Js sm se pa zdej navdušla nad šminkami; odkar jo uporabljam, so vsi lip glossi pozabljeni (zaenkrat). Mam pa tole od Max Factorja, pa sem zlo zadovoljna, ful so lepi odtenki, notri ma čist drobne bleščice, pa še zunanja embalaža mi je lepa. V kratkem zihr kupim še kako.
Ja, jaz imam tudi to in še par drugih odtenkov teh šmink od Loreala (v bistvu 4- za blond lase, porcelanasto polt in svetlorjave lase) in so mi ful všeč!
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Jst mam trenutno par glossev, ampak najboljši je definiivno (in tud sam še tega uporablam) od firme Alessandro, k ma drgač predvsem preparate za nego nohtov.
Bil je tm okol 15 evrov, je pa ful obstojen, sam dost tak suh, tko da si dam jst spodi mau labelle.
Te so tudi meni všeč. Že od nekdaj ne prenesem na sebi živobarvnih šmink. Imam eno za blond in eno za porcelanasto polt, samo pozabili so narediti odtenek za rdečelaske
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
js pa mam trenutno od deborah hydracolor šminko,v bistvu bi skor rekla da je kot obarvan labelo. mi je ful fajn k ti tudi navlaži ustnice, ker če ne mam po šminkah vedno ful suhe.