Tattoo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
NE K PEROTU!
Sva bile obe s kolegico pri njem, obema je naredil grd tatoo, potem pa še bil nesramen, ko sva prosile, če ga lahko popravi. Malo preveč je zagledan vase ta Pero.
Priporočam Anjo iz Tabora. Jih poznam vsaj 10, ki so bili pri njej, vsi izredno zadovoljni in vedno priporočam samo njo. Odlično pa dela tudi njen fant. Če rabi kdo številko, naj se javi na ZS.
Pero pa je kmet, če mene kaj vprašaš. Kot da sem kaj manj vredna, ker si nisem dala prvega tatuja delat za 450€, ampak samo za bivših 5 jurjev. Ma ko ga je*e!!!
Sva bile obe s kolegico pri njem, obema je naredil grd tatoo, potem pa še bil nesramen, ko sva prosile, če ga lahko popravi. Malo preveč je zagledan vase ta Pero.
Priporočam Anjo iz Tabora. Jih poznam vsaj 10, ki so bili pri njej, vsi izredno zadovoljni in vedno priporočam samo njo. Odlično pa dela tudi njen fant. Če rabi kdo številko, naj se javi na ZS.
Pero pa je kmet, če mene kaj vprašaš. Kot da sem kaj manj vredna, ker si nisem dala prvega tatuja delat za 450€, ampak samo za bivših 5 jurjev. Ma ko ga je*e!!!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vpvp napisal/-a:jaz ti priporočam Suzano iz Slovenske bistrice...https://www.facebook.com/pages/JAN-SU-T ... 2357...sem bila že 2x pri njej in sem ful zadovoljna...je pa dobila tudi 3.nagrado na tatto konvenciji....
dečva ima resne probleme z anatomijo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Za tattoo se splača tudi kam dlje zapeljati, ker gre za nekaj večnega, razen če greš nekega dne na lasersko odstranjevanje. Ko sem še gojila močnejšo željo po tattooju, so mi kolegi v Lj priporočali Dalanota. Takrat je še delal blizu mene v Novih Jaršah, kje pa zdaj, pa ne vem.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
če nisi ravno upaljena na ta njegov črnobel stil tipičnih metalskih motivov in imaš v mislih kaj barvnega in mogoče malo drugačen stil, ti ga (jaz osebno) ne priporočam.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Barvni tatuji odpadejo, niso po mojem okusu (razen ce je kaj v takem stilu, ta mi je ful simpaticen klik) Bolj sem mislila na en post, ko je ena pisala (vendar ga ne najdem) da se slab glas o njem razsiril tudi v tujino. pa mi ni cisto jasno. Baje njegov brat ne tetovira vec?
Koga pa bi sicer priporocila?
Koga pa bi sicer priporocila?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- xykat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2012
heeej,
v prihodnjem mesecu si nameravam naredit tattoo - bo dokaj obsežen - veliko teksta, tako da me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje z letteringi -> kakšna velikost pisave je dovolj velika in če pozna katera kakšen studio ali pa koga kjer naredijo dobre letteringe? sem iz lj, ampak mi ni problem it tudi kam dle...glede cene pa...recimo da so johnove kar dosti pretirane (dala bi tam nekje do 300€ glede na obseg in zahtevnost) pa baje on raje dela obraze in risbe, ne pa 'manjših' stvari.
hvala vam!:)
v prihodnjem mesecu si nameravam naredit tattoo - bo dokaj obsežen - veliko teksta, tako da me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje z letteringi -> kakšna velikost pisave je dovolj velika in če pozna katera kakšen studio ali pa koga kjer naredijo dobre letteringe? sem iz lj, ampak mi ni problem it tudi kam dle...glede cene pa...recimo da so johnove kar dosti pretirane (dala bi tam nekje do 300€ glede na obseg in zahtevnost) pa baje on raje dela obraze in risbe, ne pa 'manjših' stvari.
hvala vam!:)
- Perchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2008
kolega je bil dogovorjen z johnom, pride k njemu, da ga poriše mu reče da nima časa...pride naslednji dan, on spet reče...se dogovorita za ta teden, pride..vrata zaprta. dons je spet šel k njemu spet ni imel časa..tolk o tem john, če ti ne začne še razlagat o umetnost :-) kr mal preveč se nos :-)
jst sem se dala v red cat tattoo, sergej pobegajlov in je full dobr naredu..od tega, da sva bila še dogovorjena za praznik..in ni nič kompliciral :-)
jst sem se dala v red cat tattoo, sergej pobegajlov in je full dobr naredu..od tega, da sva bila še dogovorjena za praznik..in ni nič kompliciral :-)
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
xykat, kaj je zate "obsežen tattoo" oziroma dosti teksta?
To pomeni 10 besed, vse natlačeno na zapestju, ali cel roman čez pol hrbta?
Cena se pri tem močno razlikuje...
To pomeni 10 besed, vse natlačeno na zapestju, ali cel roman čez pol hrbta?
Cena se pri tem močno razlikuje...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov