dobit? in kaj bi blo, če bi res vsaka iskala svojega Brada in vsak svojo Angelino? če hočeš Brada, moraš bit Angelina, drugače boš imela.....probleme s tipi :D

pa da še zase povem - jst bi se kakšno leto nazaj našla pod točko 2, ampak sem tudi nad tem že obupala, ker se ga nič ne prime, ha ha :lol:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 25. Avg. 2010 10:06

1.Odvisnost od odnosov
Ženske, ki morajo na vsak način imeti tipa, ki ne znajo biti same
DRŽI

2.Zaljubite se v tipa, potem ga pa hočete spremeniti

Moški naj vas osvoji kot skrivnosten malo kao nedosegljiv osvajalec, nato pa naj se spremeni v gospodinjsko pomočnico s penisom.
NI NIČ NAROBE, ČE TUDI ON OPRAVLJA GOSPODINJSKA DELA

4.Vedno iščete isti tip moškega

Vas prizadene en, pa drugi, pa tretji.Pa bi človek mislil, da je ženska vzela lekcijo in prešatala na drugačne modele.Ne, najde si četrtega, ki je isti škis in se nato čudi ko cigan belemu kruhu, ko je spet razočarana.
NE, JAZ TIPA Z ISTIMI NAPAKAMI NE IŠČEM

5."Če bom nedosegljiva, me bo bolj spoštoval"

Narobe, ko se začnete igrati igrice, vas vsak normalen tip neha jemati resno. Mogoče bo še vztrajal, ampak smao zato, da vzame trofejo in gre.

Če hočete resen odnos, morate tudi same biti vsaj približno resne, to pa razno igračkanje izključje.
IMAŠ PRAV, VEČINA JIH RES TO POČNE, AMPAK MISLIM, DA NAROBE DELAJO.

7.Predpostavljate, da ste girlfriend material za vsakega tipa, ki vam je všeč

Ne-potrditev tega doživljate kot frustracijo in naslednji korak je prepričanje "tip je neresen".Ne , ni nujno neresen, ampak, če vas hoče v postelji, še ne pomeni, da hoče biti tudi vaš fant. NERESEN JE, ČE NE POVE, DA MISLI NERESNO.

Princi živijo samo v pravljicah, princeske tudi.
IMAŠ PRAV. IN NAŠTEVAJO KAKŠNEGA TIPA NE BI BIKOLI IMELE.

10.Imate zamegljen pogled na lastno tržno vrednost

Atraktivna punca, stara 23-26 let, skensla vse možne tipe.Pr 30, ko ura tik-taka, snubcev je pa vedno manj, pa pristane z enim, ki je kakšno stopnjo pod tipi, ki jih je skenslala. Takšno prisilno zbijanje kriterijev z leti je prav hecno opazovati.Tega ne bi bilo, če bi ženske znale razumsko oceniti lastno vrednost in si poiskati zase optimalnega tipa, ko je tudi njihova tržna vrednost na vrhuncu.
NISEM ŠE 30, A POZNAM KAR NEKAJ PUNC, KI SO PO 30EM SREČALE FEJST TIPE.

p.s. kar sem komentirala ne velja zame, ampak je moje splošno mnenje o ženskah in moških.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Avg. 2010 10:45

1.Odvisnost od odnosov

Mhm. Res je. Poznam dosti deklic/žensk, ki enostavno ne znajo bit same in skačejo iz zveze v zvezo. Poznam tudi dosti takih, ki so popolnoma samozadostne in uživajo v samskem življenju.
Ampak slej ko prej te zjebe PMS in pol se moreš stiskat in oh in sploh zakaj sem sama. navadno o mine po dnevu ali dveh, pri nekaterih žal ostane.

Opažam pa iz moške strani vedno večjo odvisnost od mamic, frendov in sploh nekega kvazi samskega jsse ne bom vezal življenja.

2.Zaljubite se v tipa, potem ga pa hočete spremeniti
Mhm. Of kors. Ogromen procent tipov je razvajenih maminih sinčkov, ki v življenju niti robca ni zlikalo. In jih je pač treba še marsikaj v življenju naučit. Da se stvari ne pospravijo same, da se hrana ne znajde v hladilniku po principu 'mizica pogrni se' in da vsega svojega denarja pač ne moreš zabit za gluposti, če je treba na koncu meseca plačat stroške.
Nevem zakaj bi mogle živet z vzgojnimi ukrepi vaših mamic.

3.Hočete nedosegljivo
Mislim, veš kako bi bilo življenje dolgočasno, če bi nam bilo vse na pladnju prinešeno :D
4.Vedno iščete isti tip moškega
No. Tu se ne bi mogla strinjat. Če izhajam iz svojih lastnih izkušenj....nope, ne, niti približno. Čisto so si različni.
Je pa res, da cepam na določen tip osebnosti, kar je v veliki meri povezano z nekim sistemom vrednot in interesov, ki jih goji posameznik.

5."Če bom nedosegljiva, me bo bolj spoštoval"
Tega nisem nikoli razumela. Če mi je tip všeč, mi je všeč in to jasno pokažem. Niti ne znam skrivat, niti si tega ne želim, ker ne vidim v tem nobenega smisla.

6.Iščete metuljčke, kompatibilnosti pa ne
Oboje more bit prisotno. Če bi iskala zgolj kompatibilnost bi v Salamonca napisala oglas, da iščem tipa, ki:

- dela do 5h (da se bova lahko kdaj videla) in vstaja ob 7.30 (da mi kavo skuha in da bo, dokler jaz vstanem ravno pravšnje temperature)
- spi na levi strani postelje
- se tušira zjutraj (da imam zvečer kopalnico fraj)
- je isto hrano kot jaz (da ne bi bilo problemov z neee, ne greva tega jest, meni to ni všeč)
in tako dalje v patos in še dlje.

prisotna more bit prava mešanica podobnosti in različnosti (da ni dolgčas), metuljčki, X faktor, spolna privlačnost, ...... in še miljaužnt in en zadeva, ki so predpogoj za skladno delujočo zvezo.

predvsem pa pripravljenost za prilagajanje in sklepanje kompromisov in izogibanje emocionalnim odzivom in raznim 'drama queen' zadevam.
7.Predpostavljate, da ste girlfriend material za vsakega tipa, ki vam je všeč.
Mhm. Tudi na razgovor za službo moreš it prepričan sam vase. Ker si ti EDINI pravi za to službo. In zagotovo hočejo samo tebe. Le da oni tega še ne vedo.
Samozavest je ključna pri pecanju. For sure.

8."Tipi so prasci-zato bom prasica"

Tega nikoli nisem razumela. Js obožujem tipe. In poznam ful simpatičnih, ful v redu dečkov. In ja. Marsikdo od njih je naredu kako 'prasec-like' dejanje v življenju. Ampak navadno je zato obstajal razlog.

In spet smo pri:

"Naj prvi vrže kamen tisti, ki je nedolžen!"

Never settle for less than perfect.

10.Imate zamegljen pogled na lastno tržno vrednost

Klasična slika.Atraktivna punca, stara 23-26 let, skensla vse možne tipe.Pr 30, ko ura tik-taka, snubcev je pa vedno manj, pa pristane z enim, ki je kakšno stopnjo pod tipi, ki jih je skenslala. Takšno prisilno zbijanje kriterijev z leti je prav hecno opazovati.Tega ne bi bilo, če bi ženske znale razumsko oceniti lastno vrednost in si poiskati zase optimalnega tipa, ko je tudi njihova tržna vrednost na vrhuncu.

To mi spet zveni kot nek ženitveni oglas. Ne dojamem tega koncepta šparanja.
Kar je bilo iz moje strani zavrnjeno je bilo takoj, brez naknadnega zavajanja in z razlogom.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 25. Avg. 2010 11:36

strinjam se z obrazložitvijo džekovega seznama post pred mano in pridajam samo to, da ne vem od kod vam ideja tržne vrednosti in zakaj bi ta pri ženski padla po tridesetem letu. mnogo moških in žensk dozori (fizično in umsko) šele po tridesetem in šele takrat so sploh sposobni veze.

na prasec si, bom jst prasica ne pristajam, to ni pošteno...tip, s katerim le seksaš naj to le pove (pa ne bom užaljena da noče bit moj fant), prva točka pa mene osebno malo jeb* in se kr strinjam s tem, da ne zdržim dolgo brez partnerja. rada sem v njegovi družbi, smatram ga tko za partnerja kot za najboljšga prijatelja in ne maram če je dolgo stran od mene. takrat malo jamram in stokam, ampak vseeno zdržim, ker se človk vsega navadi.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]