Slike vaših nohtov
-
- Sramežljivka
Re: Slike vaših nohtov
saarijarvi luškan odtenek 

Lep lak in luškan prstan. 

Evo da dokažem da res še nismo obupali nad poletjem - Aquatix Bay Essence Aquatix LE
Zapoznelo darilo za rojstni dan od kolegice wiwiwiii.

In ker so pande kjut in si enostavno ne morem pomagat

Zapoznelo darilo za rojstni dan od kolegice wiwiwiii.

In ker so pande kjut in si enostavno ne morem pomagat

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Danes spet ena odpičena, ne vem kaj mi je zadnje čase 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Bolj umirjena manikura za na izpit:

Dejmo punce kej objavljat preden tema umre
Hitro (in nenatančno) igranje z dotting toolom. Od daleč zgleda ful odštekano, tako da vam priporočam da sprobate

Hitro (in nenatančno) igranje z dotting toolom. Od daleč zgleda ful odštekano, tako da vam priporočam da sprobate

Zadnjič spremenil Sarissima, dne 15. Dec. 2014 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Btw - jaz sem antitalent ta pike ... še dobro, da imamo štorasti na voljo štampiljke. Bom na ta način sprobala tvojo kombinacijo. 

Nude... The One - Tiramisu
Zadnjič spremenil Tulip, dne 24. Feb. 2015 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Zelo lep. To je Oriflameov brand? Kakšna se ti je kaj zdela kvaliteta?
Ja, Oriflame. Obstojnost je presenetljivo dobra 

Catrice Gliterazzi in Catrice It's Time For Lavender

V tej temi pa nisem bila aktivna že zelo dolgo
Essie- Aperitif

Essie- Aperitif

The world is as you are.