V kateri državi so najlepše punce?

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 27. Maj. 2006 15:41

Čebela19 napisal/-a:Meni je pa všeč latinski tip ženske (temniejša polt in temni lasje). Ne vem, kakšna Venezuelka ali pa Brazilka...

ja se strinjam, men so tut najbolj take všeč :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 27. Maj. 2006 16:56

men so ubistvu usi tipi žensk ušeč... latinski in skandinavski... use majo neko posebno lepoto... naprimer kakšne brazilke, venezuelke, so mi ful lepe, ker majo temnejšo polt, temne lase... skandinavke majo pa svetlejšo polt, svetle lase... use so lepe :) čeprou še zmer mi je pa bl pr srcu eksotična lepota :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Maj. 2006 19:07

men so tut najlepse slovanska dekleta... tut cist drug tip postave ce primerjam z ksnimi nemkami al pa anglezinjami :)

drugac pa itak da ce je zenska lepa je pac lepa. no malo manj lepe so mi mogoce ksne africanke k so nekak bl "surove", ne vem kako bi opisala. una manekenka alek wek mi v obraz recimo ful ni vsec, pa je tipicna afriska.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Maj. 2006 23:49

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 28. Maj. 2006 8:15

Hrvatice so krasne, sploh dalmatinke - tud dobre rezultate na miss sveta dosegajo 8ne da bi bil to faktor, ampak ajd :) ). sicer pa definitivno Italijanke!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 28. Maj. 2006 11:23

~NIA~ napisal/-a:hm.. venezuela.. slovenke mi niso kj preveč dobre..
tle je pa slikca od ene moje žlahte iz venezuele (mama indijka, fotr slovenc :) ) 19 je stara
Slika

ja sam pol ni ona lih venezuelka ampak napol indijka in napol slovenka...

venezuelke so mi sicer tko...so lepe, ampak tm najbolj cveti plastika...največ takih operacij je tam. ful sm si zapomnla kako je ene par let nazaj na miss sveta ena venezuelka priznala da je mela ne vem kolk lepotnih operacij...ja pol je lah vsaka miss ane. :roll: men so drugač lepe hrvatice, pa slovenke, za rusinje pa ne vem, upam da niso preveč, ker gre moj lubi polet za dva tedna tja :evil:
tinatina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tinatina » 28. Maj. 2006 12:52

Nisem brala za nazaj in ne vem, ali je katera ze omenila, ampak definitivno estonke!!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 28. Maj. 2006 15:02

Ukrainke (primer: Daria Werbowy, Milla Jovovich)
SlikaSlika
Rusinje (primer: Eugenia Volodina)
Slika
Srbkinje (primer: Marija Vujovich)
Slika
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
noele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a noele » 28. Maj. 2006 16:52

Men pa so lepe punce iz Islandije in Indije. Recimo hrvatice, srbkinje, bosanke...ja sej nč ne rečem...so zelo, zelo lepe samo v njih ne vidim neke miline, ki se mi zdi zelo pomembna pri ženski lepoti. Če ocenjujem žensko kot lepo, potem mora bit paket: od tega, da je lepa na zunaj in da nosi nekaj posebnega v sebi. Sem vidla in spoznala že veliko lepih žensk samo kaj, ko pa je karakter bolj 'švoh' :) . Tut na naših ulicah vidim vse več lepih deklet samo, ko pa odprejo nekatere usta pa, ko vidim njihovo domišljavost me kar mine, da bi sploh lahko rekla, da je lepa.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 28. Maj. 2006 19:48

Slatka Mala napisal/-a:ne samo Slovenke zih niso/mo najlepše ker ogromn folka ni pravih slovencov ampak s pridihm balkana.

jest bom tko rekla najlepše smo balkanke,pa pol ni važn a slovenke,hrvatice al srbkinje(bosank ne štejm ker niso lepe!)

drgač so pa še v povprečju ful lepe švedinje,sam men osebno je mediteranski tip lepši.

misl kva ste bedni.tip a lih ves kake so bosanke, a si bla kdaj u bosni?pejt enkat do banja luke, pa mi najd eno da ni tisockrat lepsa od tebe pa od ostalih kokosk na tej temi.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Maj. 2006 17:00

Men so pa skandinauke čis hude... Norveška, Švedska... Predusm svetli laski, lepa (svetla, saj pozim) pout pa obrazne poteze. Ne vem, zmer so mi ble (po večini) lepe.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Villeneuve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2006
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objavaNapisal/-a Villeneuve » 29. Maj. 2006 19:35

Kje sem si spočil očke, ko sem srebal kavico ali pil pivo....ob ljubljanskem nabrežju in na beograjskih Terazijah. Slovenke in Srbkinje so zakon.

kje jih nisem spočil - New York ZDA. Tam pa res ni veliko za oči spočit, vsaj na ulici ne.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Maj. 2006 20:59

men so pa brazilke ul luškane... :)
Slika
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 30. Maj. 2006 10:28

Za tole ta desno nism prepričana da je brazilka.. :wink:

Ja drgač so pa meni osebno najlepše južno-američanke, srbkinje, pa skandinavke tud niso grozne.. :D
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 30. Maj. 2006 13:25

italijanke :razz: :razz:
*Diamonds are forever*

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov