jst tud že celo večnost kupujem nov parfum... npr. valentino V... pa mi sploh ne znese, da bi ga nabavla ker mi zmeri pr kozmetki kej druzga bl važnga zmanjka in morm pol to kupt... pa tok je vse drago ... pišuka po moje me babe glupe čist preplačamo vso to kozmetko...
nov puder Cashmere od (če se ne motim je od l`oreala)
lash pearls - givenchy
novo črno barvico.....(kaj predlagate??????) ker vse se mi zelo hitro zbrišejo......
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
kremo nivea, kremo za soncenje oz. olje, kremo za po soncenju, ksn parfumcek, laki za nohte, take poletne barve, deodorant (poletni vonj), pa se kaj se bo naslo... komaj cakam da grem ta tedn v nabavo
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
Hm jst pa rabm kakšn hud parfum, mi ga je zmanjkal, pa novo maskaro morm kupt, pa kakšno kremo za sončenje. Pa gotov bi se še kej najdl, sam bolj, da se ne poglabljam preveč, ker bo preveč vsega Lp
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
ker sem se odločila za varčevanje, bo moja edina naložba do dopusta edino kreme za sončenje Hawaiian Tropic, po sončenju (z bleščicami HT) in sprej za lase (Schwarzkopf Bonacure).
MiamiGlow mam tud js in mi je noro dobr, idealen za poletje drgač si morm pa nabavt gloss lotion od afrodite za lase, pa seveda sprej za lase po sončenju, gel za tuširanje (če ma kera kšn dobr predlog, bom zlo vesela ), pa eno Labelo s kšnim dobrim okusom za sladke poljube
Zadnjič spremenil Zvezdica16, dne 04. Jul. 2005 9:09, skupaj popravljeno 4 krat.
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***