Tattoo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Binko napisal/-a:jaz priporočam Samota - v Zagorju.
Pri njem sem se tetovirala 2x - obakrat zadovoljna, pa še drago ni...
Jst tut! Mam že par let njegov tattoo pa je še kr tak kot more bit. Če pa me prime še za kakega (kar me zihr bo), grem definitivno še enkrat h njemu Sem dala pa za 10 cm visok tattoo dokaj preprostega motiva 70€, kar ni lih velik.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
brez skrbi štruca, čez nekaj let bo itak samo zmazek od tatuja in se mogoče ne bo dalo prebrat ime. Nisem mojster ampak meni se zdi ta velikost ful premala - je pa tudi odvisno od pisave. Pa pardon, ker nisem odgovorila na zastavljeno vprašanje .
Breakfast is my religion! (The Mask)
- sexy bejby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 5. 2012
Sej si ga lahko tut sam s tušom pa iglo nardim!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- sexy bejby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 5. 2012
sporočam da sem si z iglo vtatoviral tak mejhen pis na dlan bolelo me je ful pa tut moje neumne objave bote gledal ker ni šlo vse po sreči sirova štrućka!!! ANE
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
naughtgelic - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2012
Jaz imam tudi tattoo - na vratu. Delala sem ga v Srbiji, sem superduperzadovoljna, brez komplikacij in po ugodni ceni
Naslednje leto si bom še enega naredila, verjetno kar spet pri njemu, ker sem ga že "sprobala"
Naslednje leto si bom še enega naredila, verjetno kar spet pri njemu, ker sem ga že "sprobala"
Глаза боятся, а руки делают.
-
naughtgelic - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2012
T3jcha napisal/-a:Te je kaj bolelo na vratu? Imaš enobarvnega
Ja, črna tetovaža. In nič me ni bolelo, čeprav sem pričakovala da bo. Prej bi rekla da me je žgečkalo
Глаза боятся, а руки делают.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov