Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 04. Jan. 2011 21:54

a mi lahko katera priporoči dober blusher (rdečilo) za lička, tm do 25€? :wink:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 04. Jan. 2011 22:35

Men je od Bourjois ful dobr.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 04. Jan. 2011 22:44

Zanima me, koliko časa vam zdrži Alima Pure puder? Ker me malo skrbi, da bi mi ga prehitro zmanjkalo, ker ga je samo 7,5g :? . Da bi si ga vsak mesec kupovala, pa tudi nimam denarja.
A goal without a plan is just a wish.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 04. Jan. 2011 22:56

legally blonde napisal/-a:Men je od Bourjois ful dobr.

hvala :wink:
Uporabniški avatar
Ladyy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ladyy* » 10. Jan. 2011 17:09

Katere kapljice proti cepljenju konic naj kupim?
Love me now or love me never, but if you love me, love me forever *
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 10. Jan. 2011 17:17

Men so od Avona Technique Advance daily shine super. Vse ostalo kar sem sprobala ni blo tko fajn. Pa še full lepo diši, pa tudi drage niso.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 10. Jan. 2011 17:18

legally blonde napisal/-a:Men je od Bourjois ful dobr.

Men je tud top number one:)
Natekica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Natekica » 11. Jan. 2011 19:46

Živjo:) jst sm bla pa dans v Mullerju, k sm iskala neki za čiščenje obraza, tko da sm kupila eno mleko. Pol mi je pa prodajalka razlagala še o tem, da si bi morala kupit še tonik za nanos po tem, ko si očistim obraz z mlekom, da se kao obnovi naravna plast kože in ne vem kaj še, da je to v glavnem dobr. Zdej pa ne vem, a je to res treba nujno še tonik imet? Jst sicer ličim se ne, ne uporabljam pudra, men se gre samo za čiščenje kože tko od dnevnih nečistoč. Gre pa za tko kr dražjo kozmetiko, tko da bi rabila nasvet, a čm si kupit še tonik, je to res tko nujno potrebno?
Hvala :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 11. Jan. 2011 23:05

Pustmo na stran njeno razlago, ja tonik je priporočljiv, ampak zakaj bi pa nujno kupila od te drage firme? Da ne bi slučajno nasedla foram na temo "da je vse iz iste linije, ker se sestavine in učinki dopolnjujo" slučajno!

Ni treba dat celo premoženje za soliden tonik. Katera firma in katerega ti je pa priporočala?
Natekica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Natekica » 11. Jan. 2011 23:17

Dior sm gledala, tonik za normalno do mešano kožo, take modre barve je. Sej zato sm pa rekla, da se rajši še mal pozanimam pred nakupom, k prodajalkam dostkrat ni za zaupat :) hvala za odgovor:)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Jan. 2011 1:14

^^Ja tole, da naj bi se čistilno mleko, tonik pa pol še krema pa še ne vem kaj vse zraven, vse moglo uporabljat iz iste kolekcije je res en velik nateg. Firmi se itak gre za to, da proda svoje izdelke, prodajalka ti je pa seveda tega priporočala, ker je drag.
Jaz imam ponavadi mleko, tonik in kremo čist vse drugih znamk, pa mi zato čisto nič ne manjka :)
Natekica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Natekica » 12. Jan. 2011 9:15

sej to mi je zdej jasno, da ni treba imet vseh izdelkov od iste firme, ampak men se gre tut za to, a je sploh še potreba po toniku, al mi zadostuje že zgolj mleko za čiščenje obraza? ker jst do zdej nism sploh ničesar takega uporabljala, tko da meni osebno je vsak tak nasvet potreben :) hvala:)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 12. Jan. 2011 15:16

Ajča napisal/-a:Zanima me, koliko časa vam zdrži Alima Pure puder? Ker me malo skrbi, da bi mi ga prehitro zmanjkalo, ker ga je samo 7,5g :? . Da bi si ga vsak mesec kupovala, pa tudi nimam denarja.

Jaz sem ga ob redni vsakodnevni uporabi imela par mesecev. ne vem pa več točno koliko. Tko ti bom rekla - prvič sem ga kupila poleti 2009 in sem ga danes kupila tretjič. Če izvzamemo en poletni mesec na leto in vse vikende, ga uporabljam dnevno.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 12. Jan. 2011 15:23

Natekica napisal/-a:sej to mi je zdej jasno, da ni treba imet vseh izdelkov od iste firme, ampak men se gre tut za to, a je sploh še potreba po toniku, al mi zadostuje že zgolj mleko za čiščenje obraza? ker jst do zdej nism sploh ničesar takega uporabljala, tko da meni osebno je vsak tak nasvet potreben :) hvala:)

Tonik naj bi po čiščenju kože na njen ponovno vzpostavil ustrezen pH, pri čemer takoj naletiš na težavo, da vsi toniki nimajo gor napisano kolikšen pH imajo, tako da tukaj je vse skupaj bolj na blef z vidika kupca. Predvsem pa z njim odstraniš še zadnje nečistoče po čiščenju s kože, jo pomiriš, koneckoncev tudi osvežiš - je pa odvisno od tipa tvoj kože če ti je to tudi zaključek nege ali potrebuješ potem še kaj (kremo, olje). Zato je tudi pomembno da ima tonik dobre sestavine, da vsebuje antioksidante, nima alkohola ipd.

Mal sem firbčna, zakaj si se zapodila v Dior, če si čisto nova na področju negovalne, sploh pa dekorativne kozmetike, in nisi začela s čim bolj naravnim in nežnim? Ktero kremo si pa vzela?
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 12. Jan. 2011 17:36

Natekica napisal/-a:Dior sm gledala, tonik za normalno do mešano kožo, take modre barve je. Sej zato sm pa rekla, da se rajši še mal pozanimam pred nakupom, k prodajalkam dostkrat ni za zaupat :) hvala za odgovor:)

Jaz naprimer tonika sploh uporabljat ne smem, ker sem alergična nanj. zate pa samo upam, da nimaš 20 let, ampak mnogo več, da uporabljaš Dior.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov