Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
NOV IZDELEK: Derma Seta
Pozdravljene!
Vsaka od nas si želi čimmajn dlačic in vsaka išče najrazličnejše načine, kako se jih znebiti.
Pred kratkim sem na TV (Top Shop) videla reklamo za Derma Seta....pripomoček, ki pomaga, da se za več tednov znebiš dlačic.
Sedaj pa me zanima, če ima katera že izkušnje s tem? Kako se obnese? Kakšni so + in -?
Sama malo razmišljam, če bi ga kupila, vendar nisem prepričana, koliko je to res dober aparat za odstranjevanje dlak.
Kakšne so vaše izkušnje?

Pozdravljene!
Vsaka od nas si želi čimmajn dlačic in vsaka išče najrazličnejše načine, kako se jih znebiti.
Pred kratkim sem na TV (Top Shop) videla reklamo za Derma Seta....pripomoček, ki pomaga, da se za več tednov znebiš dlačic.
Sedaj pa me zanima, če ima katera že izkušnje s tem? Kako se obnese? Kakšni so + in -?
Sama malo razmišljam, če bi ga kupila, vendar nisem prepričana, koliko je to res dober aparat za odstranjevanje dlak.
Kakšne so vaše izkušnje?

Uf to nakupovanje prek interneta
Ponekod ne piše vseh podrobnosti o izdelku (količina, cena, sestavine). Tako je npr. pri arganovem olju.
- Gamarde: 30ml = 36 eur
- Arstrade: ne najdem cene, 60ml = 4,50 eur ?
- Srček: 50ml = 18 eur
Zakaj so tako velike razlike v ceni in moti me še to, da ne piše povsod poleg, če je hladno stiskano olje, ipd.
Pa še glede šampona in balzama od Lavere. Nekatere so napisale, da jih kupujejo v dm-u in Mullerju. V dm in Muller v katerega hodim jih nimajo
Sem pa izdelke za nego las našla na internetu T&M Shop. Tam stane Laverin šampon vrtnica 8,39 eur balzam pa 7,25 eur. Pošnina pa nekje 3 eur. So drugje veliko cenejši, ali je cena skup z poštnino približno enaka, kot če bi kupila v trgovini?

- Gamarde: 30ml = 36 eur
- Arstrade: ne najdem cene, 60ml = 4,50 eur ?
- Srček: 50ml = 18 eur
Zakaj so tako velike razlike v ceni in moti me še to, da ne piše povsod poleg, če je hladno stiskano olje, ipd.
Pa še glede šampona in balzama od Lavere. Nekatere so napisale, da jih kupujejo v dm-u in Mullerju. V dm in Muller v katerega hodim jih nimajo

ddevil. napisal/-a:a veste k je od garniera ena "ščetka" za kožo... za mozolje pa to. a je to kira že probala? a to pomaga kej? smile)
Glej, jas ti bom tak povedala... Ta ščetka čisti abrazivno (torej isto kot pilingi saj mehansko odstranjuje umazanijo s kože) to pa ni ravno najbolše za kožo (tudi piling lahko delamo največ enkrat tedensko oziroma občutljivejša koža celo 1× na 14dni ali sploh ne! Tiste z aknami pa mehanskega pilinga itak ne smejo uporabljati, saj lahko pride do večjih vnetij.).
Ta ščetka samo poškoduje kožo.. Lahko jo uporabljaš ampak enkrat tedensko maksimalno, saj boš drugače preveč poškodovala povrhnjico. Vsi raznorazni geli za čiščenje s kože pravtako odstranijo umazanijo kot ta ščetka.
Ta ščetka je pomoje samo marketinška poteza
- hautehippie
- Komunikatorka
Samo čiščenje pri kozmetičarki, lahko pa doma s pazljivim stiskanjem po kakšni toplotni ali parni (previdno) kopeli obraza.
Potem pa pazi na to, kaj uporabljaš, sicer se it bodo spet hitro zamašile.
Jaz sem jih to poletje res 80% zraducirala, ker ne uporabljam nobene kreme, samo tonik in olivno olje.
Potem pa pazi na to, kaj uporabljaš, sicer se it bodo spet hitro zamašile.
Jaz sem jih to poletje res 80% zraducirala, ker ne uporabljam nobene kreme, samo tonik in olivno olje.
- hautehippie
- Komunikatorka
- hautehippie
- Komunikatorka
Kje lahko kupim hair gloss, oz. od katere firme?
Edit: Dodajam link:
http://www.folica.com/hair-care/hair-tr ... all-shades
Iscem nekaj takega, v kateri drogeriji bi lahko to kupila?
Hvala
Edit: Dodajam link:
http://www.folica.com/hair-care/hair-tr ... all-shades
Iscem nekaj takega, v kateri drogeriji bi lahko to kupila?
Hvala
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- hautehippie
- Komunikatorka