Umetne trepalnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
hvala za nasvete. sem se zmenila, da mi jih bo prilepila prijateljica, ki ima izkušnje z njimi. bova prej seveda probali, ker res ne bi rada, da mi kej odpada z obraza
-
hvala za nasvete. sem se zmenila, da mi jih bo prilepila prijateljica, ki ima izkušnje z njimi. bova prej seveda probali, ker res ne bi rada, da mi kej odpada z obraza
-
Maruša Habot - Sramežljivka
Po mojemu mnenju umetne trepalnice niso za vsakogar in se tudi ne pašejo k vsakemu make upu. Za posebne priložnosti je dobro, da prej sprobaš kombinacijo in ugotoviš, če je to sploh za tebe.
Moraš se potruditi, da jih lepo nalepiš, saj ni lepo če se vidi, da imaš dvojne trepalnice.
Sama sem si za svoj maturanski ples terpalnice samo pobarvala. Zgledale so temnejše in tudi gostejše. Pa še dlje mi je držalo
Moraš se potruditi, da jih lepo nalepiš, saj ni lepo če se vidi, da imaš dvojne trepalnice.
Sama sem si za svoj maturanski ples terpalnice samo pobarvala. Zgledale so temnejše in tudi gostejše. Pa še dlje mi je držalo
-
no sej, zato pa bova probali; da ne bom ko ena čarovnica potem
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Jaz nebi nikoli probala oz imela umetnih trepalnic. Fuj. Nekak se sebe ne predstavljam z njimi. Ampak sej veš .. nikoli ne reči nikoli. )
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
Jaz sem se poskusno naličila pred maturantskim plesom in si uspešno nalepila tudi umetne trepalnice. Na dan maturantskega plesa pa sem bila preveč živčna, da bi se bavila še s tem.
Zato me zanima, ali so sploh za večkratno uporabo? Ena trepalnica se mi je malce "raztegnila", sicer pa so čisto v redu, tudi lepilo sem sčistila stran.
Zato me zanima, ali so sploh za večkratno uporabo? Ena trepalnica se mi je malce "raztegnila", sicer pa so čisto v redu, tudi lepilo sem sčistila stran.
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Sama imam dolge in kar goste trepalnice. Imam pa problem, ker mi ne rastejo lepo in so včasih kar vsaka v svojo smer (to je komentiralo že kar nekaj kozmetičark). Kako bi se pri meni obnesle umetne trepalnice? Bi imela težave pri ''nastavitvi''?
-
a tudi če uporabiš klešče za trepalnice? meni tudi včasih malo "štrlijo" pa jih klešče lepo uredijo.
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Katarina Ribnikar napisal/-a:a tudi če uporabiš klešče za trepalnice? meni tudi včasih malo "štrlijo" pa jih klešče lepo uredijo.
Tudi če uporabim klešče. Prav rastejo mi čudno
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
Ajoo ja upam da nem mela nigdr takih problemov, čeprf nism čiist zadovoljna z volumnom
- majcijanci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2010
Umetne treplanice mi osebno niso všeč. Enkrat sem poizkusila pa je ful smešno zgledalo. Kaj pa kakšni serumni za rast trepalnic? A ma že katera kakšne izkušnje s tem?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst si jih vedno za pusta nalimam, pa mi zgleda zelo lepo (nikoli si nisem dajala kakšnih dramaričnih,polmetrskih gor). nazadnje sem čarala s čopki, ful je trajalo da sem vse lepo nalimala, ampak ni zgledalo tako lepo kot cel "lok".
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Br00tal - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
Meni osebno niso všeč, ker zgledajo nenaravne.. Za posebne priložnosti pa seveda, za pač tiste, ki nimajo tako gostih oz. dolgih, zakaj pa ne Sama jih ne rabim ..
Ker večina ljudi že tako misli, da imam umetne trepalnice, kar me spravlja ob živce Ampak je čist luštno za kak večer, samo daš kakšno bleščečo maskaro gor, tako da se ti ni treba ugvarjat z leplenjem, v čemer dvomim, da sem ravno spretna hehe.
Ker večina ljudi že tako misli, da imam umetne trepalnice, kar me spravlja ob živce Ampak je čist luštno za kak večer, samo daš kakšno bleščečo maskaro gor, tako da se ti ni treba ugvarjat z leplenjem, v čemer dvomim, da sem ravno spretna hehe.
Dogs never bite me. Just humans.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
sm jih že uporabila večkrat čeprav je trajalo da sem gor spravila ker moraš bit natančen in potrpežljiv, potem ti gre pa po možnosti še lepilo v oko pa peče...kup zapletov in nakoncu še malo tovjih trepalnic dol potrga tako da mogoče kdaj za kšno posebno priložnost - drugače jih pa odsvetujem.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov