Slike vaših nohtov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1093 prispevkov
• Stran 72 od 73
•
Prejšnja
1 ... 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
ve kera za kaksno res dobro lepilo za umetne nohtke? pa da ni lih super drago? ker vecina teh, ki pridejo zraven v kompletkih je ful slabih.. ce se primes kaksnega dela zdrzijo najvec dan, dva..
mi je pa od Muffy lakec res odbit, ceprav se sama drzim bolj pastelnih barv
mi je pa od Muffy lakec res odbit, ceprav se sama drzim bolj pastelnih barv
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Tale lakec je zadnje tri tedne skoraj nonstop na mojih nohtkih - I love it! Sem ga pa čisto slučajno dobila kot tester.
Na levi je en nanos, na desni pa dvojni. Sicer sem zagovornica dvojih nanosov vseh lakov, vendar priznam, da sem tega do sedaj nanašala samo enkrat, ker mi je čudovit tudi v takšni varianti.
p.s. Čeprav se mi zdi, da je "v živo" malo bolj pastelne barve z zelo drobnimi bleščicami.
p.s.s. vem, da je kazalec malo zapackan...sem opazila šele po prenosu slik na računalnik. Bo šlo stran, ko si dvakrat roke umijem
Na levi je en nanos, na desni pa dvojni. Sicer sem zagovornica dvojih nanosov vseh lakov, vendar priznam, da sem tega do sedaj nanašala samo enkrat, ker mi je čudovit tudi v takšni varianti.
p.s. Čeprav se mi zdi, da je "v živo" malo bolj pastelne barve z zelo drobnimi bleščicami.
p.s.s. vem, da je kazalec malo zapackan...sem opazila šele po prenosu slik na računalnik. Bo šlo stran, ko si dvakrat roke umijem
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Moje lepo novo darilo, in pa nahitro manikura da paše zraven .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Aaaaa, točno tak lakec mi manjka v moji zbirki!
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
Sarissima - si vremenu primerno že zajadrala v jesen. Drugače je pa lep odtenek.
-
Ah to pa ne! Nismo še obupali nad poletjem .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
...
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 02. Nov. 2014 15:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
...
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 04. Jan. 2015 13:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
-
Hvala, meni je bila tudi kombinacija super všeč . So pa malček površno nabarvani, ker sem hitela.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Najcenejsi Essence Colour & Go 175 Be berry now odtenek mi je res kjut, ignorirajte povrsno barvanje.. ne znam.
Prvi neprebran prispevek • 1093 prispevkov
• Stran 72 od 73
•
Prejšnja
1 ... 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov