Slovenska kozmetika
Slovenska kozmetika
Punce, zanima me če uporabljate oz. kupujete slovenske proizvode in če ste z njimi zadovoljne? Vas je kateri izdelek še posebej navdušil oz. je kateri ki ga ne bi nikoli več kupile?
Js sm pa načeloma kar ufurana v slovensko kozmetiko
Sem mela že od green linea, Subrine, Afrodite, you name it;)
Sem pa opazila, da se jih ne dobi povsod, ma večina štacun bl tuje znamke, tko da sem mogla kr mal poiskat včasih. No nakuncu sem skapirala da je nekak še najbl založen Tuš, kar si sploh nebi nikol mislna, če nebi vidla. Pa tud akcije majo včasih prov fajne s temi točkami pa to:)
Drugač sem pa pri kozmetki nekak še najbolj pozorna na sestavine. Če je ena stvar dobra, brez škodljivih snovi mi je vseen iz kere države prihaja...

Sem pa opazila, da se jih ne dobi povsod, ma večina štacun bl tuje znamke, tko da sem mogla kr mal poiskat včasih. No nakuncu sem skapirala da je nekak še najbl založen Tuš, kar si sploh nebi nikol mislna, če nebi vidla. Pa tud akcije majo včasih prov fajne s temi točkami pa to:)
Drugač sem pa pri kozmetki nekak še najbolj pozorna na sestavine. Če je ena stvar dobra, brez škodljivih snovi mi je vseen iz kere države prihaja...
Tole z našimi slovenskimi izdelki je kar občutljiva tema se mi zdi. Jaz jih uporabljam kar nekaj in sem z njimi zelo zadovoljna, moti pa me da je kar nekaj punc ki še nikoli niso porobale recimo naših izdelkov in jih kar brez razloga pluvajo, češ tuji so boljši, ker se več oglašujejo in so tako več na TV in si potem bolj cool če jih uporabljaš. Ampak reklama ni vse. Po drugi strani pa mi gre na živce ko na policah drogerije ne zagledam slovenskih izdelkov. Pohvalo tukaj si zaslužita le drogerija Tuš in pa Muller, kjer tudi sama največ nakupujem. Še posebej v drogerijah Tuš, kjer se počutim zares kot doma. Tukaj bi se morala država malce zamisliti in slovenske izdelke malo bolj zaščititi in podpreti, kajti to si zagotovo zaslužijo.
- _Klepetulja_
- Sramežljivka
Se popolnoma strinjam z Noriko33, da bi se mogla država mal zamislit in naredit kej da bi domače izdelke bolj podprli in zaščitili! Sama uporabljam kar nekaj slovenskih proizvodov, največkrat barve za lase Subrina, vso kozmetiko za obraz Afrodita, kremce za telo Afordita pa še bi se kej našlo 

Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
-
- Kofetarica
_Klepetulja_ napisal/-a:Se popolnoma strinjam z Noriko33, da bi se mogla država mal zamislit in naredit kej da bi domače izdelke bolj podprli in zaščitili!
Kako zaščitit domače? Tako, da omejijo kvote in zvišajo carine? Ne bo šlo, smo v EU

Gledam na kvaliteto in ne na poreklo izdelka

A goal without a plan is just a wish.
Tudi jaz uporabljam več naših izdelkov kot tujih. In sem z njimi zelo zadovoljna. Največ pa nakupujem v drogerijah Tuš in Muller, ne prestopim pa praga DM-a, to pa zato ker tam ne dobiš niti enega slovenskega proizvoda, kar me zelo zelo moti in tukaj bi morala država ukrepati. Ne zdi se mi pošteno da na policah ne najdeš niti enega proizvoda s slovenskim poreklom!