V kateri državi so najlepše punce?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Glamourbaby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
- Kraj: Kranj
meni osebno so lepe brazilke in švedinje ker majo nek izraz na faci. Tudi slovenke nismo slabe!!!!
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Maybelline napisal/-a:Meni so najbolj všeč brazilke
Jaz bi sicer isto rekla, če gledam te brazilske manekenke, ker so res nekej najlepšega kar sem kdaj videla, samo moraš pa upoštevat, da ima Brazilija ogromno ljudi, že eno samo mesto, recimo Sao Paulo ima se mi zdi 16.000.000 ljudi, tako da me nič ne čudi, da se najdejo tudi takele babnice. Če pa greš malo po Braziliji, boš pa pravzaprav videla manj lepih ljudi kot pri nas, pa poglej kako smo mi majhni...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Res, res, obe ( Sanja in Nina ), mata mami Srbkinji. Za Sanjo se že dolg ve, k sama dostkrat pove, Nina pa ni nikol omenla, ampak sm pa zadnč brala intervju od njenga fotra ( v Jani se mi zdi ), pa je reku, da je njegova žena Srbkinja.
Glede Bosank pa jst tud ne bi kr posploševala. Vidm tud lepe, pa ne prov lepe Ene majo res ful grobe poteze obraza in to mi ful ni lepo za žensko. Sm pa bla enkrat v Sarajevu in sm vidla kr neki res luštnih Bosank.
Sicer pa...v vseh narodih maš lepe ženske in ne lepe ženske (nočem bit žaljiva). V enih jih je mal več, v drugih pa mal manj.
Glede Bosank pa jst tud ne bi kr posploševala. Vidm tud lepe, pa ne prov lepe Ene majo res ful grobe poteze obraza in to mi ful ni lepo za žensko. Sm pa bla enkrat v Sarajevu in sm vidla kr neki res luštnih Bosank.
Sicer pa...v vseh narodih maš lepe ženske in ne lepe ženske (nočem bit žaljiva). V enih jih je mal več, v drugih pa mal manj.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Yazmeen napisal/-a:Res, res, obe ( Sanja in Nina ), mata mami Srbkinji. Za Sanjo se že dolg ve, k sama dostkrat pove, Nina pa ni nikol omenla, ampak sm pa zadnč brala intervju od njenga fotra ( v Jani se mi zdi ), pa je reku, da je njegova žena Srbkinja..
Aha, očitno je to pogost pojav pri naših misicah... Se mi zdi, da je tudi pri Sabini Remar podobna situacija, če se ne motim ... Ona mi je pa sploh zelo všeč; ravno včeraj sem jo imela spet priložnost v živo srečati ...
Glede Bosank pa jst tud ne bi kr posploševala. Vidm tud lepe, pa ne prov lepe
Ja, meni se tudi zdi tako posploševanje pretirano... A ni npr. Admira Muratović tudi od tam, pa je prav lepa...
No, saj... Vsak ima svoj okus... Nekdo je omenjal tudi Kubanke kot lepe, meni so se pa npr. zdele prej nasprotno... Še posebej postave imajo ponavadi čudne, s poudarjenimi zadnjicami ...
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Men so pa všeč bolj latino varianta. Kakšne Venezuelke, Kolumbijke, Brazilke,....
Ali pa JV Azija - Tajke, Kambodžanke, ... pa Indijke
Se pravi bolj eksotične.
Najbolj anti so mi pa Skandinavke, Nemke
Sam to je res zeloooo posplošeno.
Seveda se najdejo tudi zelo lepe Nemke, kot tudi zelo smotane Brazilke.
Ali pa JV Azija - Tajke, Kambodžanke, ... pa Indijke
Se pravi bolj eksotične.
Najbolj anti so mi pa Skandinavke, Nemke
Sam to je res zeloooo posplošeno.
Seveda se najdejo tudi zelo lepe Nemke, kot tudi zelo smotane Brazilke.
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
brez posploševanja - moje mnenje.
vse so na nek način lepe. čisto odvisno koga boš vprašal. vsaka ženska ima po mojem mnenju nek čar.
samo, če se pa ženska zelo samoveščno obnaša kao da je ona najlepša in najbolša pa človeka totalno odbije.
vse so na nek način lepe. čisto odvisno koga boš vprašal. vsaka ženska ima po mojem mnenju nek čar.
samo, če se pa ženska zelo samoveščno obnaša kao da je ona najlepša in najbolša pa človeka totalno odbije.
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
ellizabeth napisal/-a:brez posploševanja - moje mnenje.
Joj oprosti, ampak tebe pa res ne razumem.
V temi o krznu govoriš, da ti je celotna črna rasa grda, tukaj pa praviš, da je vsaka ženska na nek način lepa.
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
gotovo je za večino črncev najlepša črnka.
saj sem napisala, da je odvisno koga boš vprašal
na črnkah se mi dopadejo temni učki.
drugače pa ne bom zganjala nobenega rasizma, samo povem, da se mi črnci ne dopadejo najbolj.
saj sem napisala, da je odvisno koga boš vprašal
na črnkah se mi dopadejo temni učki.
drugače pa ne bom zganjala nobenega rasizma, samo povem, da se mi črnci ne dopadejo najbolj.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni osebno se znajo najlepše zrihtat Hrvatice oziroma Zagrebčanke. Vedno ko grem tja sem presenečena, ker so res zelo lepo urejene.
Kar pa se narodnosti tiče pa ne vem če katera glih posebno izstopa po lepoti, sploh danes ko je dosti ljudi mešanih ras in navadno so ravno ti najlepši.
Kar pa se narodnosti tiče pa ne vem če katera glih posebno izstopa po lepoti, sploh danes ko je dosti ljudi mešanih ras in navadno so ravno ti najlepši.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov