Spletna parfumerija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Meowww
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2012
Mene pa zanima, če je kdo že kupoval ali na:
www.beautyshop.si ali pa na www.pentlja.com
Rada bi naročila en parfum, pa ne upam, ker ne vem kakšni so.
Hvala za kakršenkoli info.
www.beautyshop.si ali pa na www.pentlja.com
Rada bi naročila en parfum, pa ne upam, ker ne vem kakšni so.
Hvala za kakršenkoli info.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Kako ne veš, saj imaš na strani seznam vseh znamk parfumov in posameznih kosov, ki jih ponujajo.
Če nisi prepričana, ali ti bo vonj všeč, stopi do bližnje parfumerije in povohaj testerje, tile parfumi v spletni trgovini niso nič drugačni od vseh ostalih primerkov teh znamk, le da jih pač naročiš preko spleta (ok, razen če ponujajo kakšne ponaredke, nisem preučevala strani)
Če nisi prepričana, ali ti bo vonj všeč, stopi do bližnje parfumerije in povohaj testerje, tile parfumi v spletni trgovini niso nič drugačni od vseh ostalih primerkov teh znamk, le da jih pač naročiš preko spleta (ok, razen če ponujajo kakšne ponaredke, nisem preučevala strani)
- Meowww
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2012
ah, ne ne, narobe sem se izrazila. Za parfum vem, da je ok, sem šla v petek povohljat Zanima me, če sta te dve omenjeni parfumeriji ok. Res nimam izkušenj s kupovanjem po spletu, pa se ne bi rada opekla Predvsem me zanimajo dobavni roki, pače plačam po predračunu, da pol dejansko dobim parfum, da se ne bodo pol kar potuhnili al pa kaj. Ponaredki pa po moje niso, kek tok nizka cena pa spet ni
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov