10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 27. Avg. 2010 13:49

No zdaj, da ne bo kakšne nejasnosti, jaz nisem samska. Mam fanta. Ampak to so bili kriteriji, ki so me vodili pri izbiranju fantov, oziroma bi me tudi sedaj, če bi ga iskala. Se mi zdi, da imajo nekatere še precej višje, spet druge nižje, odvisno kaj nekdo želi, oziroma s čim se zadovolji. Ne bom rekla, da nikoli nisem spregledala nobene od teh napak, a te veze se mi niso obnesle.
Je pa tako, da z leti postajamo vse bolj zahtevni, vse več stvari nas moti (tako mene, kot tudi drugi pravijo tako), tako da se seznam samo veča in ne spušča kot bi pričakovali. Mi je pa jasno, da je večja verjetnost, da bo dober tip prej zaseden. Ampak vse veze se ne obnesejo in tudi dobri starejši tipi se znajdejo samski. In glede na to, da nisem osvajalka, ampak se osvajati pustim, sem vedno navezovala stike samo s tistimi, ki so oni storili prvi korak. Žal takšna sem. Glede na to, da zgledam precej mlajša je bil problem še v tem, da je bilo precej osvajalcev mlajših od mene, in ker nisem po zadnji modi me mlajši tipi ne privlačijo in jih je polovica odpadla že zaradi tega.
V vezo sem šla res le takrat, ko mi je tip ustrezal in prej pokazal, da sem mu resno všeč. Sama se nisem nikoli trudila prva jaz nekoga osvojiti. In četudi bi bila samska kriterijev ne bi spuščala, ker me ti moški ne bi osrečili. Kot pravim mogoče hočem celo vedno več. Postajam zahtevnejša. V nasprotnem bi bila rajši srečno samska. Nisem tip človeka, ki ne zna živeti sam.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Avg. 2010 13:59

Če nisi samska, v bistvu problema nimaš, slabo smo te razumeli in zadnje replike, vključno z mojo, so fail.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 27. Avg. 2010 14:01

Nisem rekla, da imam problem. Povem le to, da imamo ženske različne kriterije, ki se lahko povsem razlikujejo med seboj in ne ustrezajo tvojim, ki si jih postavil za ženske. Težko en moški ve zakaj ima ena ženska probleme s fanti.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 29. Avg. 2010 12:17

Džeki napisal/-a:1.Odvisnost od odnosov
2.Zaljubite se v tipa, potem ga pa hočete spremeniti
3.Hočete nedosegljivo
4.Vedno iščete isti tip moškega
5."Če bom nedosegljiva, me bo bolj spoštoval"
6.Iščete metuljčke, kompatibilnosti pa ne
7.Predpostavljate, da ste girlfriend material za vsakega tipa, ki vam je všeč
8."Tipi so prasci-zato bom prasica"
9.Iščete princa na belem konju
10.Imate zamegljen pogled na lastno tržno vrednost

-------------

Tista, ki zna izničiti te kikse, ima s tipi bistveno manj težav.

Odgovori bodo napisani ZAME, moj pogled, moje mišljenje, ... Tako da no attack :D

1. Se nikakor ne strinjam. Meni je boljše, da sem sama, kot pa v zvezi. Sem zadosti samostojna, znam opravljat tudi moška dela, poleg tega pa imam službo, kjer sem dosti odsotna. Nikakor ne rabim nikogar, ki me bo cartal in razvajal, ker mi gre to na živce. Sedaj sem v zvezi, ampak moj ve, da ima odprta vrata vedno in lahko gre, kadar hoče.

2. Težava je, kadar se zaljubiš v tipa in z njim začneš, pa ga še niti ne poznaš. In potem ugotoviš, da je en navaden nesamozavesten, kurbirski cepec, mamin sinko, brez joba, nesposoben česarkoli, ki nebi delal, imel bi pa vse... Mu pač rečeš : " Ali greš ali se spremeniš in spraviš to butasto glavo k sebi ali pa greš" Spet je odločitev njegova, kaj bo naredil.

3. A ni to malo butasto, da si dela človek utvare glede nekega bla bla bla tipa, ki je nedosegljiv?

4. Ma tale obrazec je zgrešen. Ja pač pride tip, te razočara, greš narazen, greš dalje... Big deal.

6. Metuljčki so na travniku. V trebuhu imam vsak mesec samo menstrualne krče ali pa trebušne krče, če se preveč najem.

7. ??? Totalno falš.

8. Če so tipi prasci, bom jaz tudi. Falš. Če je tip butl/prasec, še ne pomeni, da bom butl/prasica tudi jaz. To je bedarija in to je otročje.

9. Princ na belem konju :D . Ne ga srat s takimi, to ne obstaja, nikoli ni, nikoli ne bo. Vsak ima izoblikovane neke želje, kaj si želi, usraneta, ki bodo žensko vlačla po rokah, cartala in razvajala, jim nudila vse in še več, prevzemala nase vse, da bo gospodični lahko čimlepše in čimbolj udobno, usraneta, ki bodo vedno in povsod plačevali pa... No offence, pri meni taki tip nima kaj iskat.

10. Gladko mi dol visi za to. Če bom sama cel lajf, bom pa sama cel lajf. Nisem med tistimi, da bom najbolj nesrečna, ker sem sama, se bom najbolj smilila sebi, če bom sama... WTF... Briga me.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 29. Avg. 2010 13:49

1.Odvisnost od odnosov
Rajši bi bila sama kot imela nekoga samo zato, da ne bi bila sama.

2.Zaljubite se v tipa, potem ga pa hočete spremeniti
Tipa se ne da spremeniti.

3.Hočete nedosegljivo
S tem se ne strinjam, ker nikoli nisem za nikomur norela. Tipi so osvajali mene, ne jaz njih.

4.Vedno iščete isti tip moškega
Ni res. Hočem drugačnega. Iste napake ne bi ponovila.

5."Če bom nedosegljiva, me bo bolj spoštoval"
Ne, če bom nedosegljiva, bo poiskal drugo.

6.Iščete metuljčke, kompatibilnosti pa ne
Ne poznam teh metuljčkov.

7.Predpostavljate, da ste girlfriend material za vsakega tipa, ki vam je všeč
Ki nam je všeč ali, ki smo mu všeč?

8."Tipi so prasci-zato bom prasica"
Prascev se izogibam.

9.Iščete princa na belem konju
Princev na belem konju ni. So samo princi in samo beli konji.

10.Imate zamegljen pogled na lastno tržno vrednost
Kriterijev ne zbivam, ampak prej povišujem.

Če naredim povzetek, se s tabo sploh ne strinjam.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 08. Sep. 2010 9:32

*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje
*lubosumje

!!!!!!!!!!!!!!!!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Sep. 2010 18:10

Ljubosumje je tipični znak nesamozavesti.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 09. Sep. 2010 11:28

ja moj je extremno ljubosumen...drugeč vse štima, ampak to me pa ubija...upam da bo kmal dojel da me s tem samo odriva stran...je pa res, nesamozavesten je pa res ful...pa mu skos govorim da je men ful noro vsec pa skos ga hval...pa nc
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 09. Sep. 2010 12:22

Moj prvi je bil tak in ni dojel da je s tem dosegel le to da sem ga imela enkrat dovolj in se mi ni dal več pregovarjat. Sem pa predolgo čakala, sem bila še mlada in naivna.
Danes ob prvih znakih ljubosumja jasno povem da tega ne odobravam in da naj se sprijazni s tem da bom hodila na salso z njim ali brez njega in da plešem tudi z drugimi (in ne na razdalji 1m).
Mr.Big
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr.Big » 09. Sep. 2010 12:33

*kayka* napisal/-a:ja moj je extremno ljubosumen...drugeč vse štima, ampak to me pa ubija...upam da bo kmal dojel da me s tem samo odriva stran...je pa res, nesamozavesten je pa res ful...pa mu skos govorim da je men ful noro vsec pa skos ga hval...pa nc

Dojel bo samo s kakšnim strokovnim svetovanjem, predvsem od kakšnega starejšega izkušenega moškega, oz z leti ko bo on sam postal zrel, ČE....

Ljubosumje je želja po kontroli nad osebo katero nimamo kontrole, neko vrste hranjenje samozavesti in seveda črpanje tvoje.

Slej ko prej, ti bo postal manj privlačen.

Ljubosumje se ločuje od moške teritorialnosti - katero smo moški "dobili" z leti in leti evolucije še iz časov, ko je bila telesna struktura bolj važna kot danes, naprimer: moški lovci (varnost družini) - ženske nabiralke (vzdrževanje, skrb, materinska energija)....
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 09. Sep. 2010 13:59

Na žalost ima prav :)
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 09. Sep. 2010 16:26

ja...sj to me skrbi...ceprov pr svojih 27 bi lah že dojeu to...sj on se tega zaveda...sam ne vem, a ase ne more zadržat pa bit tih al kaj...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov