Številka noge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- speedyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
eileen, kolk js vem oz. sm ze tut vidla dost velih stevilk na razprodajah, al pa ko je sezona mim, al pa menjajo kolekcijo u trgovini..takrat wem, da majo kr neki ceveljckov z bol vlkimi ciframi :knuddel: vem, da sm ene iskala, pa so menjavali sezono, in mi je prodajalka rekla, da ponavad ostanejo sam se vlke cifre...tk da, tam poskusi sreco
drgac pa mam js 40..mal prevec
drgac pa mam js 40..mal prevec
moy hobi wsakdan
- oja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2005
ja evo jst imam tudi med 41 in 42 številko noge...ja kdaj je res težko dobit čvelje..jaz recimo trikrat preletam ce btc pa use štacune okol dokler se ta četrtič ne ustavim v tisti trgovini kjer sem bila prvič ko sem začela z iskanjem čevljev...ponavadi jih dobim v humanicu ali pa ne vem mal iščem in probavam
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
jaz mam pa 38 ampak si full tažko najdem prave čevle, če so kaj takega visokega in zaprtega, ker imam melenkost bolj široko nogo in zna bit to tud problem. Sicer pa večinoma tak nikice nosim tak da se glede tega ne obremenjujem preveč.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
41;) pa se mi je vedno zdel tooook velik to...sam ok zdei sm se navadla...kakšna bi pa bla-velka skor 180 pa micene nogice; sej bi se skoz spotikala čevlce se res mau bol težko dobi...sam sej jih majo no, če mau pobrskaš!drgač pa ena kolegica dost tud v italiji kupuje k ma velko nogo-->italjanke so micene pa majo tud temu primerno nogico in pol velke številke ostanejo-nekak tko no
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, pikovita, men se je tut 40 zdel ful velik, k sm bla mala.. Pa zdej ubistvu za mojo višino mam tut dost velko nogo.. (39,40.. kak model tut 41) Mava s prjatlco 20cm skor razlike v višini, pa eno cifro razlike v cifri noge.. (ona 183, jz 164,5 .. ona 1 cifro večje čevlje k jaz)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov