Zamašena lojnica spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
eh to se men tut dogaja. največkrat gre za vraščeno dlako, z iglo jo nežno zbezam ven, pa pol namažem z unim garnier gelom v mali modri embalaži da se krastica posuši. č
če se ti to dela znotraj na malih sramnih ustnicah se je verjetno lojnica zamašila. redno se umivaj z milom in ne nosi tesnega sintetičnega perila pa bo bolje pri men je tako da ko se mi kej takega zgodi prebodem z iglo pa se pol lažje in lepše stisne, ker ni nacefranih robov, če razumeš kaj ti hočem povedat...
če se ti to dela znotraj na malih sramnih ustnicah se je verjetno lojnica zamašila. redno se umivaj z milom in ne nosi tesnega sintetičnega perila pa bo bolje pri men je tako da ko se mi kej takega zgodi prebodem z iglo pa se pol lažje in lepše stisne, ker ni nacefranih robov, če razumeš kaj ti hočem povedat...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Baaaa, kr zmrazilo me je, ko sm to prebrala Brez zamere.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
eno je vraščena dlaka, drugo je mozolj, tretje je zamašena lojnica, četrto pa genitalni herpes.
vraščeno dlako jaz isto nekak zbezam ven, s čimmanj packarije in pustim da se zaceli. mozolj je najbolje pustit (če nam rata ). zamašena lojnica je večja jeba, ker je v vsakem primeru možnost nastanka tvora. meni se zgodi vsake toliko da se mi zamaši lojnica (da bi znorela no) in počakam nekaj časa, pol pa "strokovno" stisnem.
genitalni herpes pa samo- se mi res obrne želodec če samo pomislim, da bi kaj takega kdaj fasala tam spodaj.
vraščeno dlako jaz isto nekak zbezam ven, s čimmanj packarije in pustim da se zaceli. mozolj je najbolje pustit (če nam rata ). zamašena lojnica je večja jeba, ker je v vsakem primeru možnost nastanka tvora. meni se zgodi vsake toliko da se mi zamaši lojnica (da bi znorela no) in počakam nekaj časa, pol pa "strokovno" stisnem.
genitalni herpes pa samo- se mi res obrne želodec če samo pomislim, da bi kaj takega kdaj fasala tam spodaj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
rebelgirl napisal/-a:zakaj zmrazilo? dlake se včasih pač vraščajo. no jst sicer hodim na laser in se ne brijem več tko da sem fajn porihtala zadevo
Ko si rekla, da si z iglo prepikneš, da ni razcefranih robov na mozoljčku in sem si poskušala predstavljat ta razcefrani rob...brrr, hehe
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov