V kateri državi so najlepše punce?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Lepe so predvsem venezuelke pa brazilke pa tudi ženske iz bivše Jugoslavije (sem sšetjem tudi Bosanke, ker so tudi one lepe)
No drugače pa imajo o nas slovenskih ženskah zelo slabo mnenje po Evropi. Dokaz je film Ali G-ja. Fora je kao, da on pride v angleško vlado in ker v Angliji kao niso tok srečni tipi (mislim, da je bilo neki takega) se odločijo, da bojo dovolil pridet ženskam iz drugih držav v Anglijo.
Pa tko scena na letališču: carinik tiste ženske tko pregleduje, pa pusti eno naprej, pa ta drugo itd. pol pa na vrsto pride ena taka bolj kmečko oblečena, vsa prestrašena pa jo carinik pogleda pa reče "Go back to Slovenia"
No drugače pa imajo o nas slovenskih ženskah zelo slabo mnenje po Evropi. Dokaz je film Ali G-ja. Fora je kao, da on pride v angleško vlado in ker v Angliji kao niso tok srečni tipi (mislim, da je bilo neki takega) se odločijo, da bojo dovolil pridet ženskam iz drugih držav v Anglijo.
Pa tko scena na letališču: carinik tiste ženske tko pregleduje, pa pusti eno naprej, pa ta drugo itd. pol pa na vrsto pride ena taka bolj kmečko oblečena, vsa prestrašena pa jo carinik pogleda pa reče "Go back to Slovenia"
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 05. Maj. 2017 0:15, skupaj popravljeno 1 krat.
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Ljubljančanka napisal/-a:Ma ja, to sem bila tud sama kr mal osebno prizadeta, ko sem to vidla , sam grem stavt da Ali G,sploh ne ve kje je Slovenija, kaj šele da bi vedel kakšne punce so tukej. Tko da je to kr nekej. Vsekakor smo Slovenke lepše od Angležinj, če ne štejem kakšnih mulatk in raznoraznih drugih "mešanc".
Sej to je fora drgač ... Jao folk, a res ne dojamete đouka Pač Ali se je mal ponorčeval iz predsodkov do enih "x vzhodnih" držav, noben ne misl res, da smo Slovenke šuge no
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
OT: Sam je kr mal šok, k ti tkole v filmu Slovenijo omeni .. K si lah sam misliš, ma kje si pa zdej nas našu? (sploh če maš okol sebe tri lepotičke takrat in ti res ni jasn, kje je Slovenijo vn potegnu. ) /OT
Hm, drgač ne morm lih posploševat, sam ene Nizozemke smo enkrat spoznali pa so ble dost lepe .. Sicer jih je blo več, ampak za veliko večino ne vem, če tko zgleda, možno da so ble izjeme.
Mah ne vem, povsod se najdejo biserčki, pa povsod so tut take, ki niti niso preveč gledljive ..
Hm, drgač ne morm lih posploševat, sam ene Nizozemke smo enkrat spoznali pa so ble dost lepe .. Sicer jih je blo več, ampak za veliko večino ne vem, če tko zgleda, možno da so ble izjeme.
Mah ne vem, povsod se najdejo biserčki, pa povsod so tut take, ki niti niso preveč gledljive ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
*slatka* napisal/-a:rusinje
se strinjam z rusinjami. od tam je največ modelov .
drugače pa so mi slovenke tudi všeč.
full so mi všeč punce s severa: norvežanke, finke itd. ker so mi je na ženski lepo, če ima belo kožo in svetle lase .sicer pa tudi od tam niso same lepotice.
v vsaki državi se najdejo lepe punce, ne glede na to ali je država francija ali indija.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 05. Maj. 2017 0:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ja ne pa ukrajinke pa romunke so tut lepe......
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Pa Švedinje so tudi zelo lepe...Veliko je švedskih manekenk
You were there for summer dreamin',