Umetne trepalnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Jaz res obužujem umetne trepalnice v vsakem pogledu. V Mülleru kupujem od ArtDeco pa sem zelo zadovoljna. Pa zdaj že vem kar natančno pa lepo prilepiti, da se skoraj ne opazi razlike. Takole nekako zgleda končen rezultat ( nisem jaz na sliki, moja kolegice je, zato sem tako zelo obrezala sliko )
Zanima pa me naslednje:
Kako se lepilo spravi dol z umetnih trepalnic? Ali se more kakšna posebna stvar kupiti za odstranjevanje ali lahko s kakšnim domačim preparatom?
Zanima pa me naslednje:
Kako se lepilo spravi dol z umetnih trepalnic? Ali se more kakšna posebna stvar kupiti za odstranjevanje ali lahko s kakšnim domačim preparatom?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
^^ V prejšnem cosmotu je bil nasvet,da vatko zmočiš s toplo vodo in dodaš mal oljčnega olja pol pa za par trenutkov to položiš na zaprto oko.Zdej ne vem a tebe zanima kako odlepit trepalnice al spravit lepilo dol z že odlepljenih.Samo v cosmotu piše,da olje raztopi lepilo,tko da mislm,da bi mogl tole delovat v obeh primerih
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
So mi všeč, res polepšajo vse skupaj, ampak na sebi tega ne probavam, ker ko si namažem svoje trepalnice, mam res tak lepe da samo in mi nobene umetne ne bi mogle bit na meni tak všeč
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- bibi*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Men so fuuuuuuul lepe, res če bi se dal mi mela to zadevo vsak dan gor. Ampak mi je do zdej v 4 poizkusih samo enkrat uspelo trepalnice nalepit.
Pač usaka mora en svoj način naštudirat kako se zadeva gor da.
Najboljše do zdej so ble od Fing'rs.
http://www.fingrs.de/index.php?id=41&L=1
Zgledalo je pa nekak tako
[/url]
[/img]
Pač usaka mora en svoj način naštudirat kako se zadeva gor da.
Najboljše do zdej so ble od Fing'rs.
http://www.fingrs.de/index.php?id=41&L=1
Zgledalo je pa nekak tako
[/url]
[/img]
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
skinny napisal/-a:Jaz res obužujem umetne trepalnice v vsakem pogledu. V Mülleru kupujem od ArtDeco pa sem zelo zadovoljna. Pa zdaj že vem kar natančno pa lepo prilepiti, da se skoraj ne opazi razlike. Takole nekako zgleda končen rezultat ( nisem jaz na sliki, moja kolegice je, zato sem tako zelo obrezala sliko )
Zanima pa me naslednje:
Vau, tole pa hudo zgleda, pa še take barve oči, k moje
-
klari182 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
jst sm enkrat neki probavala, pa sm si skor zlepla uč, mogoče je krivo to, da so bile zelo nekvalitetne, verjeno pa preprosto ne znam
kupi si tiste, ki jih lahko nanašaš posebej, šopek za šopkom, ne tiste s celo površino, če veš kaj mislim:P
najbolje pa, da ti to naredi nekdo, ki obvlada
kupi si tiste, ki jih lahko nanašaš posebej, šopek za šopkom, ne tiste s celo površino, če veš kaj mislim:P
najbolje pa, da ti to naredi nekdo, ki obvlada
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
jaz bom imela umetne trepalnice verjetno za maturantski ples. no, vsaj zaenkrat se spogledujem s to idejo, ker so moje res tanke, kratke in svetle. sej tako za vsak dan me ne moti, ampak za kakšne posebne priložnosti bi sijih pa privoščila.. mi je ful lepo vidt goste trepalnice.
saj to ene večkrat uporabiš ane?
saj to ene večkrat uporabiš ane?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ah ne vem, če se da... Mislim, naj bi bile namenjene večkratni uporabi, ampak jaz sem jih samo enkrat imela gor (drugače so dokaj moteče, pa še cel čas sem merkala, če še vedno vse stoji kot je treba ), ko sem jih probala še drugič dat gor, ni več lepo izgledalo. Nekako "metlaste" so bile, izgubile so prvotno obliko. Sem pa mela mislim da od ArtDeco, enkrat pa tudi od Essence, a me ne ene ne druge niso prepričale. Če misliš na ples imeti umetne trepalnice, raje pojdi v nek salon, da ti jih naredijo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ali pa da ti med slikanjem ravno ena dol pade, ker nisi dobro "nalepila"
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov