Zobni aparat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
bubble. napisal/-a: meni je prvo preščipnil žičke in potem s kleščami previdno snel zvezdice. mene ni bolelo, je pa mogoče rahlo zoprn občutek. nič strašnega.
pri meni je bilo enako. bolelo me ni nič, je pa res malo zoperen občuek. na koncu mi je pa še zobe spolirala.
-
GnilaLimona - Kofetarica
Obročke ti samo dol iztakne. Vsaj meni jih je.
-
Minerva - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
- Kraj: Ljubljana
No je spet par mesecev okol, pa se ponovno oglašam.. Zvezdice mam zdej gor že eno leto, sem navajena že vseh žičk, elastik, zategovanj in bolečin... No tko sem mislila! Dans me je pa šokirala z novimi "izumi" (beri: nova kila železja gor!)! A je kje meja? Nosim namreč prozorne zvezdice, ampak je že en kup žičk in kaveljčkov okol njih, da je že čisto vseeno!
-
GnilaLimona - Kofetarica
Minerva napisal/-a:No je spet par mesecev okol, pa se ponovno oglašam.. Zvezdice mam zdej gor že eno leto, sem navajena že vseh žičk, elastik, zategovanj in bolečin... No tko sem mislila! Dans me je pa šokirala z novimi "izumi" (beri: nova kila železja gor!)! A je kje meja? Nosim namreč prozorne zvezdice, ampak je že en kup žičk in kaveljčkov okol njih, da je že čisto vseeno!
kokr sm razumela ti je dala gor neke nove žičke? kako pa to zgleda? meni tega ni nardila.
-
Minerva - Sramežljivka
Glavna žička je še vedno samo ena... Zaradi ugriza pa mi je ene tri mesece nazaj na spodnje zobe namestila neke kaveljčke (na glavno žico) in nato še s tanjšimi žičkami povezala skupaj po dva zoba da se je zmanjšal razmik med njima... Uff mal težko je razložit, upam da si razumela
no danes pa te kaveljčke namestila še zgoraj in jih povezala z neko elastiko, ki naj bi fiksirala zobe... Tako da je elastika zataknjena na te kaveljčke na zgornjih in spodnjih trojkah... Grozno uglavnm vse skupi!!! mi je kar use dol padl in najraj ne bi več odpirala ust
no danes pa te kaveljčke namestila še zgoraj in jih povezala z neko elastiko, ki naj bi fiksirala zobe... Tako da je elastika zataknjena na te kaveljčke na zgornjih in spodnjih trojkah... Grozno uglavnm vse skupi!!! mi je kar use dol padl in najraj ne bi več odpirala ust
-
GnilaLimona - Kofetarica
aaaa razumem. to sem pa že vidla pri eni punci. nič se sekirat. kdaj boš pa dala dol aparat oz. vsaj te žičke?
-
Minerva - Sramežljivka
Aaaah za aparat še ne upam da bo kej kmal... Enkrat mi je omenila, da najbrž skupaj ne bo dve leti... Torej tam-tam eno leto, malo manj... Gor me drži samo še to, da bojo pol tipi-topi, pa ma da bodo do smrti
Elastike pa so planirane dokler se dva oz štirje zobje za kak milimeter ne premaknejo naprej, torej upam da že ob naslednjem pregledu konec decembra... In upam da gredo tudi te grdi sivi kaveljčki stran
Elastike pa so planirane dokler se dva oz štirje zobje za kak milimeter ne premaknejo naprej, torej upam da že ob naslednjem pregledu konec decembra... In upam da gredo tudi te grdi sivi kaveljčki stran
-
GnilaLimona - Kofetarica
no, sej potem bo šel aparat kmal dol. jst sm ga mela 2 leti gor, še zdej mam pa tizga snemljivega za ponoči.
pa sej pomoje ne zgleda tok grozno. samo navajena nisi ker maš bele zvezdice.
pa sej pomoje ne zgleda tok grozno. samo navajena nisi ker maš bele zvezdice.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]