Številka noge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
uradno 40 ampak mam tut 39 al pa 42...kukr kdaj.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
40 povečini.Devetintridesetke ne spravim na nogo, enainštrdstke pa odvisno od modela.večinoma mam pa vse čevlje številko 40.
Mi je pa vseen, al mam 40, al mam 37, sam da je sorazmerno z mano in da mi ne zgledajo na postavo noge kot kšne plavutke, ali pa kot dva mejhna čevapčiča če bi mela premejhno nogo.
Proti temu itak nimamo kej.
Edino moti me to, ker nevem al tok mal 40 številk naročijo, al ma povprečje žensk tolk velko nogo, ker ko grem po čevlje jih je res bore malo 40.vse so neki 37, 38
Mi je pa vseen, al mam 40, al mam 37, sam da je sorazmerno z mano in da mi ne zgledajo na postavo noge kot kšne plavutke, ali pa kot dva mejhna čevapčiča če bi mela premejhno nogo.
Proti temu itak nimamo kej.
Edino moti me to, ker nevem al tok mal 40 številk naročijo, al ma povprečje žensk tolk velko nogo, ker ko grem po čevlje jih je res bore malo 40.vse so neki 37, 38
- veronika_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
40 ali 41...ponavadi niti nimam problemov dobit čevelj, čeprou se mi včasih zdi da mam ogomnra stopala, ampak vidim da je veliko punc gor s tako številko.največji problem mi predstavlja nakup flipflopk, ker res zelo težko dobim lep model k bi mi bil prou
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
36/37
...Gonna fuck up your ego...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov