Wish list za kozmetiko!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
- Tale lakec od Chanela .
in zelo me muči, da bi poskušala tole maskaro od Živonži ( seveda v črni barvi ), čeprav sem nadvse zadovoljna z DiorShow.
in zelo me muči, da bi poskušala tole maskaro od Živonži ( seveda v črni barvi ), čeprav sem nadvse zadovoljna z DiorShow.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
a to se tko izgovarja? jst sm pa misla, da se drugač
jaaa, un lak bi mela tut jst
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
*slatka* napisal/-a:
a to se tko izgovarja? jst sm pa misla, da se drugač
Pravzaprav se mi zdi, da se tako pogovarja. Sva že imele z girlie debato o tem. Ne vem. Pa saj je vseeno!
Dodajam še ta parfum: ( Da ne bo lih OT )
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
OT: Kokr sm odnesla od francoščine, k sm jo mela, mislm, da se to izgovarja "živonši"...
Drgač me pa mika, da bi enkrat probala kšn mau bolši puder, npr. od Diorja al pa kej tazga.
+vprašanje: Une k si kupujete take mau dražje pudre, me zanima, a so vredni svojga dnarja, al je isto, če si kupm enga za 3 čuke od Loreala recmo? Mislm, v čem je razlika? Al sam plačaš ime?
Drgač me pa mika, da bi enkrat probala kšn mau bolši puder, npr. od Diorja al pa kej tazga.
+vprašanje: Une k si kupujete take mau dražje pudre, me zanima, a so vredni svojga dnarja, al je isto, če si kupm enga za 3 čuke od Loreala recmo? Mislm, v čem je razlika? Al sam plačaš ime?
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Yazmeen,
dražji pudri naredijo ponavadi lepši finish, ker imajo več silikonov in tudi negovalnih sestavin v sebi.
Ko boš enkrat poskusila enega dobrega in dražjega, ne boš niti pomislila več na L'Orealove pudre
Jaz sem blazno zadovoljna s pudri YSL, dobri so tudi CHANEL in nekateri Lancomovi.
dražji pudri naredijo ponavadi lepši finish, ker imajo več silikonov in tudi negovalnih sestavin v sebi.
Ko boš enkrat poskusila enega dobrega in dražjega, ne boš niti pomislila več na L'Orealove pudre
Jaz sem blazno zadovoljna s pudri YSL, dobri so tudi CHANEL in nekateri Lancomovi.
*Diamonds are forever*
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem se tudi odločila da si ta mesec kupim en "ornk" puder. kje majo pa nojboljš ponudbo? a nej grem v mullerja, limoni..?
a je katera slučajno že probala Icon od Diorja? tale me zelo matra...
a je katera slučajno že probala Icon od Diorja? tale me zelo matra...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz bi pa mela nov parfum ... pure poison al kaj je že ta nov, al pa kak svež vonj za zimo. Bo še treba na dinarčke počakat.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov