Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
hhooj =)
kje je frizerska trgovina v btcju ? če je še tm =)
kje je frizerska trgovina v btcju ? če je še tm =)
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Danes sem v Sanolaborju kupila peeling gel Logona (naravna kozmetika z BDIH certifikatom) in me zanima, če ga lahko uporabljam na neočiščeno kožo ali po čiščenju kože s čistilno peno? Zraven namreč piše, da se PO pilingu nadaljuje s čiščenjem kože (tonik, krema ipd.), jaz sem pa prejšnje pilinge vedno uporabljala na očiščeni koži (tonika tako ali tako ne uporabljam, kremo pa samo zjutraj pred nanosom pudra, zvečer nikoli).
Pa še to me zanima: piše, da se ga uporablja 1x do 2x tedensko. A ni to malo prepogosto, četudi ne gre za grob piling?
Pa še to me zanima: piše, da se ga uporablja 1x do 2x tedensko. A ni to malo prepogosto, četudi ne gre za grob piling?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Glede na to, da je piling namenjen temu, da odstrani delce odmrle kože in ostale nečistoče, se mi logično zdi bolj smiselno, da ga uporabiš v koraku številka 1 Pred uporabo si seveda z vodo zmoči kožo in to je to. Korak številka 2 bi pa bilo čiščenje s tonikom/gelom/čemerkoli že (temu bi rekla čiščenje ostankov oz. finiširanje).
Pogostost uporabe pilinga prilagodi svoji koži. Jaz osebno ga več kot enkrat tedensko ne bi uporabljala.
Pogostost uporabe pilinga prilagodi svoji koži. Jaz osebno ga več kot enkrat tedensko ne bi uporabljala.
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Se mi je zdelo, ker sem tudi pred časom tako prakticirala, sem pa bila ob navodilih pri tem pilingu vseeno malo v dilemi. Hvala
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mogoče katera ve, če še kje prodajajo barvo SAFIRA ...ker je res najbolša barva =)
http://cokupic.pl/produkt/Wella-SAFIRA- ... iste-Chili
http://cokupic.pl/produkt/Wella-SAFIRA- ... iste-Chili
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
NOVO
Rabim masko za obraz (mešana koža), ki v prvi vrsti razstruplja nečistoče na koži in zmanjšuje pore. Nekje sem zasledila, da so maske iz alg zelo dobre za kožo. Kje bi jo dobila in koliko približno stane?
V trgovini Orca jo boš ziher dobila, pa BB naturi tudi, pa Bio planetu verjetno , pa v bistvu skoraj vsaki trgovini z natur kozmetiko.
Rabim masko za obraz (mešana koža), ki v prvi vrsti razstruplja nečistoče na koži in zmanjšuje pore. Nekje sem zasledila, da so maske iz alg zelo dobre za kožo. Kje bi jo dobila in koliko približno stane?
V trgovini Orca jo boš ziher dobila, pa BB naturi tudi, pa Bio planetu verjetno , pa v bistvu skoraj vsaki trgovini z natur kozmetiko.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Mene pa zanima s čim fiksirate make up? Meni se vedno razmaže okol oči, puder in korektor mi kr nekam izgineta.. Najblolj me za oči zanima.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Guardian_angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2010
@Savannah - jaz sem neki časa nazaj uporabljala masko od jericho-ja in sm bla ful zadovoljna...kupla sem jo v lekarni in mislm da je bla tm 15 €
@Tinaaa - jaz za mešano kožo še danes uporabljam puder etre belle...je pa res da je puder 40 € tk da če si pripravljena tolko dat za puder definitivno tega priporočam
Feist - pudre fiksiram s prozornim pudrom v prahu...osebno moj je od etre belle ampak vsi delujejo na podoben princip...jst pazim samo da ni obarvan ker se mi začne drugače nabirat v gube....za oči bi blo pa mogoče najbolš da dobro podlago za oči kupiš ( urban decay primer potion )...meni nič drugega ni pomagalo
@Tinaaa - jaz za mešano kožo še danes uporabljam puder etre belle...je pa res da je puder 40 € tk da če si pripravljena tolko dat za puder definitivno tega priporočam
Feist - pudre fiksiram s prozornim pudrom v prahu...osebno moj je od etre belle ampak vsi delujejo na podoben princip...jst pazim samo da ni obarvan ker se mi začne drugače nabirat v gube....za oči bi blo pa mogoče najbolš da dobro podlago za oči kupiš ( urban decay primer potion )...meni nič drugega ni pomagalo
Luxury should be comfortable otherwise it´s not luxury
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov