Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Tudi jz rabim malo pomoči, kupujem najbrž čistilno peno in pa tonic, pa me zanima kaj mi priporočate? imam mešano kožo, ne preveč problematično, tu pa tam se pojavi kakšen nadležen mozoljček in pa ogrci. do sedaj sem si obraz čistila samo zvečer s čistilnim mlekom Alvedere, pa bi rada zamenjala način čiščenja ker imam občutek da moja koža potrebuje več nege.
Our passion is our strength <3
Hej, jaz bi nekaj vprašala oz. se pozanimala
Nimam težavne kože, pravzaprav, ko gledam svoje vrstnice, sem lahko prav srečna, da imam tako.
Vendar imam malo ogrcev, sploh po nosu, pravzaprav je težaven tako imenovani T predel
Resnično uporabljam od pilinge, da jih odstranim, vlažilne kreme, vsako jutro&večer gel, da si fajn očistim kožo
Vsekakor pa me zanima tole zadnje
Morda veste, kaj bi na dolgi rok najbolj odstranilo moje ogrce?
Iz srca vam hvala za odgovore 

Nimam težavne kože, pravzaprav, ko gledam svoje vrstnice, sem lahko prav srečna, da imam tako.

Dogs never bite me. Just humans.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Eno vprašanje, kak veliki morejo bit ogrci da ti jih ven potegne? Pomojem mojih ne bi, kr so res samo male pikice, ampak mene vseeno motijo. Ali bi? 

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Bi znala katera priporočiti kakšen korektor? Takšen ko se ne razmaže po celem dnevu. Ta, ki ga imam zdaj od Essence, na koncu dneva se mi zdi da kar izgine.. iščem pa nekega po dostopni ceni, po možnosti v čopiču, ali pa vsaj takega ko je res obstojen.
* Vesna, zakaj se pa uporablja to?
* Vesna, zakaj se pa uporablja to?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.