Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Dita- napisal/-a:Sem opazila da ima Hoferta teden neko naravno kozmetiko. Kako se vam zdi?
Ja, to sem tudi jaz videla in sem si mislila, da bi šla kupit kakšen gel za tuširanje. Imajo pa vsi izdelki BDH certifikat
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Če majo certifikat so pomoje kar fajn izdelki, ker itak je kar težko te certifikate dobit. Bi tudi jaz z veseljem kaj sprobala, ampak žal nimam v bližini nobenega Hoferja. No sej, če bodo izdelki v redni prodaji, potem bom pa enkrat že zavila v kak Hofer pa mal pregledala izdelke.
- spice girl
- Cosmofrik
No, kot rečeno sprovala bom gel za tuširanje- če ga še imajo
Moram pa malo skritizirati Ikove kremo za roke. Sem pričakovala več, kot sem dobila. Me je globoko razočarala, ne učinkuje tako kot sem pričakovala. Poleg tega pa mi še smrdi (po majonezi ). Tako da ostajam pri Dr. Hauschka
Moram pa malo skritizirati Ikove kremo za roke. Sem pričakovala več, kot sem dobila. Me je globoko razočarala, ne učinkuje tako kot sem pričakovala. Poleg tega pa mi še smrdi (po majonezi ). Tako da ostajam pri Dr. Hauschka
- spice girl
- Cosmofrik
Ma nič ne piše, samo Amazonas hand cream.
Tudi obstojna je zelo slabo. Dr Hauschka zdrži na rokah tudi dve uri, če si jih ne umivaš, pri tej pa so roke po pol ure spet suhe.
Tudi obstojna je zelo slabo. Dr Hauschka zdrži na rokah tudi dve uri, če si jih ne umivaš, pri tej pa so roke po pol ure spet suhe.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Kje so najecenejše barve za lase ?? (npr. brilliance )
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
jaz bi imela eno vprašanje.
torej jaz sem sprobala različne eyelinerje... zanima me, katerega bi mi vi priporočale, ker mi gre na živce, da se po določenem času razmažejo... torej, da je dober in zraven še znamko...in če je kakšna možnost, da vidim zadevo tudi na spletu (torej link)
hvala.
torej jaz sem sprobala različne eyelinerje... zanima me, katerega bi mi vi priporočale, ker mi gre na živce, da se po določenem času razmažejo... torej, da je dober in zraven še znamko...in če je kakšna možnost, da vidim zadevo tudi na spletu (torej link)
hvala.
Selvedin&Mihaela
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Zdej ne vem ali misliš tekoče eyelinerje ali barvice? Glede barvic ti lahko povem, da sem sprobala svega in svašta, vseh cenovnih razredov, tako dražje kot poceni (z barvicam se mažem cca. 6,7 let). Najboljše so mi Gosh barvice, ki zgledajo takole, kupila pa sem jih v Eleclercu. Pa še ugodne so
Our passion is our strength <3
-
ne ne tekoče mislim
Selvedin&Mihaela
-
hvala za nasvet. bom poskusila.
Selvedin&Mihaela
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
NOVO
Kateri piling za obraz priporočate? Da ni agresiven za kožo, pa tudi, da ni pretirano drag? Po možnosti v Müllerju, DM-u, lekarnah ipd. (seveda sestavinsko kvaliteten). Mam pa mešano kožo, ostale izdelke za nego obraza mam pa od Orce - 100% Pure čistilno peno in kremo iz granatnega jabolka.
Kateri piling za obraz priporočate? Da ni agresiven za kožo, pa tudi, da ni pretirano drag? Po možnosti v Müllerju, DM-u, lekarnah ipd. (seveda sestavinsko kvaliteten). Mam pa mešano kožo, ostale izdelke za nego obraza mam pa od Orce - 100% Pure čistilno peno in kremo iz granatnega jabolka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov