Vaše mere
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sam res, vse neki popolne, pol pa še pravjo, da si niso všeč..
Kaj naj pa jz potem; čez boke me je več kot 1m, ker mam tako nemogočo konstitucijo, kar ni moj izgovor, ampak pač dejstvo(pa še deformirane; kar mi samo bolečine povzroča), in ja, mal večjo tazdanjo, pa kaj potem.. Ja, sej sem se mal poredila zadnje cajte, pa tud ko me je blo manj skupi, je blo še hujš, je vse neki štrlel ven. Čist bedno. Đagoda je lepo povedala, važno je, da si v dobri formi (vsaj mal tle nisem najbolj pridna) in da se fajn počutiš. Pika.
Po tistih izračunih bi mogla met pa prsi še za 10cm večje , pa že tko se mi zdijo prevelke, v pasu pa 64, ah dej dej.
Kaj naj pa jz potem; čez boke me je več kot 1m, ker mam tako nemogočo konstitucijo, kar ni moj izgovor, ampak pač dejstvo(pa še deformirane; kar mi samo bolečine povzroča), in ja, mal večjo tazdanjo, pa kaj potem.. Ja, sej sem se mal poredila zadnje cajte, pa tud ko me je blo manj skupi, je blo še hujš, je vse neki štrlel ven. Čist bedno. Đagoda je lepo povedala, važno je, da si v dobri formi (vsaj mal tle nisem najbolj pridna) in da se fajn počutiš. Pika.
Po tistih izračunih bi mogla met pa prsi še za 10cm večje , pa že tko se mi zdijo prevelke, v pasu pa 64, ah dej dej.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
jst mam 78/64/89 vem niso sanjske mere so pa moje in se sploh ne obremeenjujem da nism taka k kšni modeli..,...sploh pa je moj body edina stvar k mi je ušeč na men
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
purple_rain napisal/-a:Sam res, vse neki popolne, pol pa še pravjo, da si niso všeč..
Joj... S tem postom si pa res vse povedala.
Zakaj pa tiste, ki imajo obseg bokov čez meter, ne bi mogle biti popolne? In zakaj bi si tiste, ki imajo mere 90/60/90, morale biti všeč?
Se mi zdi, da lepota in popolnost res ni odvisna od mer.
Kako pa veš, da so popolne glede na mere? In zakaj ne bi smele izražati nezadovoljstva s svojo postavo?
Očitno si tudi ti žrtev medijev in si prepričana, da si tiste s ''popolnimi'' merami morajo biti všeč. Pravico do pritoževanja pa imajo tiste, ki so malo bolj okrogle. Eeee, wrong. Vsaka je lahko lepa. Vsaka je lahko popolna. Zaradi takih, kot si ti, ljudje mislijo, da je popolnost taka, kot jo vidimo v medijih.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
res da se govori da so mere 90 - 60 - 90 popolne. Ampak punce, to so le obsegi prsi, pasu in bokov. Recimo moje noge so daleč od popolnosti, so kar precej močne. Ravno tako ni moja rita za dol past ampak je pač nekaj povprečnega. Tko da, tele mere nič ne povejo.
Je pa res, da je človek lep, če se lepega počuti. Zato, take kot ste-STE in imejte se rade!!!
Je pa res, da je človek lep, če se lepega počuti. Zato, take kot ste-STE in imejte se rade!!!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
83/63/82...sem ful mejhna drugače (160)
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov