Vaše mere
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
TiGy - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
*just me* napisal/-a:TiGy napisal/-a:Emm mislim da 83/61/90
Ja velika sem pa 183cm in težka 61kg
no 8, če imaš boke baby pa zlo čudn zgledaš glede na višino???? A sploh lahko hodiš?
Ne zgledam čudn pa čist normalno hodim. Ne vem kakšne predstave imaš ti???
- pikola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hja ko smo že pri tej debati suhe gor suhe dol ne. Moda narekuje suhost in koščenost...zato, ker so sami gay-i v modni industriji...nobena pa ne pogleda lestvico najbolj sexy žensk na svetu...poglejte pa boste vidle, kake pupe so na tej lestvici. Madonca to so ženske.
- leyona
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2007
zapestje 14..
ma od unih tm stevilk odstopam kak centi dol, vsaj kar se gleznja, stegen in zg. dela rok tice. oprsje je, na moje presenecenje, dost manjse od 90cm, obseg okoli trebuha nad 70cm, ceprav sm suhcena .. ne grem se vec merit, ne vrjamem.. al pa meča..
ma od unih tm stevilk odstopam kak centi dol, vsaj kar se gleznja, stegen in zg. dela rok tice. oprsje je, na moje presenecenje, dost manjse od 90cm, obseg okoli trebuha nad 70cm, ceprav sm suhcena .. ne grem se vec merit, ne vrjamem.. al pa meča..
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ma ni šans d dam js svojih 93 cm na prsih v 102 cm ...obseg pasu je tm tm (zadovolna ), stegno je celo majn po obsegu, obseg gležnja tud celo majn, tud obseg bokov ne dam iz 93 na 102 mi je tko prow u redi (še malo majn bi blo prow fajn ), meča mam malo več ku tm piše, obseg zgornjega dela roke pa celo majn ...zgleda d sm malo deformirana
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jao ... a tiste mere na linku k ste ga dale so realne ..., res ˝popolne˝ mere ... js mam obseg zapestja 14 ... nimam istih mer kt se zračunajo ... samo sem pa zadovoljna s svojimi merami ...
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Kje se merijo boki, na najširši točki ali kako?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov