V kateri državi so najlepše punce?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*Elle* napisal/-a:Za tole ta desno nism prepričana da je brazilka..
Ja drgač so pa meni osebno najlepše južno-američanke, srbkinje, pa skandinavke tud niso grozne..
slike se držita skupi..pa je pisal da so to brazilske navijačice in da so pač brazilke..če ne pa so mi najbolj všeč črnke, pa ni važn s kej so..vse so take luškane
- Braunkopf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2006
Osebno so mi všeč bledopolta dekleta, rjavolaske dolgih, negovanih las, pa lepih oči (barva mi tu ni pomembna, dokler so prisotne neke iskrice v očeh). Tudi lep nasmeh in lepe ličnice so mi pomembne.
In tak tip lepote najdem predvsem med slovankami... Skandinavke so mi presvetle, pri nihj nekako pogrešam nek šarm in milino, Italijanke so mi že skoraj preveč umetne, lepe že, ampak kot da so vse na isto kopito... Srednjeevropejke pa tak, so v redu, ampak me navadno ne prevzamejo, mogoče so preveč zadržane?
In tak tip lepote najdem predvsem med slovankami... Skandinavke so mi presvetle, pri nihj nekako pogrešam nek šarm in milino, Italijanke so mi že skoraj preveč umetne, lepe že, ampak kot da so vse na isto kopito... Srednjeevropejke pa tak, so v redu, ampak me navadno ne prevzamejo, mogoče so preveč zadržane?
- *zaspanka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2005
Se zavedam, da je to samo moje mnenje...ampak ta tema pa je res ...
Pa...glavno da so Bosanke grde, ne?
..ah, ja..
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Se strinjam...zgleda, da te punce k govorijo, da so bosanke grde še nikol niso ble v Bosni..
Mah drgač js ful ne sodim punc po narodnosti..res da so mi ful lepe Latino-američanke pa srbkinje ampak je tud velik lepih evropejk pa kitajk tko tud indijk itd..tk da je ful bedno vse posploševat...sam mi je pa ful bedn govort, da so ene pa grde...to je pa moje mnenje
Mah drgač js ful ne sodim punc po narodnosti..res da so mi ful lepe Latino-američanke pa srbkinje ampak je tud velik lepih evropejk pa kitajk tko tud indijk itd..tk da je ful bedno vse posploševat...sam mi je pa ful bedn govort, da so ene pa grde...to je pa moje mnenje
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- *zaspanka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2005
Elle, prav imaš.
Jaz res ne vem zakaj naj bi bile Bosanke grde...
No, morda pa imam jaz čuden okus...
Te punce, ki tukaj pišejo, pa so v celem življenju verjetno videle 5, 6 Bosank in ker jim ravno tiste niso bile všeč, so zdaj vse grde. To je enako kot da spoznaš skupino neizobraženih ljudi neke države, potem pa trdiš da je celoten narod nepismen..
Te punce, ki tukaj pišejo, pa so v celem življenju verjetno videle 5, 6 Bosank in ker jim ravno tiste niso bile všeč, so zdaj vse grde. To je enako kot da spoznaš skupino neizobraženih ljudi neke države, potem pa trdiš da je celoten narod nepismen..
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
*zaspanka* napisal/-a:Elle, prav imaš.
hvala bogu da so še pametne ženske na tem forumu...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Bageera napisal/-a:Sicer na Japonskem še nisem bila, ampak kakor vidim turistke, so mi vse zelo lepe. V bistvu so mi Kitajke še lepše pa na splošno vse Azijke iz tistih koncev.
ohja . se podpišem. od tedaj, ko sem gledala tilm gejša sem cela nora na njih. take lepe laske majo pa še take lepe poteze obraza . saj ne vse, ampak veliko pa.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]