Wish list za kozmetiko!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Nujno si morm it kupt pudr, fajn bi blo tud kakšno novo senčko, ker sm se tastarih že naveličala, pa še bi lahko naštevala...
Drugače pa razmišljam, da bi si kupla likalnik za lase (ok, to ni glih kozmetika ) - ampak šele pol ko bo mal več dnarčka - upam, da čim prej.
Drugače pa razmišljam, da bi si kupla likalnik za lase (ok, to ni glih kozmetika ) - ampak šele pol ko bo mal več dnarčka - upam, da čim prej.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Jst sem si pa kupla tisto maskaro ki je take zanimive oblike, pa je 1.korak bela, pol 2.korak kot ena plastika. Ma tista v reklami mi mamo komad hude očke!!!!!
Drugač pa čakam da pride v trgovine labello Lip Balm-tud huda reklama. A je mogoče že v trgovini? Še nisem zasledila.
Drugač pa čakam da pride v trgovine labello Lip Balm-tud huda reklama. A je mogoče že v trgovini? Še nisem zasledila.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Kakšen parfum... že dolgo nisem nobenega kupla.
The key is, never stop doing what you love!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst si bom pa zdele prvošla (no v kratkem):
maskaro od Avona (za pokušuno ker je še nism nikoli mela)
senčilo za oči
svetleči se eyliner
maskaro od Avona (za pokušuno ker je še nism nikoli mela)
senčilo za oči
svetleči se eyliner
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
kjut-girl napisal/-a:Jst sem si pa kupla tisto maskaro ki je take zanimive oblike, pa je 1.korak bela, pol 2.korak kot ena plastika. Ma tista v reklami mi mamo komad hude očke!!!!!
to je btw ROSAL, ki je na trgu že duuuugo časa samo so malo spremenili embalažo pa reklamirati so ga žačeli... za timo najbolj priporočam milk&honey... moja naj naj labela že par let
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov