Wish list za kozmetiko!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
donna. napisal/-a:Večina ni lih najboljše kvalitete in ne zdržijo ravno veliko. V mislih mam predvsem parfume do cca 20, 30 eur. Po parih urah, kot da se nisi našprical.
Jst sm lani za božič kupla parfum od Essence (6 €), ker je res lepo dišal in mi zdrži po cel dan in še vedno diši božansko. Jst mam rada več parfumov, da malo menjam in si potem rajši kupim več parfumov za 30 € kot pa enega za 80 €
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
1. Kakšna dobra maskara za volumen trepalnic ali za podaljšanje trepalnic... Jao jao pa maskare...
2. Iščem kokosovo maslo, pa ga nikjer ne dobim. Povsod imajo kokosovo olje, ki je trdo in se potem stopi. Kako naj si tega vraga našmiram v lase... Če katera ve kje se dobi maslo (o katerem se je govorilo v temi nega las) bi bila zaelo vesela...
2. Iščem kokosovo maslo, pa ga nikjer ne dobim. Povsod imajo kokosovo olje, ki je trdo in se potem stopi. Kako naj si tega vraga našmiram v lase... Če katera ve kje se dobi maslo (o katerem se je govorilo v temi nega las) bi bila zaelo vesela...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Kakor vem, ima ravno bio ekstra deviško kokosovo olje tiste 'zdravilne' in koristne učinke; navadne prečiščene maščobe so pač za kuho oz. peko, za kožo in lase pa nimajo takšnih blegodejnih učinkov (z rafiniranjem se baje odstrani ne le okus in vonj, ampak tudi koristne učinkovine) Saj tisto olje v lončku je tudi mazavo - če ga imaš v hladilniku, je zelo trdo, na sobni temperaturi pa postane mehko in ga lahko mažeš kot maslo (če ga stopiš na vročini, postane pa tekoče). Jaz imam tako bio olje v lončku sicer za kuho, sem pa že večkrat brala, da naj bi bilo super za lase, proti luskavici, glivičnim okužbam kože itd. Kokosovo maslo naj bi bila verjetno tista cenejša prečiščena maščoba v bloku, kot jo imajo v Sparu ali Hoferju, al kako (ki pa nima teh učinkov) Razen če obstaja kak poseben pripravek za lase s tem imenom, tega pa ne vem.
- MarakujaJA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2012
Super forum, res uživam v branju. Ker je pa ravno tema za wishlist, bi vas prosila če lahko tole všečkate in mi pomagate. Najlepša hvala bejbe!
http://loccitane.si/christmas-app-2012, ... y=2&lang=2
http://loccitane.si/christmas-app-2012, ... y=2&lang=2
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- slim shady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2012
Smashbox BB Cream
Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer
Smashbox High Definition Liquid Concealer
MAC Lipstick - v odtenkih Myth, Coral Bliss in Pink Pearl Pop
MAC Mineralize Skinfinish - odtenek Soft And Gentle
- lingerie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2013
http://www.charm-sexylingerie.com Offer various of stylish yet cheap wholesale sexy lingerie and sexy underwear such as: Sexy Lingerie,Sexy Outfits,Sexy Babydoll,Sexy Teddies,Leather Lingerie,Sexy Swimwear,babydoll dresses,lace chemise,babydoll shirt,plus size babydolls,satin chemise,cheap babydolls,cotton chemise,sexy babydoll,babydoll outfits,sexy outfits for women,sexy Lingerie for women,tatty teddies and so on directly from our China lingerie manufacturer http://www.charm-sexylingerie.com charm- Sexy Lingerie Co., Ltd.
Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]