10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 24. Avg. 2010 17:32

mislim, da se vsaka najde vsaj v eni izmed teh točk. jaz se najdem ppribližno v polovici napisanega.. in me ni zdaj neke sram tega tu priznat :D ampak se večina moških nad mano vseeno ne pritožuje preveč, ker so sami seveda še bolj bogi :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Avg. 2010 17:38

Jaz sem najdem samo v štirki in sedemki. To, da imam visoko tržno vrednost, pa ni težava, ampak dejstvo :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 24. Avg. 2010 17:41

Horus napisal/-a:that - you want to believe xD

sploh ne. v bistvu me niti tolk ne zanima kakšne probleme imajo/nimajo ostale ženske s tipi, mi je pa mal nesramno Džekijev post posplošit kar na celo oz. veliko večino ženske populacije.

v bistvu zadeva ni neumno napisana in verjamem da je Džeki dobro mislil - vsaka ženska, ki ima probleme s tipi, bi si to morala prebrat. probat popravit tam, kjer se prepozna. izjavit, da to velja za 75% žensk oz. da je taka tipična ženska je pa butasto in žaljivo. in ne, ne cvilim, ker nimam problemov s tipi, OK? :D

Horus napisal/-a:Btw Evelyn, nihče ni rekel, da vsi ti faili držijo za vsako žensko.

za tipično pa ja. velike razlike ne vidim.

pa še tole me zanima po tej teoriji - kaj pa je s tipi narobe, da so s takimi ženskami? ker teh 75% zafrustriranih problematičnih žensk najbrž ni vseh samskih?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 24. Avg. 2010 17:42

Jz se najdem v 6. -metuljčki in kompatibilnost :D jbg, pač iščem oboje in mi je oboje pomembno. Metulji vem, da zginejo samo če si pripravljen kasneje še kej naredit, se prav lahko spet pojavijo. Pa čeprav za eno noč ali en dopust...

Sicer pa tista tržna vrednost, hmm :oops: jaz sem bila pravkar stara 24 in sem single. Je pa dosti več stvari za tem, da sem samska kot to, da odganjam vse tipe od sebe; pa jih niti ne morem ker ne letajo okoli mene. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Avg. 2010 17:50

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 24. Avg. 2010 18:13

Jst se najdem v štirki in deloma v šesti in sedmi točki. S tem, da sem končno ugotovila, kakšen tip moškega mi je bil do zdaj všeč in zakaj. Zdj take tipe hitro prepoznam in mi v momentu niso več všeč :D Se pa strinjam, da vsaj v moji širši družbi za vsako punco velja najmanj ena od točk, čeprav jih je večina vezanih, in to že več let. Bi pa kakšna od točk veljala tudi za nekatere moške v moji širši družbi.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Avg. 2010 18:38

haha, tale spisek je pa res zanimiv. se mi zdi, da sem počasi prišla oz prihajam iz teh okvirjev (napak) tipične ženske. ampak ko pa razmišljam za nazaj bi zase lahko rekla, da je držalo 1,3,4,6,7.

zdaj kako iz tega, bi rekla, da pač z izkušnjami in odraščanjem. mislim da je velika večina deklet, ko začnejo vztopati v razmerja podvržena večini teh 'napak', potem pa se z leti to popravlja. pomoje da tam nekje do 25. leta večina pride k sebi. potem pa mogoče 'zadogaja' tistim, ki v teh letih pridejo iz prvih večletnih zvez in se znorijo ter delajo pri 25ih 3x večje bedarije kot večina pri 21ih :D
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 24. Avg. 2010 19:44

A lahko dodam še 11. točko?(ki btw velja tudi za tipe)
11.Nesposobnost in nemotiviranost vlagati v lasten oseben razvoj
To opažam pri ogromno puncah v ožji in širši družbi, da enostavno ne znajo kritično pogledat nase in videti, da je njihova osebnost nekje na ravni 16 letnic..v postavo in makeup vse ful vlagajo ampak v to, da bi svoje šibke strani malo popilile in dobre strani še izboljšale pa skoraj nobena oziroma malo.Meni osebno se zdi največja traparija na svetu, ko mi nekdo izjavi "ja jebi ga tak/taka sem" in včasih ko nekdo reče, da ga hoče partner spremeniti to mogoče pomeni samo to, da partner pričakuje neko osebno rast od človeka s katerim je skupaj že več let...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Avg. 2010 19:46

Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 24. Avg. 2010 19:49

Oly, res ful dobro povedano. Čeprav je slednje, z izjemo make-upa, dokaj redna praksa tudi pri moških :)
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 24. Avg. 2010 19:56

Horus..ni se mi zdelo, ampak ja vrjetno res..sm pa malo drugače artikulirala :D
Jz sm itaq mnenja da bi bilo fino iz izobraževalnega sistema par stvari skrčit in dodat predmet medsebojni odnosi, za vsakega bodočega starša pa obvezen tečaj "kako svojih otrok ne vzgojiti v razvajence"...samo s tem bi vrjetno odpravili vsaj polovico težav v zvezah.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Avg. 2010 20:19

Oly napisal/-a:A lahko dodam še 11. točko?(ki btw velja tudi za tipe)
11.Nesposobnost in nemotiviranost vlagati v lasten oseben razvoj
To opažam pri ogromno puncah v ožji in širši družbi, da enostavno ne znajo kritično pogledat nase in videti, da je njihova osebnost nekje na ravni 16 letnic..v postavo in makeup vse ful vlagajo ampak v to, da bi svoje šibke strani malo popilile in dobre strani še izboljšale pa skoraj nobena oziroma malo.Meni osebno se zdi največja traparija na svetu, ko mi nekdo izjavi "ja jebi ga tak/taka sem" in včasih ko nekdo reče, da ga hoče partner spremeniti to mogoče pomeni samo to, da partner pričakuje neko osebno rast od človeka s katerim je skupaj že več let...

Dobro dopolnilo.

Ženske se pritožujejo, da moški gledamo samo na videz.Fora je v tem,da NE gledamo samo na videz in da marsikatera, ki ima videz super,v rubriki osebnost totalno pogori.Ups.

Seveda, podoben spisek lahko sestavimo tudi za tipe, ki skoz jočejo, kakšne so ženske.Seveda ne takšnega, kot je spisek claire, saj moški nismo ženske in razmišljamo/delujemo popolnoma drugače.

In spet,nihčeni nikjer napisal, da vse te točke veljajo za večino žensk.Nihče pa ne more zanikati, da velik del tem na tem forumu izvira iz teh točk.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 24. Avg. 2010 20:28, skupaj popravljeno 2 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Avg. 2010 20:21

maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 24. Avg. 2010 20:48

Džeki napisal/-a:Tipi, ko iščemo razmerje, vedno iščemo kompatibilnost in na stvar gledamo razumsko.

Načeloma se strinjam, ampak tole je pa ... smešno. Kako je potem skupaj toliko nekompatibilnih ljudi, to je žensk IN moških, ko pa tipi VEDNO iščete kompatibilnost? It takes two to tango. :wink:

Tananda napisal/-a:In odgovor na tvoje vprašanje - ne, nikakor se ne štejem za tipično žensko.

:lol:
Kako že pravi Horus? Tista, ki zase trdi, da ni taka kot druge, je točno taka kot druge. :P
Zadnjič spremenil maniac, dne 24. Avg. 2010 21:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 24. Avg. 2010 21:01

1.Odvisnost od odnosov

to je opis moških. Večinoma iščejo v ženski osebo ki bo skrbela za njihove potrebe in jim bila v oporo. Skratka drugo mamo.

2.Zaljubite se v tipa, potem ga pa hočete spremeniti

Primer mojega bivšega- zaljubi se vame ker sem ekstrovertirana oseba, zabavna,seksi itd (njegove besede) < čez tri mesece pa poslušam kako nonstop flirtam, pa da se mi ni treba smejati vsakemu, pa da se lahko malo bolj spodobno oblačimin ne razume zakaj moram nositi pete nonstop... WTF??

3.Hočete nedosegljivo

Vse hočemo svojega Brada in vsi hočete svojo Angelino.

4.Vedno iščete isti tip moškega

Da. Iščemo najboljšo prijateljico s penisom in pridihom dominantnega samca.

5."Če bom nedosegljiva, me bo bolj spoštoval"

to pali..

6.Iščete metuljčke, kompatibilnosti pa ne

seks je boljpomembenod kompatibilnosti. Če bom potrebovala kompatibilnost bom poklicala najboljšo prijateljico. Jz rabim moškega ob katerem se bom počutila seksi nagajiva njegova mačkica.

7.Predpostavljate, da ste girlfriend material za vsakega tipa, ki vam je všeč.

neumnost. tudi vsak tip ki se znajde z menoj v postelji ni boyfrind material. ampak to ne pomeni da morava takoj po seksu zbežati drug od drugega kot dva sramežljiva otroka.

8."Tipi so prasci-zato bom prasica"

to pali. tako je.

9.Iščete princa na belem konju

če te kaj tolaži nas večina dobi konja v belem bmw-ju. jz sem se žesprijaznila,čebo kdaj notri sedel princ pa bo to prijetno presenečenje.

10.Imate zamegljen pogled na lastno tržno vrednost

Po domače hočeš reči da naj se zadovoljimo z manj tako kot to počnejo moški? Potem ni čudno da grejo odnosi v k... in prihaja do varanja ko nkdo ugotovi da je dobilmanj kot bi lahko.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]