Trda koža na peti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pri meni pa ravno poleti ni problemov s trdo kožo (malce odstranim vsaka 2 tedna), pozimi je pa res obup Ampak na srečo je ta problem hitro rešljiv
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Jaz imam tudi tale disk. Je bil pa enkrat, ko sem ravno prišla domov, na poti v smeti, ker mami ni bilo jasno, kaj balinček dela v kopalnici.
Drugače je pa kar v redu, ga imam raje kot vse druge alternative, ker se mi zdi bolj higienski (enostavnost čiščenja pa to).
Drugače je pa kar v redu, ga imam raje kot vse druge alternative, ker se mi zdi bolj higienski (enostavnost čiščenja pa to).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ če misliš tega od Essence - DM, Müller, pa zihr še kje.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Sem kupila gobico za odstranjevanje, ker diska niso imeli. In moram reči, da je fenomenalna. Sem se takoj znebila tiste kože
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
haley napisal/-a:Meni se pa trda koža na podplatih blazno hitro naredi.
Meni tudi. Bog ne dej da za dva dni mal pozabim nanjo ... Pol pa sam drgni miki!
Jz sm si v nabavla Wilkinsonovo pilo, ki je odliiiična - tisti kamni namreč, so mi neuporabni, tale zadeva od Essence mi pa tudi ni bla nič pretresljivega. Po drgnjenju predhodno zmehčane kože, nanesem na pete debel sloj Alverdine kreme za stopala (Hornhaut reduzier creme) in si obujem neke hude bombažne nogavičke, ki se dobijo pri Avonu za prou ta namen in zjutrej je super.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
haley napisal/-a:^^U sej res...tele bombažne nogavičke imam tudi jaz! Sm jih res že zelo dolgo nisem uporabljala. Jih moram spet kdaj obut
Jz jim pravim kar čudežne nogavičke! Men so super!
v-e-s-n-a ne drži vsak dm Essence zadev. Muller is the way!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]