Wish list za kozmetiko!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Rhea napisal/-a:*slamca* napisal/-a:- maskaro, k bi mi resnično ornk poudarla trepalnce
Za moje pojme ni mascare cez YSL mascare. Tista gejsa mascara od Maxfactorja se lahko cim prej skrije za ta prvi grm, ki ga najde, ce ji pride nasproti YSLjevka
Hvala za nasvet, mugoče jo pa res sprobam, kr mam s trepalncami večni problem
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Jz bi en Diorjev blusher, k je tooook popoln, pa ta nov Bvlgarijev parfumček ... Sam sm broke
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Parfuuum Sem že dva meseca brez )ne vem, kako je to možno) in zdej samo še od tega razmišljam, sanjam da sem v Mullerju in stojim pred policami s parfumi, nakar se trgovine zapre in ne morem nč kupt sick, I know.
Poleg tega je ''must have'' seznamu še kkšna maskara, pa vazelin (razpokana usta, agggrh ) in kkšna senčka.
Seveda je pa vse odvisno, kolk bo kej pritoka denarja v tem tednu.
Poleg tega je ''must have'' seznamu še kkšna maskara, pa vazelin (razpokana usta, agggrh ) in kkšna senčka.
Seveda je pa vse odvisno, kolk bo kej pritoka denarja v tem tednu.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
En ful hranljiv losijon za po tusiranju k mam cist tako suho kozo..ma kksna kksno idejo?
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jst bi si pa tok kupla ta nov korektor od revlona...sm probala tester... ...sam k ni nč keša!!!
- Wanna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2006
*slamca* napisal/-a:Rhea napisal/-a:*slamca* napisal/-a:- maskaro, k bi mi resnično ornk poudarla trepalnce
Za moje pojme ni mascare cez YSL mascare. Tista gejsa mascara od Maxfactorja se lahko cim prej skrije za ta prvi grm, ki ga najde, ce ji pride nasproti YSLjevka
Hvala za nasvet, mugoče jo pa res sprobam, kr mam s trepalncami večni problem
Potrjeno tudi z moje strani!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov