Številka noge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
swinga - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
TaNora napisal/-a:Jaz pa mam številko noge 40 pa še zdaj ful rastem, tak da bom verjetno težko dobila kakšne dobre čevlje! Saj itak mam že zdaj problem ka mam ful ozko nogo
js mam isto številko 40, sam problem je pa da mam preširoko nogo
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Pftt, a pol mas pa ti probleme? Jst mam 45.garfild lady napisal/-a:Koll mate kej številko noge?Moja je namreč zelo velika, 41 oziroma 42. Ful težko dobim kake lepe, moderne čevlje, kr je ponavad največja številka 41,pa še te kmal zmanjka! A ma še ktera tak problem!?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
pomoje da je možno, ker se noga navadi enega položaja in potem se temu prilagodi.
To vem tudi pri sebi, ker že od 15.leta nosim visoke pete praktično vsak dan in me v nizkih čevljih prav začnejo podplati bolet pa tudi ful ožjo nogo imam, se mi zdi, kot sem imela včasih, ko sem bila še v osnovni in so bile supergice v igri tko da ja, pomoje je možno da se ti noga po določenem času drugače prilagodi
To vem tudi pri sebi, ker že od 15.leta nosim visoke pete praktično vsak dan in me v nizkih čevljih prav začnejo podplati bolet pa tudi ful ožjo nogo imam, se mi zdi, kot sem imela včasih, ko sem bila še v osnovni in so bile supergice v igri tko da ja, pomoje je možno da se ti noga po določenem času drugače prilagodi
*Diamonds are forever*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov