10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Niti ne. Pri meni so ONS-ji šli takole.....spoznaš tipa (ponavadi zvečer, zunaj), mu pošiljaš odprte signale, da bi šla z njim v posteljo, te povbabi domov, sprejmeš, seksaš, (prespiš), greš.
Ni potrebno posebno dogovarjanje prej, ker bi moralo bit že v štartu jasno, da če tipa zajagaš v nočnem klubu, se z njim spoznavaš cca uro, dve, tri in greš seksat z njim, da je prvotni namen ONS.
Če pa mu že ni jasno, in te drugi dan kontaktira za "second night stand", pa moraš revčku obrazložit, da je bil dober za enkratno uporabo in da nimaš namena zdej vsakodnevno/tedensko seksat z njim
Seveda se lahko zgodi, da bi ti drugi dan želela ponovit seanso, in te tip odbije. Ampak taki so redki, ker če se jim že ponuja seks, ga ponavadi ne odbijejo.
Tretja varjanta pa je, da ti je tip oh in sploh, in si želiš zveze z njim. Potem mu to tudi poveš/pokažeš, in vidiš, če je zainteresiran. Mogoče je, mogoče ni. Vse odvisno od tega, kako se ujameta in kako se je imel v tvoji družbi. Samo takih situacij se je bolje izogibat, če težko sprejmeš zavrnitve in te le te dotolčejo, ker ponavadi iz tega ni neke "resne zveze". Jst pravim, probat ni greh
Ni potrebno posebno dogovarjanje prej, ker bi moralo bit že v štartu jasno, da če tipa zajagaš v nočnem klubu, se z njim spoznavaš cca uro, dve, tri in greš seksat z njim, da je prvotni namen ONS.
Če pa mu že ni jasno, in te drugi dan kontaktira za "second night stand", pa moraš revčku obrazložit, da je bil dober za enkratno uporabo in da nimaš namena zdej vsakodnevno/tedensko seksat z njim
Seveda se lahko zgodi, da bi ti drugi dan želela ponovit seanso, in te tip odbije. Ampak taki so redki, ker če se jim že ponuja seks, ga ponavadi ne odbijejo.
Tretja varjanta pa je, da ti je tip oh in sploh, in si želiš zveze z njim. Potem mu to tudi poveš/pokažeš, in vidiš, če je zainteresiran. Mogoče je, mogoče ni. Vse odvisno od tega, kako se ujameta in kako se je imel v tvoji družbi. Samo takih situacij se je bolje izogibat, če težko sprejmeš zavrnitve in te le te dotolčejo, ker ponavadi iz tega ni neke "resne zveze". Jst pravim, probat ni greh
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
v-e-s-n-a napisal/-a:Jaz osebno mislim, da ce nekdo prevara 1x, bo tudi drugic itd...
To se mi zdi bullshit. Če prevaram tipa, ki ga sploh ne ljubim (in ja, ne boste verjele, do vseh nisem čutila neke ljubezni, še posebej v mlajših letih ne), če uničim vezo, za katero vem, da nima prihodnosti, če prizadanem nekoga, ki do mene ne goji pravih čustev.....
.....to ne pomeni, da bom hotela prevarati nekoga, ki ga ljubim, nekoga, s katerim imam dober odnos, nekoga, ki mi veliko pomeni.
Za vas ne vem, ampak moj odnos z fantom, ko sem imela 18 let in sva bila v vezi cca 4 mesece ni bil niti približno enak odnosu, ki sem ga naprimer imela z zdejšnjim in enim pred njim.
In če sem prevarala tistega pri 18, sem to storila zato, ker se mi je zdelo tako prav, ker nisem imela prevelikih občutkov krivde, ker ga itak nisem ljubila, ker je to, kar sva imela, bilo "kr neki"...
Pri določenih moških pa mi varanje ni padlo na kraj pameti, tega ne bi storila po nobenim pogojem niti želja po tem se ni pojavila.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:Niti ne. Pri meni so ONS-ji šli takole.....spoznaš tipa (ponavadi zvečer, zunaj), mu pošiljaš odprte signale, da bi šla z njim v posteljo, te povbabi domov, sprejmeš, seksaš, (prespiš), greš.
Vse verjamem. Po takšnem sistemu kora bit jasno ja kakšna je zadeva. No samo jaz nisem tega prakticirala, zato do takšnih stikov ni prišlo. Spoznavala sem samo tipe, ki so se trudili za resno vezo. Ostali me niso zanimali. To je potem ta razlika.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Barbie se strinjam s tabo....jaz mogoce nisem dobro napisala posta...namrec mislila sem namrec sledece (povedala bom primer za tipa, ceprav je scenarij za bejbo isti):
Tip prevara svojo punco....pride domov, malo ga pece vest in ji prizna dejanje. Ona najprej jezna, razocarana in zalostna...ko pretehta situacijo mu oprosti in sta se naprej skupaj....kao ''nista nije bilo''. Tak tip bo njo spet prevaral....jaz sem 100%!
To je to kar sem mislila....
Tip prevara svojo punco....pride domov, malo ga pece vest in ji prizna dejanje. Ona najprej jezna, razocarana in zalostna...ko pretehta situacijo mu oprosti in sta se naprej skupaj....kao ''nista nije bilo''. Tak tip bo njo spet prevaral....jaz sem 100%!
- kalanhoja
- Kofetarica
No bom pa zdaj naštela 10 mojih razlogov zakaj sem bila brez fanta (kar ne bom rekla, da velja za druge punce, določeni ja, vsi pa ne. Za ene več za druge manj). Tudi ne bom rekla, da so vse to napake moških, mogoče so samo moji kriteriji prehudi.
Torej črtala sem vse, ki:
- kadijo
- čezmerno pijejo
- hodijo okrog neurejeni
- so leni
- nimajo časa za punco
- niso resni
- nimajo izoblikovanih nikakršnih načrtov za prihodnost
- so zaposleni že vrsto let, a denar razmetavajo in si nič ne ustvarijo
- so manjši od mene
- niso prijazni
pa še bi lahko naštevala:
- tudi preveč verni mi niso všeč
.
.
Da pa sem sploh prišla do tu mi je prvo moral biti všeč, potem so pa odletavale ostale napake.
Se kar malo razlikuje od uvodnega prispevka.
- kadijo
- čezmerno pijejo
- hodijo okrog neurejeni
- so leni
- nimajo časa za punco
- niso resni
- so manjši od mene
- niso prijazni
.
.
Da pa sem sploh prišla do tu mi je prvo moral biti všeč, potem so pa odletavale ostale napake.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Te lahko vprasam, ce nisi nikdar prekrsila niti enega od teh pravil?
Ce si srecala enega tipa, ki ti je bil noro hud, pa fajn pa je vse klapalo....je pa kadil. Nisi mogla it cez to, da je pac edina ''napaka'' to, da kadi?
Meni bi bilo namrec skoda, ne dat priloznosti cloveku s katerim se ujamem, sam zato ker kadi.
Ce si srecala enega tipa, ki ti je bil noro hud, pa fajn pa je vse klapalo....je pa kadil. Nisi mogla it cez to, da je pac edina ''napaka'' to, da kadi?
Meni bi bilo namrec skoda, ne dat priloznosti cloveku s katerim se ujamem, sam zato ker kadi.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
kalanhoja napisal/-a:No bom pa zdaj naštela 10 mojih razlogov zakaj sem bila brez fanta (kar ne bom rekla, da velja za druge punce, določeni ja, vsi pa ne. Za ene več za druge manj). Tudi ne bom rekla, da so vse to napake moških, mogoče so samo moji kriteriji prehudi.
- kadijo
- čezmerno pijejo
- hodijo okrog neurejeni
- so leni
- nimajo časa za punco
- niso resni
- so manjši od mene
- niso prijazni
.
.
Tvoji kriteriji so hudi, KER:
-Želiš tipa, ki je tako rekoč odličen, hkrati pa mora biti seveda tudi samski, saj si želiš resne zveze.
Moraš se sprijazniti, da je velika večina kvalitetnih tipov, kaj šele takih, ki so blizu tvoji perfekciji, oddanih.Vsaj če govorimo o populaciji 30+, ki te verjetno zanima.
Vidiš kako nehvaležno nalogo imaš? Iščeš iglo v kopici sena. Tako rekoč perfektnega 30+ letnika, ki je po vrhu vsega še samski.
Na izbiro imaš dvoje:
1. Iskanja se lotiš strogo sistematično, tudi preko strani za internetne stike.
Ti namreč točno veš, kaj hočeš, imaš stroge kriterije in mala verjetnost je, da boš slučajno nekje srečala človeka, ki jim zadostuje.
2.Kriterije vsaj malo omiliš
- kalanhoja
- Kofetarica
v-e-s-n-a nikoli, ker me ti dejavniki preveč motijo, da bi mi bil takšen tip lahko sploh všeč, oziroma bi bila srečna z njim.
džeki to so kriteriji za resnega fanta, ne za ONS. Ni problem, da so oddani (jih precej še ni), bolj problem je, da ima skoraj vsak kakšno od naštetih napak.
Zakaj bi omilila kriterije, če mi jih ni treba. Do zdaj sem še vedno našla to kar sem iskala.
džeki to so kriteriji za resnega fanta, ne za ONS. Ni problem, da so oddani (jih precej še ni), bolj problem je, da ima skoraj vsak kakšno od naštetih napak.
Zakaj bi omilila kriterije, če mi jih ni treba. Do zdaj sem še vedno našla to kar sem iskala.
-
v-e-s-n-a napisal/-a:Tip prevara svojo punco....pride domov, malo ga pece vest in ji prizna dejanje. Ona najprej jezna, razocarana in zalostna...ko pretehta situacijo mu oprosti in sta se naprej skupaj....kao ''nista nije bilo''. Tak tip bo njo spet prevaral....jaz sem 100%!
No, s tem se pa tud jst strinjam....kdor te prevara enkrat, te bo sigurno še kdaj. Še posebej, če mu oprostiš. S tem mu daš vedeti, da prevara ni nekaj,kar bi zanj nujno imelo negativne posledice. Če pa posledic ni, pa stvar ni ogrožujoča...
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
kalanhoja napisal/-a:Tudi ne bom rekla, da so vse to napake moških, mogoče so samo moji kriteriji prehudi.
Našteti kriteriji se mi ne zdijo prehudi. Vsak od teh, ki si jih naštela, se mi zdi utemeljen.
Ampak kot je Džeki napisal, da bi našla takega, se moraš verjetno iskanju posvetiti sistematično.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 27. Avg. 2010 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Meni isto. Sicer moji pogoji niso isti, ampak vsak si sam postavi svoje. In če se najdejo osebe, ki jim ustrezajo- še dobro, če pa ne, se naj pa vsak posameznik obremenjuje s tem
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kalanhoja
- Kofetarica
Saj ne menim, da je nekdo, ki kadi, ki ni urejen,... slab človek, ampak ne zdi se mi smiselno bit z nekom, če me na njim nekaj preveč moti. Ker nisem tistega tipa dekla, ki ji je važno samo to, da fanta ima, bi me našteto preveč oviralo pri uspešni vezi.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
kalanhoja napisal/-a:Saj ne menim, da je nekdo, ki kadi, ki ni urejen,... slab človek, ampak ne zdi se mi smiselno bit z nekom, če me na njim nekaj preveč moti. Ker nisem tistega tipa dekla, ki ji je važno samo to, da fanta ima, bi me našteto preveč oviralo pri uspešni vezi.
No, razmišljaj tudi o tem, da se nekatere lastnosti da spremenit. Če je kadilec in ti to smrdi, bo težka. Če se pa slabo oblači, ampak se ti pusti peljat v trgovino po nove cunje, se pa lahko čisto lepo izide.
Ne moreš pričakovat, da boš tipa spremenila v njegovem bistvu, ampak prav tako pa ne moreš pričakovat, da bo prišel točno tak, kot bi ga imela, do zadnje potankosti.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
kalanhoja sploh nima neke visoke kriterije, jz bi rekla da ime povsem normalne...
Ima pa res smolo da je večina dobrih, kaj šele odličnih, tipov zasedenih. Ampak s to težavo sm se tut jz ubadala, tak da je to žal tko... Če je tip dober ga potem večina deklet ne spusti kr tak iz rok.
Ima tut še eno smolo, da je stara okoli 30 in verjetno si želi starejšega. In ker tisti, ki postajeno samski in so ta dobri imajo na izbiro spekter žensk mlajših od sebe, se pravi tam od 20-30 let, je večja verjetnost da bo mlajšo izbral, ker:
- ni dala toliko fantov skozi, ali vsaj on misli da jih ni
- ker pač roko na srce boljše zgleda, pa ne zdej bit užaljena, obstajajo tut izjeme, ampak z leti se staramo in ne postajamo lepši, ne ti, ne jz, noben!
-ker mlajšo izšolaš tak kot tebi paše (katakterno kot v postli), starejše pa imajo trdno izoblikovan karakter in neke svoje muhe, navade, od katerih ne odstopajo
In ja, ali boš iskala nesistematično in upala da kaj najdeš, ali se boš lotila iskanja sistematični, ali boš spustila kriterije (zadnja točka) ali boš pa ostala samska do konca življenja... Druge variante ni.
Ima pa res smolo da je večina dobrih, kaj šele odličnih, tipov zasedenih. Ampak s to težavo sm se tut jz ubadala, tak da je to žal tko... Če je tip dober ga potem večina deklet ne spusti kr tak iz rok.
Ima tut še eno smolo, da je stara okoli 30 in verjetno si želi starejšega. In ker tisti, ki postajeno samski in so ta dobri imajo na izbiro spekter žensk mlajših od sebe, se pravi tam od 20-30 let, je večja verjetnost da bo mlajšo izbral, ker:
- ni dala toliko fantov skozi, ali vsaj on misli da jih ni
- ker pač roko na srce boljše zgleda, pa ne zdej bit užaljena, obstajajo tut izjeme, ampak z leti se staramo in ne postajamo lepši, ne ti, ne jz, noben!
-ker mlajšo izšolaš tak kot tebi paše (katakterno kot v postli), starejše pa imajo trdno izoblikovan karakter in neke svoje muhe, navade, od katerih ne odstopajo
In ja, ali boš iskala nesistematično in upala da kaj najdeš, ali se boš lotila iskanja sistematični, ali boš spustila kriterije (zadnja točka) ali boš pa ostala samska do konca življenja... Druge variante ni.
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov