Solarij
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤*sunshine*¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2011
aja pa očala pri sončenju v solariju so ZELO pomembna..ker ce jih ne nosiš lahko leča v očeh odstopi in imaš lahko velike probleme. tako da očala le imej! drugače pa kaj pa če si umiješ roke, daš leče vn, se greš sončit..nato pa ko končaš si greš spet umit roke in si tako tudi pol vstaviš leče?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
v solarij začnem hodit enkrat aprila. vzamem uno kartico za 20 eur. oči si ne zaščitim, ampak polovico časa ko sem noter pač mižim. pa vedno sem v stoječem, ker tisti ležeči mi vzbujajo klavstrofobijo.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
¤*sunshine*¤ napisal/-a:aja pa očala pri sončenju v solariju so ZELO pomembna..ker ce jih ne nosiš lahko leča v očeh odstopi in imaš lahko velike probleme. tako da očala le imej! drugače pa kaj pa če si umiješ roke, daš leče vn, se greš sončit..nato pa ko končaš si greš spet umit roke in si tako tudi pol vstaviš leče?
Kot sem napisala si nimam kje umit rok, ker ni umivalnika (ne v kabini, niti zunaj). Mižim tako ali tako, sem pa vseeno malo skeptična glede oči - pa če imaš leče ali ne noter.
-
¤*sunshine*¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2011
Savannah kje pa ti to hodiš v solarij da nimajo umivalnika? mislim sj usak studio mora imeti wc in tm je ponavad zravn tud umivalnik? nevem no mal čudn mi je da nimajo umivalnika.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov