10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Vecinoma se strinjam z vsem kar si napisala barbie.....zame namrec prevara ni dopustna ne pri 16, 19, 25 ali 45 letih.
Ampak to ni pomembno zdaj....jaz mislim da je cuftika hotela povedat, da ce je zenska pac take vrste, da nenehno vara svoje tipe, bo verjetno tudi moza. Tako kot tip, ki bi mu lahko rekli varalica....ki skace iz ene postelje v drugo....tak bo v mladih letih varal svoje punce in kasneje tudi zeno.
Ampak to ni pomembno zdaj....jaz mislim da je cuftika hotela povedat, da ce je zenska pac take vrste, da nenehno vara svoje tipe, bo verjetno tudi moza. Tako kot tip, ki bi mu lahko rekli varalica....ki skace iz ene postelje v drugo....tak bo v mladih letih varal svoje punce in kasneje tudi zeno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej ona ni še 30+.kalanhoja napisal/-a:Evo Barbie ti si dokaz, da smo tridesetletnice boljše od dvajsetletnic
Mi je pa všeč kako barbie razmišlja.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 26. Avg. 2010 14:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
kalanhoja napisal/-a:*mala* Dvomim, da tebe kot ženska zanimajo moji osebni razlogi?
Zakaj pa ne? Pa zagotovo tudi fante zanimajo.
BTW: zgornji objavi sem nekaj dopisala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
purple_rain napisal/-a:Sej ona ni še 30+.kalanhoja napisal/-a:Evo Barbie ti si dokaz, da smo tridesetletnice boljše od dvajsetletnic
Mi je pa všeč kako barbie razmišlja.
Saj nisem rekla, da je ampak jaz sem 30. Ampak njene izboljšave kažejo, da je vedno boljša, torej je dokaz, da bolj, ko gre od 20-30 boljša je. Štekaš?
Aja pa sploh ne govorim o 30+
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Obstajajo/-te izjeme, ki dokazujejo, da z leti nisi pametnejši, ampak ravno obratno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne. Ker si rekla "smo", kar meni pomeni, da tud njo šteješ zraven.kalanhoja napisal/-a:Štekaš?
In to, da je "boljša" - jz vidim, da osebnostno raste; žal je pa, kolikor sem jz vidla, v temi bolj "problematičen" videz in da so zarad tega mlajše - vsaj na prvi uč, logično - bolj zanimive.
- kalanhoja
- Kofetarica
purple_rain napisal/-a:Ne. Ker si rekla "smo", kar meni pomeni, da tud njo šteješ zraven.kalanhoja napisal/-a:Štekaš?
In to, da je "boljša" - jz vidim, da osebnostno raste; žal je pa, kolikor sem jz vidla, v temi bolj "problematičen" videz in da so zarad tega mlajše - vsaj na prvi uč, logično - bolj zanimive.
Smo pomeni, da sem jaz zraven. Če bi mislila njo bi rekla ste. Kdo je pa na videz bolj zanimiv mi pa sploh ni važno, ker iščem moškega ne žensko.
- kalanhoja
- Kofetarica
jullia_ napisal/-a:Barbie jih ima cca. 25. In verjetno ni edina ženska teh let, ki tako razmišlja. To je bolj argument v prid mlajšim puncam
Ampak vseeno se ima pravico pohvalit, da se na določenih področjih poboljšala.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
s tvojega vidika MISLIŠ, da imaš prav, kar ni nujno tudi res. sprijazni se s tem.
ni nujno, da res pali najbolj na tiste, ki rečejo, da zanje to ne drži. preveč posplošuješ.
logična povezava je ta, da če človek sam ne ve, kaj hoče, še manj bodo drugi vedli zanj, ker mu ne znajo brati misli in njegovih želja.
morda pa ne deluje ravno na tisto, katero jo ti hočeš. ups!
lažje ozdraviš bolezen kot pa razumeš človeški značaj. zato je več ljudi fizično zdravih kot pa duševno zrelih in zadovoljnih.
običajno so moški manj zreli in bolj otročji od žensk iste starosti. je pa res, da se življenjska doba in s tem tudi zrelost večine posameznikov prestavlja na vse starejša leta. ampak to velja tudi za moške, ne le ženske. tisti, ki hočejo starejše, je, ker hočejo izkušene, bolj samozavestne in bolj odločne (to je privlačno), morda celo take, ki jim bodo kot nadomestne mame. igric pa ne marajo vsi.....tako ne moški, kot tudi ne vse ženske. niti tamlade
ni nujno, da res pali najbolj na tiste, ki rečejo, da zanje to ne drži. preveč posplošuješ.
logična povezava je ta, da če človek sam ne ve, kaj hoče, še manj bodo drugi vedli zanj, ker mu ne znajo brati misli in njegovih želja.
morda pa ne deluje ravno na tisto, katero jo ti hočeš. ups!
lažje ozdraviš bolezen kot pa razumeš človeški značaj. zato je več ljudi fizično zdravih kot pa duševno zrelih in zadovoljnih.
običajno so moški manj zreli in bolj otročji od žensk iste starosti. je pa res, da se življenjska doba in s tem tudi zrelost večine posameznikov prestavlja na vse starejša leta. ampak to velja tudi za moške, ne le ženske. tisti, ki hočejo starejše, je, ker hočejo izkušene, bolj samozavestne in bolj odločne (to je privlačno), morda celo take, ki jim bodo kot nadomestne mame. igric pa ne marajo vsi.....tako ne moški, kot tudi ne vse ženske. niti tamlade
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
v-e-s-n-a napisal/-a:jaz mislim da je cuftika hotela povedat, da ce je zenska pac take vrste, da nenehno vara svoje tipe, bo verjetno tudi moza. Tako kot tip, ki bi mu lahko rekli varalica....ki skace iz ene postelje v drugo....tak bo v mladih letih varal svoje punce in kasneje tudi zeno.
ja, nekaj takega. Hotela sm reči da če je ženska take vrste da ne more bit zvesta, da skos vara, potem bo varala celo življenje, pri 20-ih, pri 30-ih...
Tut zame je varanje nedopustno, ne glede na leta, razumem pa da pri 20-ih ko si že mlad, neumen, neizkušen (manj izkušen kot pri 30-ih) boš recimo prej naredil kiks in prevaral ker ne veš kaj imaš... S tega vidika lahko "opravičim" varanje pri 20-ih.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*mala* napisal/-a:Obstajajo/-te izjeme, ki dokazujejo, da z leti nisi pametnejši, ampak ravno obratno
uf, ja... kalanhojica starine ste de best. res. v vsem ste boljše. ofkors ste tudi vedno lepše. (a ne pride orhidejica te podpirat? aja.... je šla na dopust.. le zakaj so tebe spregledali?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]