Učvrstitev telesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mala_nina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
hm...
Zanima me predvsem, kako bi izgubila boke
Res mam zelo široke boke, že samo zaradi tega ker imam pas ( trebuh ) zelo ozek in boki pridejo še bolj do izraza...
Nimam široke konstrukcije kosti, ampak špeh je zelo opazen.
Kakšne vaje so za to primerne ?
in kakšna prehrana bi bila najbolša ?
Res mam zelo široke boke, že samo zaradi tega ker imam pas ( trebuh ) zelo ozek in boki pridejo še bolj do izraza...
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
jaz sem visoka 179 pa imam tam okoli 58 kg, ampak moje roke na sliki dostikrat izpadejo debele... kakšen predlog kako jih naj izoblikujem?
pa da povem še to, za rekreacijo se ukvarjam s tekom, torej bi bilo treba nekaj še za zgornji del telesa narediti...
pa da povem še to, za rekreacijo se ukvarjam s tekom, torej bi bilo treba nekaj še za zgornji del telesa narediti...
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
Od večina punc sem jaz slišala,da jim je pomagala aerobika TNZ (trebuh,noge,zadnjica). To so vaje,ki so namenjene samo tem delom telesa. Učvrsti telo, ga oblikuje in pomaga tudi pri lepši drži.. Že samo 2x na teden intenzivne vadbe, daje rezultate... kako je pa v resnici bo pa treba sprobat
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
BaByBlu napisal/-a:jaz sem visoka 179 pa imam tam okoli 58 kg, ampak moje roke na sliki dostikrat izpadejo debele... kakšen predlog kako jih naj izoblikujem?
Z utežmi in seveda pravilnimi vajami za bicepse,tricepse, ramenski obroč.. Je pa full odvisno od posameznika,jst sm kr dolg časa hodila na body pump pa so se mi mišice kr lepo oblikovale, ampak tistga mjhnga špehca tm zadi k se vid,če roko položiš pb telo se pa nisem mogla znebit
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- beebea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2010
mala_nina napisal/-a:hm...
jaz mam tudi ta problem, samo jaz mam še malo večjo rit pa noge. meni je pomagalo že da sem zgubila par kg (ne več kot 4) + stepper, ki je sicer za noge .. drugače pa je najbolše plavanje
aja jedla sem pa po jajčni dieti (5dni-5kg manj-zagarantirano) samo je res restriktivna in je ne priporočam na dolge roke (največ 5 dni)
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
- beebea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2010
OPOZORILO MODERATORKE: Uporabnika nad teboj se ne citira.
tek je odličen, predvsem ker se ti učvrsti tudi trebuh, ne le zadnjica in noge, prav tako pa je dobro kolesarjenje .. priporočam pola-pola malo kolesari, malo teči, malo rolaj (če rolaš) da nebo vedno isto
tek je odličen, predvsem ker se ti učvrsti tudi trebuh, ne le zadnjica in noge, prav tako pa je dobro kolesarjenje .. priporočam pola-pola malo kolesari, malo teči, malo rolaj (če rolaš) da nebo vedno isto
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
*LooBika* napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:LaHauteCouture napisal/-a:odvisno od discipline, drgač bi pa js vse k v fitnes hodjo raj na njivo poslala okopavat, k očitno imajo viška energije..
Mogoče je bilo mišljeno zlobno, mogoče dobronamerno, ampak resnica je blizu.
Ena je omenila, da so se ji rezultati po pilatesu poznali po dveh tednih. Meni se niso po enem letu. Tudi rolat grem in na kolo pa mi ni nič pomagalo. Ko pa sem začela fantu pomagat na kmetiji pa so bili rezultati res vidni. Ampak tam je bilo tudi precej sveže zelenjave, sadja in domače hrane. Torej na aktivne počitnice na kmetijo pa bo šlo.
Ja torej bos rekla, namesto da se ljudje ukvarjamo s sportom, bo bolj koristilo, ce gremo na kmetijo mal migat... Ves kaj ti kr deli na kmetiji, pa ohranjaj taksno postavo, js bm se naprej se ukvarjala s sportom... pa noben mi ne bo reku, da po enem letu rezultati niso vidni..vprasanje kaksne rolerje in kolo si ti uporabljala... dokler tiste na sliki oziroma v mislih, rezultata res ne mors pricakovat...
Kakšne rolerje in kolo? Govorim o pilatesu.
Drugač pa ja, jaz najbolj shujšam s fizičnim delom. Jaz vsako poletje zgubim kg, pozimi pa jih dobim nazaj. Je pa res, da z delom hujšaš nenačrtno in mogoče res psiha učinkuje kot je ena napisala.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
men so te faje super :
za rit:
http://www.youtube.com/watch?v=5LLFHwI3SJM
za zgornji del telesa:
http://www.youtube.com/watch?v=4bBk2oid ... re=related
maš za vse .. pa če jih boš pridno delala boš mela tut super rezultate
za rit:
za zgornji del telesa:
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
ja js ponavadi pred tekom nardim še eno od takih vaj pa so pol še boljši rezultati ...včasih pa skočim še na kolo al pa na rolerje ... najrajši pa itak plavam sam to ful redko
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
eclipse. - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2010
little.miss.trouble napisal/-a:men so te faje super :
za rit:
za zgornji del telesa:
Hvala za te vaje, so res super!
- Candy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2013
*pocahontas* napisal/-a:Jaz ti priporočam tek, plavanje in fitnes! Boš mela tako postavo da bojo dol popadali v agenciji
ja če gre v agencijo kjer spoštujejo oblinaste ženske. problem je pri koščenih
I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
I don't think about you at all.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov