V kateri državi so najlepše punce?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
rusnje so njami res, pa vse iz bivše SSSR, pa v srbiji zmeri samo gledam za ženskami - bellissime. ampak nizozemke, kar sem jih spoznala in videla...hmmm...najbolj neskladne postave v Evropi bi rekla
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
- Rock Chick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2006
nastasia napisal/-a:... ampak nizozemke, kar sem jih spoznala in videla...hmmm...najbolj neskladne postave v Evropi bi rekla
Hey, čist tok iz firbca- kak to misliš??? Neskladna postava v kakem smislu?
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Hey, čist tok iz firbca- kak to misliš??? Neskladna postava v kakem smislu?
npr. čist prekratke noge, ali pa preširoke rame...take zadeve.ali way preogromna rit
ko smo bili v pragi smo spoznali 25 nizozem, ki so bile v istem hotelu, in vse čist čudne. ampak res vse.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
- @ursula@
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
- Kraj: maribor
slovenke valda
ne ampak res,bil je en interviju z enim ircem in je rekel da se pocut v sloveniji zapostavljeno, kt da zivi v dezeli lepih ljudi sej res ne vidš dost grdih ljudi, vsaj men se tko zdi
pa še s športom se reicmo ukvarjamo,glede na naše gore pa to
če pogledaš kšne angleže..jajjjj
drgač so mi pa azijke ful lepe pa kšne temne,recimo španke majo zanimive poteze,al pa brazilke,venezuelke..
una z bosankami je pa huda (1.post)
ne ampak res,bil je en interviju z enim ircem in je rekel da se pocut v sloveniji zapostavljeno, kt da zivi v dezeli lepih ljudi sej res ne vidš dost grdih ljudi, vsaj men se tko zdi
drgač so mi pa azijke ful lepe pa kšne temne,recimo španke majo zanimive poteze,al pa brazilke,venezuelke..
- @ursula@
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
- Kraj: maribor
slovenke valda
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men so najlepše kšne mešanke, sploh mulatke al pa kšne latino varianta, pol Indijke...kej tazga...mmm Slovenke pa...ne vem no, če sm čist iskrena mi niso nč posebnga...npr Sanja Grohar, Nina Osenar sta mi ful luštni, sam sta obe pol Srbkinji
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]