Številka noge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 537 prispevkov
• Stran 34 od 36
•
Prejšnja
1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Naslednja
- Spela_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
blue eye napisal/-a:Spela_ napisal/-a:mah bv da se obremenujete glede noge, tiste k se. K se za usako nogo najde lepa obutev, tut zame k mam 42 učash tut 41
Ja čeprov je potrebno kr precej truda, da se najdejo take številke (morš met srečo), sva na istem
mja to pa tut..jest grem drgač kdaj u atrio, to je u avstriji tist centr, pa mensezdi da u humanicu al ket sm vidla ful lepe modele čevlov..tok da veš če ti bo kdaj ta info prov pršu
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Spela_ napisal/-a:blue eye napisal/-a:Spela_ napisal/-a:mah bv da se obremenujete glede noge, tiste k se. K se za usako nogo najde lepa obutev, tut zame k mam 42 učash tut 41
Ja čeprov je potrebno kr precej truda, da se najdejo take številke (morš met srečo), sva na istem
mja to pa tut..jest grem drgač kdaj u atrio, to je u avstriji tist centr, pa mensezdi da u humanicu al ket sm vidla ful lepe modele čevlov..tok da veš če ti bo kdaj ta info prov pršu
Kje v atriu pa? Ja Humanic ma pa prov oddelk za tavelke cifre od 42 naprej, sam kaj ko so tok dragi. Pa Alpina ma tud velke cifre, pa Quick Shoe od Tuša mi ma pa sploh dobro izbiro, se da najdt kej..
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz mam 37 balerinke, ostalo 38
Ta fora, zakaj so mi vse balerinke prav 37 mi ni jasna
Ta fora, zakaj so mi vse balerinke prav 37 mi ni jasna
-
*spanghica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2008
- Kraj: Primorska
Jst imam pa 38 ma sam za superge.Za kšne balerinkee morm res po naključju kej najt kr imam zlo tanko nogo in mi use vn pada,če pa probam manjšo cifro me pa u prstih stiska
Prvi neprebran prispevek • 537 prispevkov
• Stran 34 od 36
•
Prejšnja
1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov