V kateri državi so najlepše punce?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
No, če bi mojga tipa uprašale, do sedaj najlepše ženske vidu v Romuniji ... sem ga komi prulekla nazaj domov.
Res so lepe, tko podobne so mal špankami ... visoke, suhe (brez celulita, ker pri nas ga majo tudi nekatere suhe), mal bolj temne so, vse imajo črne dolge lase...
Res so lepe, tko podobne so mal špankami ... visoke, suhe (brez celulita, ker pri nas ga majo tudi nekatere suhe), mal bolj temne so, vse imajo črne dolge lase...
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
***PINKYCA*** napisal/-a:slovenkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! konec debate
evo prov dons sm šla po faxu po lj in ti lah z gotovostjo trdm:NO F** WAY!pa nevem asm sam jst naletela na take frise sam a-a.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Slatka Mala napisal/-a:***PINKYCA*** napisal/-a:slovenkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! konec debate
evo prov dons sm šla po faxu po lj in ti lah z gotovostjo trdm:NO F** WAY!pa nevem asm sam jst naletela na take frise sam a-a.
ta je bla pa ful grda...
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Slatka Mala napisal/-a:***PINKYCA*** napisal/-a:slovenkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! konec debate
ta je bla pa res mal kruta..
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
dajcy napisal/-a:Slatka Mala napisal/-a:***PINKYCA*** napisal/-a:slovenkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! konec debate
ta je bla pa res mal kruta..
no sory čej mogoč mal grobo blo sam ni letel na posamezne,ka pač so luštne ampak na večino ljudi ka sm jih srečala.-sam toj letel samo na zunanji izgled,tko kaj vprašanje,lah da so use super simpatične pa ok sam pač obraze sm komentirala.ful folka zavitga v ene šale,brez make-upa in tko.mislm sj seti ni treb aneki extra trudt,se men tud velikrat ne da sam lih tok da vredu zgledaš ne
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
LyLa napisal/-a:Skratka ne da smo samo slovenke lepe, ampak ste tud slovenčki naši
Ej naši tipi so pa itak huudi.. Mi gre na jetra, ko kaka sošolka reče za kakga tipa, da takih pri nas ne delajo.. Grr, valda da jih, sam pogledat je treba mal naokol!
Drgač sem pa zdejle gledala na športni sceni fuzbalerčke iz tujine, ki pri Dravi špilajo, k so komentirali Slovenke, pa so rekli, da mamo v Slo ful lepe punce, pa dost različnih tipov žensk! Je en reku, da so Italijanke čist fajne, sam da so si pa vse podobne, tle so si pa različne...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Slovenke se mi ne zdijo ravno lepe (vsaj v večini ne)...so pa simaptične.
Nekako lepe ženske so mi turkinje, pa tud ne vse....mah težko bi se odločila za kakšno žensko glede na državo. Sej se vsaki najdejo lepe ženske.
Nekako lepe ženske so mi turkinje, pa tud ne vse....mah težko bi se odločila za kakšno žensko glede na državo. Sej se vsaki najdejo lepe ženske.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
men so slovenke &švedinje....pa ne une tipične...sam jih velik puznam in so use lušne (pa še jst sm 3/4 slovenka pa 1/4 švedinja)..pa tipčki so tut hudii...ah ubužujm puletja na švedskm...
-
*dolce_angel* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
men so pa definitivno najlepše ženske iz venezuele.....španke.....ter italijanke
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
zame so lepe ženske španke in mehičanke. dopade se mi da so vročekrvne in imajo neke posebne obraze. seveda pa slovenke nismo slabe.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov