Najbolš je od Max Factorja Lipfinity (mnde se tkole napiše). Edina šminka, ki res zdrži 8 ur, se mi ne lima na kozarce, ko pijem in na prste, ko si pržgem čik.
stvar je taka. zadnje pol leta sem totalno obsedena z rdečimi šminkami. čisto zares rdečimi intenzivnimi šminkami.
zanima me kdo poleg manhattna ima intenzivne rdeče odtenke (imam doma že manhattan navadno šminko, ki je zanič. long lasting gloss glide lipgloss, ki je tudi zanič in lip2last, ki je super obstojna, ampak ni primerna za vse priložnosti)
torej nasveti glede obstojnih šmink v intenzivno rdečih odtekih. anyone?
polly-polly napisal/-a:Jaz imam od Loreala, tisto od Latetie Casta. Pa ful raj mam šminke kot glosse.
Jaz isto. Naj so pri kakšnih dražjih glosih še takšne obljube o obstojnosti in popolnem videzu, še vedno prisegam na šminke. Najljubše so mi od L`oreala, najraje pa imam v pastelnih tonih oz. najtemnejšo imam rjavo-bakreno... ne znam točno razložit, a pride zelo naravno na ustnicah.
Meni se pa dogaja, da se mi navadna šminka hitro "posuši" in pol zgleda, kot bi mela razpokane ustnice. Zaradi tega je ne nosim rada, čeprav bi jo fuuuuul a ma katera kak nasvet kaj nardit, da se mi to ne bi delalo?
Hm, meni se to ne dogaja... mogoče zato, ker pred nanosom šminke nanesem vazelin nanje. Če se ti to pogosto dogaja, si tudi ko maš šminko že gor, nanesi labello ali nekaj gor in potem še enkrat šminko.
floribunda napisal/-a:stvar je taka. zadnje pol leta sem totalno obsedena z rdečimi šminkami. čisto zares rdečimi intenzivnimi šminkami.
zanima me kdo poleg manhattna ima intenzivne rdeče odtenke (imam doma že manhattan navadno šminko, ki je zanič. long lasting gloss glide lipgloss, ki je tudi zanič in lip2last, ki je super obstojna, ampak ni primerna za vse priložnosti)
torej nasveti glede obstojnih šmink v intenzivno rdečih odtekih. anyone?
Rdečo je zamenjala Alverde, odtenek 03 (Plum frost). Odtenek neopisljive barve, nekje med vintage vijolo, odvisno od nanosa in svetlobe (včasih potegne na rjavkasto).