Smrdljivi čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*srčica* napisal/-a:ok, eno fuul butasto vprašanje, ampak morem vprašat...a veste un kamen, al kristal al kaj je (k se ga uporabla za pod pazduho, da prepreči neprijeten vonj sam potiš se pa isto)...a to neb pomagal pr nogah naprimer...
ja, sej vem da je res butasto vprašanje sam zakaj neb pomagal tut pr nogah preprečevat neprijetn vonj če ga že pod pazduho
ma meni že pod pazduho skor neč un Crystal ne pomaga ...sm ga mela en tedn, dva, ma sm pole nehala k je blo zaneč!kej bi šele za noge uno uporablala sej majo neki prahe in tolko teh preparatu
-
Barcica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
Jst mam tud en podobn problem. Lani sm si v massu kupla ene ful šikane balerinke (od schneidersa, nimam pa pojma ka je za en material pa tud glih niso ble pocen). No v glavnem lani ful nism mela nč problemov, pol pa prejšn tedn sm jih pa cel tedn nosla na najlonke in zdaj smrdijo obupno. Drgač nimam problemov s smrljivimi nogami (drugi čevlji mi ne smrdijo). Zdaj mi čevlji fuuuul smrdijo pa tud ne morm se znebit vonja. A slučajno kjera ve, kak se znebit vonja (razen naravnega zračenja:), a mislte da s temi spreji bi se dal, kr po moje to bol prekrije smrad, ga pa ne odpravi?)?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Poskusi s tistim kiwijem k sem ga zgorej pred časom omenjala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Nasvet "strokovnjakinje" (delam v tgovini z obutvijo)
Bejbe djte si kupvat čevlje, ki so usnjeni. res da mal več stanejo, sam se splača. Dost je že če je vložek not usnjen, da lahko noga diha. Da je čevelj usnjen se vidi na deklaraciji, kjer je piktogram usnjene kože, če je karkoli drugega, čevelj ni usnjen. če niste ziher, vprašajte prodajalko.
tud usnjen čevelj lahko zasmrdi, za to pa so pametni ljudje izumili deo spreje za čevlje, ki se jih da kupit v vsaki drogeriji. vsak večer pošpricaš čevlje, pobije bakterije in nič ne smrdi. simpl k pasulj.
Bejbe djte si kupvat čevlje, ki so usnjeni. res da mal več stanejo, sam se splača. Dost je že če je vložek not usnjen, da lahko noga diha. Da je čevelj usnjen se vidi na deklaraciji, kjer je piktogram usnjene kože, če je karkoli drugega, čevelj ni usnjen. če niste ziher, vprašajte prodajalko.
tud usnjen čevelj lahko zasmrdi, za to pa so pametni ljudje izumili deo spreje za čevlje, ki se jih da kupit v vsaki drogeriji. vsak večer pošpricaš čevlje, pobije bakterije in nič ne smrdi. simpl k pasulj.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
Tigi - Cosmopsiho
No jaz sem kupila res čisto usnjene balerinke in so ble zame drage k žafran...
Kaj nej potem kupim tisti Kiwi in naj jih enkrat na teden našpricam?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Tigi napisal/-a:No jaz sem kupila res čisto usnjene balerinke in so ble zame drage k žafran...
kiwi je kul, pošpricaš pa po potrebi
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
jst pa mam probleme z potenjem nog samo poleti
in mi res najeda če mam kake višje sandalčke da mi pol drsi v njih. vem da smo meli doma par let nazaj nek pudr za noge, da se ne potijo itd.
pozna kdo???kr jst se več ne spomnem
in mi res najeda če mam kake višje sandalčke da mi pol drsi v njih. vem da smo meli doma par let nazaj nek pudr za noge, da se ne potijo itd.
pozna kdo???kr jst se več ne spomnem
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tigi napisal/-a:Poskusi s tistim kiwijem k sem ga zgorej pred časom omenjala...
Čaki, najprej ga ful reklamiraš, potem pa uprašaš ali naj ga uporabljaš?Tigi napisal/-a:Kaj nej potem kupim tisti Kiwi in naj jih enkrat na teden našpricam?
Kakor komu, ane.MilkyWay napisal/-a:ma meni že pod pazduho skor neč un Crystal ne pomaga
Ne kupuj Tuš in Mercator izdelkov.buubbika napisal/-a:Jst sm si zadnjič kupla sprej v drogeriji tuš... zanič je!!!!
Sicer pa mam tud jz s tem občasne probleme, tko da ... gremo veselo luftat noge in čevlje.
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja ne... sej sm sama zafrnila...mislila sem glede nege usnja
Ker jaz ko imam najlonke gor mi ni treba nič špricat notr v teniske pa to pa sama uporabljam....
Prišlo je do napake...
Ker jaz ko imam najlonke gor mi ni treba nič špricat notr v teniske pa to pa sama uporabljam....
Prišlo je do napake...
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
joj men pa samo Lewis supergice smrdijo pa tud če si noge mažem z ne vem kako zadevo, pa tud v čevlce skoz špricam kšne spreje, ne pomaga nč! sm ugotovila, da ful niso zračni tile čevlci ker prej recmo pumice al pa adidaske niso nikol mele kšnga čudnga vonja....te pa ful in me zlo jezi to ter jih prow z odporom nosim
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
Tigi - Cosmopsiho
Jah mislim, da so iz takega materiala, da res nemorš kej veliko storiti...
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
A mogoče kdo ve za kakšno učinkovito stvar proti potenju?
Ker mojmu fantu se noge nenormalno potijo in bi mu rada nekak pomagala. Ima naprimer obute čevlje pa greva kam in ima po slabih 2 urah čisto premočene zokne.
Ker mojmu fantu se noge nenormalno potijo in bi mu rada nekak pomagala. Ima naprimer obute čevlje pa greva kam in ima po slabih 2 urah čisto premočene zokne.
-
Tigi - Cosmopsiho
Kiwi imaš v Šparu pa Mercatorju....oddelek kjer je za čiščenje čevljev (globin,...)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov